JESSY Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Ми на оваквим темама упрежемо мозак само ако осјетимо потенцијални изазов. За остало пуштамо жене да се троше. ццц... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 ццц... Да демонстрирам...... Ко је је у једној од епизода друге сезоне ТЛН постигао побједнички поен у хркљушу? Ово је већ мозгалица за мушку популацију... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Неле... оно док остали констатују са жаљењем да су изгубили Драган_Петровић, Goku and 3006 је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Неле... оно док остали констатују са жаљењем да су изгубили Хахаха.... браво Снежана.... у здравом тијелу здрав дух (др. Арсла). Види се да си се бавила овим спортом кад си овако погодила као из топа. Пошто си поентирала мени не престаје ништа друго.... До мене....... до мене.... до мене.... Снежана and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 оно док остали констатују са жаљењем да су изгубили ) Како је ово политички коректно речено... Браво! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука