Jump to content

Спортска питалица!

Оцени ову тему

pokajnik83

Препоручена порука

klapklap bendoff vaistinu.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> algabacaju namrsten

На СП у фудбалу 1986. у Мексику на утакмици Аргентина - Енглеска, Дијего Армандо Марадона је постигао два гола. Један гол је дао руком!!!

На ком делу првенства се одиграла горе поменута утакмица?

Мисли се на први круг, осмина финале, четвр финле, полу финале или финале.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

osmina ?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Finale ... ako smem 2 put da odgovaram  algabacaju

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

tanning ја ћу ово што је остало,четвр финале,мада стварно не знам  0110_hahaha

:) iron maiden klapklap  harp 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha maher maher maher

ТАЧНООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Како се зове боксер који је са 49. победа без и једног пораза завршио своју каријеру у професионалној тешкој категорији?мислим да држи рекорд са бројем победа без пораза 0203_cool  :nene:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...