šangaj Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Ван Бомел? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андрееј Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 i opet... ne... heaven http://upodobljavanje.wordpress.com/ "Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..." ђакон М. Лазић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Ееее!!! Начисто смо запоставили тему 229229229 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андрееј Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 vidim ja... ali rekoh... i kada se predajete... i koliko to bodova meni donosi... isus-sinai http://upodobljavanje.wordpress.com/ "Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..." ђакон М. Лазић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 vidim ja... ali rekoh... i kada se predajete... i koliko to bodova meni donosi... isus-sinai То колико бодова добијаш.... мораш да питаш шалтер поред 0442_feel ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андрееј Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 vidim ja... ali rekoh... i kada se predajete... i koliko to bodova meni donosi... То колико бодова добијаш.... мораш да питаш шалтер поред 0102_laugh znaci... ne predajete se jos uvek... 8084.gif http://upodobljavanje.wordpress.com/ "Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..." ђакон М. Лазић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 Дај одговор, па да оживимо тему...Може??? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андрееј Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Па... да идемо даље... 319.gif Славен Билић, клуб Karlsruher - од 1993 до 1996. Е тако... algabacaju algabacaju http://upodobljavanje.wordpress.com/ "Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..." ђакон М. Лазић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Ko je izveo zavrsni jedanaesterac na utakmici Gana - Urugvaj na svetskom prvenstvu u fudbalu 2010? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Asamoa Gijan? 0205_whistling “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Nope Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Ihhh... 0205_whistling “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Asamoa Gijan? Он је шутирао у регуларном дијелу, тј. на самом крају другог продужетка, а и у пенал серији. Али, потоњи је шутнуо Локо Абреу. И то га је шутнуо таман да оправда име- Локо! Ја мислим да је преполовио број становника у Уругвају. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Asamoa Gijan? Он је шутирао у регуларном дијелу, тј. на самом крају другог продужетка, а и у пенал серији. Али, потоњи је шутнуо Локо Абреу. И то га је шутнуо таман да оправда име- Локо! Ја мислим да је преполовио број становника у Уругвају. Tacno. Sebastijan Abreu zvani Loko (ludi). Da se podsetimo majstorije i hladnokrvnosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Сад ја постављам питање? Рецимо, којим резултатом је завршен први вјечити дерби између Црвене Звезде и Партизана? Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука