pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Овде ћемо мало да се играмо! Ко да одговор на постављено питање пита следећи! На крају године ко буде најбољи има пиће од мене! Ево ја ћу први: Коју медаљу је освојила репрезентација Бразила на светском првенству у САД 1994. године Не мислим на место које је освојила него на медаљу!!! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Прво? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Обратите пажњу на ово (ТРИК) питање! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Ево ја одговорих 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Није тачно! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Нису освојили медаљу. Није било медаља. "Само" пехар првака света. Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Ја сам претерао са питањем! Бразил је освојио прво место али је добио Дијамантску медаљу! Знате како је када Амер организује нешто... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Како се звала гимнастичарка која је прва у историји добила све ДЕСЕТКЕ од жирија и за коју земљу је наступала??? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Прво да се исправим - није 1972. него 1976. Но, ево питања: Колико је Енглеска освојила олимпијских медаља у фудбалу? Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Ни једну! 0205_whistling И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Лупио сам и погодио! Ко има највише наступа за фудбалску селекцију Бразила? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 0205_whistling НЕ ТАЧНО. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Пеле? Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 To je bar lako pogledamo na net i odgovor je Kafu 156 nastupa i odgovor je tacan!!! 0409_feel aman 0110_hahaha Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Како се звао једини голман који је званично био проглашен за најбољег фудбалера Европе? Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука