JESSY Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 ''...Направиш озбиљно лице и отераш добру енергију.Мораш да се смејеш. Смеј се лицем , смеј се умом и добра енергија дође и очисти прљаву енергију. Не жури и не труди се превише.Од превелике озбиљности можеш да се разболиш. Добру енергију призиваш само осмехом.'' zlata and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 The finger printsOf strangersOn the ugly bedroom floorReveal the only tracesOf what Sylvia was for She wants to fallInto a deep deep sleepSo she can forget herself zlata је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 The finger prints Of strangers On the ugly bedroom floor Reveal the only traces Of what Sylvia was for She wants to fall Into a deep deep sleep So she can forget herself Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 I za 10 godina ćemo se slučajno sresti,stidno ćemo se nasmešiti jedno drugom.Setićemo se gluposti iz našeg detinstva.Reći ćeš mi da si udata,da radiš puno,i da si sretna.Ja ću ti reći da sam oženjen,da imam dvoje dece,da sam sretan i da je sve onako kako sam zamislio.Tek kada krenem,samo ću ti šapnuti na uho,da sam kćeri dao ime po tebi... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Svi su od mene tražili, ozbiljnost i ponašanje odrasle osobe. Samo si ti dopustio da budem ono što jesam. Samo sam s tobom bila devojčica koja se igrala bojama života. Samo si ti znao izmamiti zvonki smeh deteta koje se skrivalo duboko u meni. zlata је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Bila je luda i jedinstvena. Nepopravljiva i bezobrazno ravnodušna. Posebna. Smehom je sakrivala strah, ponosom slabost. Bila je neko ko ne zna ostati. I nije ostala, nikada. A voleo sam je. I ona je mene volela. I svi su to znali, osim nas. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Tko te šalje da me probudiš?Tko te šalje da me podsjetiš?Što je bilo više nije, vrijeme prolazi.Što da radim kada želim da zaboravim?Jezik zmije, u ruci jabuka.Čije grijehe čovjek ispašta?'Ajde reci svoje ime, Kazna ili Nagrada.Dio križa koji nosim tebi pripada.Ako si od crnog vraga,što je tako, tako slatko?Ako si od samog Boga,zašto traje tako kratko?Zašto prolazi vrijeme ljubavi?Tko te šalje da me probudiš?Tko te šalje da me podsjetiš?Što je bilo više nije, vrijeme prolazi.Što da radim kada želim da zaboravim?Ako si od crnog vraga,što je tako, tako slatko?Ako si od samog Boga,zašto traje tako kratko?Zašto prolazi?Ako si od crnog vraga,što je tako, tako slatko?Ako si od samog Boga,zašto traje tako kratko?Zašto prolazi vrijeme ljubavi? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 zlata је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 zlata је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука