zlata Написано Фебруар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 evo me opet u dobro poznatom hodniku..sunce se igra sa senkama, gledam kroz vrata i vidim svetlost...ipak, nisam ja u tami, ja sam na stepenicama pijem crni čaj sa mlekom i slušam... Јесењин је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 inače dobila sam posao u domu zdravlja srećna sam...uskoro bih trebala da počnem da radim tj. pripravnički da odrađujem, drago mi je što ovako lepu stvar mogu da podelim sa vama... -Владимир-, Снежана, Срђан Ранђеловић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Честитам и што мање посла вам желим на новом послу :0104cheesy: Јесењин, zlata and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Evo nešto za momke sa ove teme. P.S. Ako se sve opet zbrčka u jednu rečenicu bez početka i kraja, nisam ja kriva, kriv je telefon HOĆU ŽENU Da zaspim snom dužim nego eon ceo Da zaspim u krilu jedne žene Koju dugo tražim i koja mene čeka negde I ne pitaj Da li ima ime ili se krije iza nadimka Da li govori lepe ili ružne reči Ni da li joj je osmeh zvonak kao hladno jutro Ne pitaj Ima li mladež iznad gornje usne Da li je mlada ili samo vitka Ni da li su joj duge noge a kose bujne Ne pitaj Da li sam voleo baš takve žene Da li sam ih grlio pijan ili trezan Nu da li samo ljubih pohotu u njima Ne pitaj Da li sam im dao ikad išta Ni da li su one pružile meni nešto Ne pitaj - ne znam Jer slutim Samo jednu ženu - ženu bez imena Sa očima što imaju boju moje tuge I pogledom zadenutim Jedino u lutanju mojih zenica Slutim ženu Čije usne imaju ukus poljubaca A koje nikad ljubile nisu Jer ona ne ljubi usnama nego dušom Slutim ženu Koja nikad nije rekla reč ljubav A o njoj ćutanjem naglas zborila Slutim ženu Čije grudi ne mirišu požudom Već strašću i čežnjom čistom Slutim samo Ženu kojoj drhtim utrobom A ona u mojoj odanosti nadmoćna i tiha Kao da na prestolu sedi I hteo bih Ali još uvek stojim sam Zarobljen raskršćima ljubavi i nesanice Anđelko Zablaćanski Јесењин, Сара and Teofanija је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 inače dobila sam posao u domu zdravlja srećna sam...uskoro bih trebala da počnem da radim tj. pripravnički da odrađujem, drago mi je što ovako lepu stvar mogu da podelim sa vama... Честитам, Злато! Све најбоље... а кад ће частиш???? Ја чекам... пите, чорбе, сарме, печење, вина разна (црна углавном), колаче... Ух... не знам даље, стао ми мозак од помисли на набројано... У сваком случају, драго ми је и само напред! zlata је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 A sada nešto malo drugačije http://www.youtube.com/watch?v=DxCGnwY_fqs&feature=youtube_gdata_player Teofanija, zlata, distancirana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Cestitam , sve najbolje u Vasem radu . "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Joj, stvarno sam izlapela, na njega am skroz zaboravila... Branko Miljković SONET O NEPOROČNOJ LJUBAVI Nema je ovde, sve je više gubim U časnom krugu kog zaborav rubi. Oh, gipka sliko varke, varko živa, kad kamen vida njeno lice biva. Daj mi snage da neporočno ljubim, dane započete tužno. Tu se skriva bol bez odjeka i reč bez odziva. O, daj mi snage nad silama grubim. Vrati mi sličnost da usnim, dok strava tišti mi čelo i niče na stolu. Ona je deo predela što spava. Pomešana s vetrom dok ćuti u sjaju. Iscrpem budućnost u svirepom bolu Što sanja krv leta i pakao u raju. zlata and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 inače dobila sam posao u domu zdravlja srećna sam...uskoro bih trebala da počnem da radim tj. pripravnički da odrađujem, drago mi je što ovako lepu stvar mogu da podelim sa vama... супер, Злато...нека је са срећом...... zlata, -Владимир- and Јесењин је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 inače dobila sam posao u domu zdravlja srećna sam...uskoro bih trebala da počnem da radim tj. pripravnički da odrađujem, drago mi je što ovako lepu stvar mogu da podelim sa vama... Neka ti je sa srecom cico....I mi delimo tvoju srecuuuuuuuuuuuu...jupi jupi.. JESSY, Јесењин and zlata је реаговао/ла на ово 3 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 ...у моме срцу постоји место где никад не залазим, у њему спаваш.... Poput zvijezda, poput travai tisine sto nas spajapoput rana sto nas bolepoput djece sto se voleona spava, ona spavaona spava, spava, spavaona spavaNikad vise snene ocinikad vise crne kosenikad vise noge bosesto je nose, sto je nosenece vidjet' smiraj danaona spava, ona spavaNek umuknu sva zvonada ne zvone, da ne zvoneustrijelite sve pticeda ne lete, da ne letei okujte sva morada ne sume, da ne sumePustite je, neka spavaneka spava, spava, spavaneka spava... zlata, distancirana and Јесењин је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Можда спава са очима изван сваког зла, Изван ствари, илузија, изван живота, И с њом спава, невиђена, њена лепота; Можда живи и доћи ће после овог сна. Можда спава са очима изван сваког зла. Владислав Петковић Дис: МОЖДА СПАВА- zlata and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 JESSY and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Фејсбук и интернет странице ‚‚Књиге" су објавили један од мојих текстова (то је то под псеудонимом што пишем) .smesko. http://knjige.pravac.com/clanci/secam-te-se-10650/ Биљана and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Фејсбук и интернет странице ‚‚Књиге" су објавили један од мојих текстова (то је то под псеудонимом што пишем) .smesko. http://knjige.pravac.com/clanci/secam-te-se-10650/ Честитам! Лепа је ова, читао сам неколико пута... Само напред! JESSY and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука