pokajnik83 Написано Фебруар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Не љутим се наравно! Него поштујмо остале играче јер је у спорту фер-плеј најважнији! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 А И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 _ _ _ _ _ А _ А _ _ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 a jel sam izbacena iz igre? 0104_cheesy Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Р (ћирилица) И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 _ _ _ _ Р А _ А _ _ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 a jel sam izbacena iz igre? 0104_cheesy joooj ??, ??? ?? ?? ???? ??????! ??????? ??? ?? ?? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha E pokajnice nekako ti to ne ide uz nik ,ajd sa srecom da pobedis zovi upomoc ako ti zapne!!! bandit Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Ајмо жене, мало спортског духа! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 О И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 _ О _ _ Р А _ А _ _ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 КОНТРА ФАУЛ! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Тачно! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 0110_hahaha Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 _ _ _ _ _ _ _ И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука