Jump to content

A sada nešto potpuno drugačije... :)

Оцени ову тему

zlata

Препоручена порука

Sanja ako si ovo sam napisala, dobrodošla pesniče u naš mali svet emocija, mistike i tajne...

za tebe jedna pesma...

O pa hvala za ovaj video :) ...a nisam ja,kad bih barem ovako pisala...Miroslav Mika Antic je u pitanju...ova pjesma samo prenosi moje trenutne stavove po pitanju ljubavi,vezivanja,gledanja na ono sto je proslo i sto ce tek da dodje ako Bog da. :)

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Sanja ako si ovo sam napisala, dobrodošla pesniče u naš mali svet emocija, mistike i tajne...

Mika Antic...

Подели на овим сајтовима

"Ljubav je poznavanje, postovanje, briga i odgovornost." Erih From. Od istog mislioca potice i ideja o ljubavi kao nesebicnoj i neuslovljenoj zelji da voljeno bice bude dobro  i sposobnosti da se ono pusti da bude slobodno i da se razvija i raste nezavisno od onog koji voli. To je priblizno nasem, hriscanskom poimanju ljubavi...

Ljubav itekako moze da bude sebicna, okovana neznanjem i slaboscu. Prava ljubav je nesebicna i zrtvuje se. 'Ne trazi svoje, ne cini sto ne pristoji.'

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

о чему може да се пише?

naš mali svet emocija, mistike i tajne...

:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Odluka

Život je sve nešto iz početka.

Juče i prekjuče sutra ne vrede.

Nema na svetu dva ista petka,

dve iste nedelje,

dve iste srede.

Pa čemu onda razočaranja?

Ako je jedna ljubav - ćorak,

Odmah se drukčije i lepše sanja.

I kad si najviše tužan i gorak

nekih se novih očiju setiš

i shvatis da letiš… divnije letiš.

Ko je to video da dečak pati?

Da kunja kmezav i da plače?

Svaki put moraš iznova znati

da voliš bolje, da voliš jače.

Ne da se vadiš.

Ne da se tešiš.

Već da se istinski do neba smešiš.

Nema na svetu dve iste srede,

dva ista utorka,

dva ista petka.

Sve nove ljubavi drukčije vrede.

Živi se svaki put iz početka.

Živi se da se nikad ne pada.

Da budeš snažniji posle oluje.

I da se u tvom srcu već sada

Stotinu zlatnih zvezda unapred čuje.

Veciti Mika, obozavam ga!

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

:)

хвала Џес

ах мистика, ах тајне...........ај лав ит ;)

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

ах мистика, ах тајне...........ај лав ит ;)

well, just go ahead.... laie_14

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ovde sam očekivao leteći cirkus...

...sorry, wrong address...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"...Kažnjavan za sve što pomislim, 
a kamoli što počinim, 
osumnjičen sam za nežnost 
i proglašen sam krivim 
što ljubav ne gasim mržnjama, 
već novom, većom ljubavlju 
i život ne gasim smrtima, 
već nečim drukčije živim..."

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

‎ Srela sam jednog čoveka i zaljubila se u njega. Zaljubila sam se iz jednog jedinog razloga: od njega ne očekujem ništa... Znam da ću za tri meseca biti daleko, on će biti samo sećanje, ali neću uspeti da živim bez ljubavi; bila je to moja granica...

Volela bih da za njega uradim ono što je on uradio za mene. Mnogo sam razmišljala i otkrila da nisam ušla u kafe slučajno; najvažnije susrete duše dogovaraju mnogo pre nego što su se tela videla.

Uopšte, ti susreti dešavaju se kada stignemo do naših granica, kada nam je potrebno da emotivno umremo i vaskrsnemo. Susreti nas čekaju – ali mi u najvećem broju slučajeva izbegavamo da se oni dese.

Подели на овим сајтовима

исто, само временом се то некако јелте.......променило, мајку сам изгубио пре скоро 9 лета, они су били разведени одавно, од моје друге године

био ми је огромно искушење у пар ситуација ........али.....све то има сврху :)

мислим да сам га заволео у скорије време, до скоро сам га само поштовао, на силу, и понекад и праскао

упс....Злато о чему овде можемо да пишемо? Нисам неки романтик, више сам фанатик апасионатик :D

о чему може да се пише?

Može da se piše o čemu god poželiš..bitno je da te nosi emocija i da govori srce kroz prstiće...tema ima hiljadu vrata...poput stanova Gospodnjih...

Dobrodošao :) 12437.jpg

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Oprostite mi sve duše natopljene slatkim nektarom ljubavi...

Ali ovo je jače od mene  gringrin

и није ти нека фора....да нам квариш тему....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Dijana sa tačkom i plava ruža u srcu pa ti si kao pesma nad pesmama Solomonove mudrosti...hvala na emocijama :) mislim da voliš slatkiše...

660_5115.jpg

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

volim nenormalnosti, kao što volim Junga... :)

Normalnost je samo pitanje opste saglasnosti..:)..Ko jos voli mediokritete..:)

• Волим 1

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...