Jump to content

Срећна Вам Нова 2014. година Господња!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Martirije-1389636343.jpg

Да сте нам Богом благословени, живи и здрави на могаја љета!

1401

Администратори и Модератори!!!
Подели на овим сајтовима

Sijaset rahatluk na ovome dunjaluku! Da šućuraš Alahu, da te dragi Alah čuva od šejtana... nalet ga bilo džehenemu. Da svaki hastaluk i svi hećimi budu daleko od tvog vilajeta. Da te svi kijameti zaobiđu. Hairli ti Srpska nova godina!

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Sijaset rahatluk na ovome dunjaluku! Da šućuraš Alahu, da te dragi Alah čuva od šejtana... nalet ga bilo džehenemu. Da svaki hastaluk i svi hećimi budu daleko od tvog vilajeta. Da te svi kijameti zaobiđu. Hairli ti Srpska nova godina!

Машала !!! 0102_laugh

Хвала, такође и Мартију, у теби, и свим осталим ЖРУ- овцима.

ПС Овде, у Кг, још пуца ватромет

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

hram.jpg

овако је испред храма св Саве било....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Свако добро свима и у Новој години по Јулијанском календару! :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Гости

У овој Новој Години велика ми жеља да Господ пода сваку мудрос и разум свима нама и нашој браћи из суседне нам Македоније, да нам Господ буде тај ујединитељ а не разјединитељ, да свака препрека буде Богом решена и да Архиепископ буде у слободи као сав нормалан и Бобољубив свет!!!

Дај, Господе, свима нама : љубав, смирење и да ове године будемо сви једно у заједници једне Чаше вечног непресушног извора Господњег!

Подај Господе свима мир, радост, здравље и свако друго благостање целом- васцелом свету Твом!

Амин, амин Боже све нам то дај!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...