JESSY Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Nothing to say no place to hideI can't find a good reason even to lieAll of our dreams are goneI may not be right but I'm surely not wrongAnd it's gonna be hard So very, very hard living without youWell don't you know that it'sHard living without you Nowhere to go, no place to runWe started out just having funWell, I never cared too muchNot till the going got so very roughAnd it's gonna be hard So very, very hard living without youDon't you know that it'sHard living without you Don't you know that it's Hard living without youWell, don't you know that it'sHard living without youBaby don't you know that it'sHard living without youDon't you know that it's ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Да ми је још једна шанса Да не одрастем Да останем веран сновима и светлостима душе Да ми је само још та једна шанса Да је искористим Да смо лудо срећни ми Да ми је да сам добар и наивам као некад Баба, JESSY and keka је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Октобар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Sve što prećutim, vrštala sam kroz sebe. Vibracija je varijacija emocije Love u people... keka је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Sve što prećutim, vrštala sam kroz sebe. Vibracija je varijacija emocije Love u people... оооооооооооо...........стигла нам Злата....... where have you been so far.....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Октобар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Nekada, ako se dobro secam, moj život bio je gozba na kojoj su se otvarala sva srca, na kojoj su sva vina tekla.Jedne veceri posadio sam Lepotu na kolena. - I našao sam da je gorka. - I izružio sam je. Naoružao sam se protiv pravde. Utekao sam. O veštice, o bedo, o mržnjo, vama je moje blago bilo povereno! Tako sam postigao da iz mog kuha išcili svaka ljudska nada. Kao divlja zver podmuklo sam skakao na svaku radost, da je zadavim. Zvao sam dželate da bih, ginuci, grizao kundake njihovih pušaka. Prizivao sam pošasti da me uguše u pesku, u krvi. Nesreca je bila moj bog. Bio sam opružen u blatu. Sušio sam se na vazduhu zlocina. I dobro sam izigrao ludost. A prolece mi je donelo užasan smeh idiota. Naposletku, kada sam gotovo skiknuo, dokonah da opet potražim kljuc nekadašnje svecanosti koja bi mi možda vratila apetit. Taj kljuc je milosrde. - Ovo nadahnuce dokazuje da sam sanjao! "I dalje ceš biti hijena, itd...." uzvikuje zloduh koji me pocastio tako ljupkim tlapnjama. "Zasluži smrt sa svim svojim apetitima, sa svojim sebicnjaštvom i sa svim smrtnim gresima." Ah! dosta mi je svega. - Ali, dragi Sotono, preklinjem vas, ne razdražujte toliko zenicu! Ocekujuci neke male zadocnele podlosti, vama, koji volite kad pisac ne poseduje sklonost za opisivanje ili poucavanje, otkidam iz svoje beležnice prokletog ovih nekoliko ružnih listica. Artur Rembo "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Октобар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 оооооооооооо...........стигла нам Злата....... where have you been so far.....? volim osmeh prijatelja. Radi se o tome da sam se zaposlila, doduše pripravnik sam i to volonter ali mi to ne olakšava dnevni napor. Prvi sam socijalni radnik u Domu zdravlja u Rumi i trebalo je prokrčiti i utabati put od lekara do mog profesionalnog domena. Mislim da sam se sada uhodala a i imam net u kancelariji i eto me Bacim ja povremeno oko na vaše divne misli, želje, snove, strahove, ambicije i ostalje zanimljivosti koje prate ovu drugačiJOST YOKA, Драшко, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Nit pakla Oko nas praznina, blešti tama,neki neznani ljudi prezir seju, zagrljaj dugi kroz mesečinu se prelama, podari mi usne, poljupci nek nas greju! Svaki drhtaj tela kao beskraj idile, po naručju večnosti osmeh tiho mili kad me dodirne tvoja haljina od svile, kad beskraj slobode ponosno zacvili... Pogledi naši vaseljenom bajku pletu, potapaš umorne oči u blud crvenog vina, i tražiš sreću u gorkom, niskom svetu, kao da ne pamtiš ognjene suze bolnih godina... Zar ne vidiš?, sve je trulo, vrteška je stala, i mašta dogoreva, topi se kao sveća, na obrazima nade poslednja kula je pala ugasila se vatra, nestala je sreća... Oko nas neko pusto vreme, čovek samo za novcem traga, duhovnost je postala teško breme, najviše se cene prolazna blaga... I zato, drži me čvrsto, gospo moja!, podigni vetrove da nas brane, nek' u veri zablista ruka tvoja, zbog ljubavi naše nek' pakla nestane... Nenad Plavsic ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Bacim ja povremeno oko na vaše divne misli, želje, snove, strahove, ambicije i ostalje zanimljivosti koje prate ovu drugačiJOST vidis kako mi i dalje gajimo tvoju temu.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Gubitak drage osobe ti je kao rana od šrapnela. Ono kad se parče metala zabije negde, a hirurzi se ne usuđuju odatle da ga vade, pa odluče da ga ostave. U početku boli, strašno boli, pa se pitaš kako ćeš s tim da živiš. Ali, vremenom sve srasta u meso i, jednoga dana, više ne boli. Ne onako kao nekada. Ali, malo-malo osetiš žiganje, i to baš kad ne očekuješ, i shvatiš da je šrapnel još tu i da će uvek biti tu. To je deo tebe. Nepomična, tvrda tačka u tebi. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Smej se grohotom, čak i kada se osećaš previše bolesno, istrošeno ili umorno.Smeškaj se, čak i kad pokušavaš da ne zaplačeš a suze ti zamagljuju pogled.Pevaj, čak i kad ljudi zure u tebe i govore ti da su tvoje reči smeće.Veruj, čak i kad te srce preklinje da to ne radiš.Budi okretan, čak i kad ne razaznaješ šta ti je pred očima.Pokušaj, čak i kad te gledaju s podsmehom.Ljubi, čak i kad drugi gledaju.Spavaj, čak i kad se bojiš onoga što snovi donose.Trči, čak i kad osećaš da ne možeš više ni korak napraviti.I uvek pamti, čak i kad ti sećanja razdiru srce. Jer je upravo bol svih tvojih iskustava ono što te čini takvom osobom. A bez tvog iskustva – ti si samo obična prazna hartija, prazna poruka, nedovršena pesma. Ono što te čini odvažnim je tvoja spremnost da proživiš kroz svoj užasan život i da sledećeg dana hodaš visoko dignute glave. Stoga ne živi život u strahu. Snažniji si sada, nakon što su se desile sve loše stvari u tvom životu, nego što si bio pre nego što su počele. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука