Grizzly Adams Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Зоран је на место премијера дошао у ванредним околностима. Њему вероватно никада није ни падало на памет да ће морати да обавља тај посао. Ја се њега сећам још из 90-тих када је предводио демонстрације против Милошевића, после као градоначелника Ниша, и оставио је позитиван утисак. Али боље да сачекамо па да видимо. У сваком случају је добро да се дешава нешто ново. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Дакле, он сад не ваља јер га министри у влади распада после атентата на Ђинђића, у једној распалој влади, која је трајала целу годину, није успео ништа да уради? Занимљиви су ти критеријуми. Ja тек сад видим шта сам написао. Извињавам се свима у некој гужви сам био. Дакле шта сам хтео рећи. Није доабр јер није успео ништа да уради у распалој влади, и у истој га нико није слушао? Извињавам се још једном, радио сам пет ствари од једном. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 I meni je ZIvkovic bio gotivan u to vreme demonstracija... ali sto se mene tice pokazao je da nista bolji nije od bilo kojeg drugog zadriglog politicara jer je javno po medijima demantovao stvari koje je govorio na mitinzima a video snimke tih mitinga proglasavao za montaze, a ja sam licno bio pristuan u masi ljudi koja ga je slusala i svojim usima sam cio sve to sto on danas pripisuje "montazi"... baraba, ko i ostali... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 За време његовог председавања владом није био у стању да контролише своје министре (чак мање него што је то био у стању Цветковић у претходној влади). Док је Ђинђић успевао да мале странке држи на узди, Живковића његови министри фактички нису питали ни зашта! Сабља је званично трајала до 22. априла. А Живковић је био председник Владе још скоро годину дана. После укидања ванредног стања (22. априла), влада осим приче о атентату, хапшењу Ђинђићевих убица, и уценама од стране минорних чланица коалиције, није урадила ниједан иоле значајан реформски потез. Ово је сиже неуспеле приче и неуспешног политичара. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Није доабр јер није успео ништа да уради у распалој влади, и у истој га нико није слушао? Занимљиви су ти критеријуми. Председник владе је одговоран за рад владе. Министри су чланови владе на основу тога што их он предлаже. А то носи и одређену одговорност председника владе. То што се он није снашао на том месту и у датом тренутку, дефинитивно не говори њему у прилог! По твојим речима "распалој влади" и " у истој га нико није слушао", како се може закључити да је он био добар председник владе? Имали смо прилику да видимо како је радила (односно како није радила ништа) влада којој је он био, бар формално, надређени. Стварно имам чудне критеријуме када оцењујем лоше политичаре! :291291291: Нисам спреман да им поклоним поверење иако они сада тврде да ће урадити све оно што док су били на власти нису хтели, смели, желели... да ураде! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Председник владе је одговоран за рад владе. Министри су чланови владе на основу тога што их он предлаже. А то носи и одређену одговорност председника владе. То што се он није снашао на том месту и у датом тренутку, дефинитивно не говори њему у прилог! за почетак мораш узети у обзир у каквим је условима радила та влада, како је њега затекао тај посао и које је стање било између Коштунице и њега када је Ђинђић убијен. Ако неко нема иглу, већ трн, па са њим кроји лоше,не значи да је лош кројач. Имали смо прилику да видимо како је радила (односно како није радила ништа) влада којој је он био, бар формално, надређени. Стварно имам чудне критеријуме када оцењујем лоше политичаре! Па имаш. оно, та валда је била у распаду пре него што је он дошао, та позиција га је сачекала чисто да рпеседи ту. Није вођење владе неки прост посао где ти нешто можеш да урадиш за годину дана. Мораш гледати све услове. Наравно то не значи да ти требаш да пружиш поверење Живковићу али ти си распалио као да причаш о Слоби. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Ма сигурно има шта да му се приговори, али када га упоредиш са овима који су сада на власти... Мада кад се упореде са њима ни људождери не изгледају тако лоше.... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Ма сигурно има шта да му се приговори, али када га упоредиш са овима који су сада на власти... Мада кад се упореде са њима ни људождери не изгледају тако лоше.... Мени стварно није јасно како по форумима, јутјубовима, фејсбуковима више видим да се приговара например Живковићу, него Вучићу или Томи? Аурор, bora and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Zivkovic- klasican sibicar u svakom smislu, njegov demokratski kapacitet i autoritet nije nista veca od naucnika Dusana Petrovica..... pa precu da istetoviram Djilasa nego da zaokruzim Zivkovicevu stranku na glasackom listicu..... sto bi rekao Djordje Cvarkov- ,, Moralni pigmej"!Ima vremena da se prigovara Vucicu i Nikolicu, ne sekiram se da nece, kad omladina DS malo sabije redove, pa se konsoliduje pa to ce biti milina ..........pa sve da tece med i mleko kod nas ne bi svi hvalili.... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 за почетак мораш узети у обзир у каквим је условима радила та влада, како је њега затекао тај посао и које је стање било између Коштунице и њега када је Ђинђић убијен. Ако неко нема иглу, већ трн, па са њим кроји лоше,не значи да је лош кројач. Па имаш. оно, та валда је била у распаду пре него што је он дошао, та позиција га је сачекала чисто да рпеседи ту. Није вођење владе неки прост посао где ти нешто можеш да урадиш за годину дана. Мораш гледати све услове. Наравно то не значи да ти требаш да пружиш поверење Живковићу али ти си распалио као да причаш о Слоби. Коштуница није био на власти у време владе Зорана Живковића. Још за живота Зорана Ђинђића, за председника Државне заједнице Србија и Црна гора изабран је Светозар Маровић. О каквом је ту стању реч. Једино ако не мислиш на политичко препуцавање ДС-а и ДСС-а. Не разумем шта му је Коштуница могао да смета у вођењу земље када је у то време био само председник ДСС-а? И на републичком и на нивоу Државне заједнице на власти је био ДС. Када већ није имао "иглу", да је био кројач знао би да са трном никако не може да се кроји, шије... Ако је он већ требао чисто да "преседи ту" (не радећи ништа), како га то оправдава? Било је тешко стање у земљи и то је оправдање што се ништа није радило! Па зар у таквим приликама није потребно засукати рукаве и радити и више и јаче да се из тешког стања што пре изађе. Или треба "чисто да се преседи ту"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Ако је он већ требао чисто да "преседи ту" (не радећи ништа), како га то оправдава?Било је тешко стање у земљи и то је оправдање што се ништа није радило! Па зар у таквим приликама није потребно засукати рукаве и радити и више и јаче да се из тешког стања што пре изађе. Или треба "чисто да се преседи ту"? Ни највећи политички маг ту не би могао да уради ништа, тако да ми је апсолутно смешно да критикујем Живковића због тога. Али видим теби то не смета. Није успео? Па шта_ То никако не говори да је он неки лош политичар. Није у питању овде шта је он имао, шта није, већ шта му је дата а шта није. У том тренутку нико није имао "иглу". Нико за годину дана не може нигде да изгради никакав ауторитет. То што ти мислиш да је то нека негативна одлика њега као политичара.. пфф... Ima vremena da se prigovara Vucicu i Nikolicu, ne sekiram se da nece, kad omladina DS malo sabije redove, pa se konsoliduje pa to ce biti milina ..........pa sve da tece med i mleko kod nas ne bi svi hvalili.... Ово је већ смешно, Вучић и Тома дејствују већ 20 година, од тога су већ једном били на власт и подржавали један режим, и ти мени данас кажеш има времена да се приговара Вучићу и Томи? Уз то су променили причу за 180 степени, напустили човека чије су беџеве и мајице носили, показали јасно лицемерје итд... Уз то да не причамо о већ пар занимљивих потеза које вучић повлачи као што је ово хапшење Мишковића на чудан начин по неком квази закону из социјализма, ово помагање звезди, најаве хапшења преко новина, ап рпе избора оно изношење џакова о ком се све заборавило, па прича о крађи избора о којој се све заборавило. И тако даље и тако ближе... они су људи отворено мутнији од дунава, а ви све то заборављате и кулирате. Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 ,Iluzija je ocekivati da ce neko poput Zorana $eika uraditi ne$to na politickoj nsceni srbije ( osim Za sebe)... Za neverovati je da smo na to spali.. ali ocito da jesmo..ili bar neki od nas.. Ali je pre svega jadno.. $to je sve to tako... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Ни највећи политички маг ту не би могао да уради ништа, тако да ми је апсолутно смешно да критикујем Живковића због тога. Али видим теби то не смета. Није успео? Па шта_ То никако не говори да је он неки лош политичар. Није у питању овде шта је он имао, шта није, већ шта му је дата а шта није. У том тренутку нико није имао "иглу". Нико за годину дана не може нигде да изгради никакав ауторитет. То што ти мислиш да је то нека негативна одлика њега као политичара.. пфф... И за годину дана власти много тога може да се уради. Примера ради Ђинђићева влада је за две године (колико је трајала) успела да уради нешто. А Живковићева влада (у којој су седели исти министри), није радила ништа. Поврх чињенице да ти људи нису почињали од почетка него су само настављали свој мандат. Управо говори да јесте лош политичар. По твом резоновању може се рећи и да је Цветковић био одличан председник владе. Само није умео да руководи владом па су то уместо њега радили други. А што се "игле" тиче, пре ће бити да нико није знао да је употреби. А нису ни покушали да је потраже. Ђинђићев ауторитет је од првог дана његове владе био неспоран. Ево ти пример у овој влади. Вучићев ауторитет. Два три месеца по формирању владе, Вучић постаде њен најважнији члан који се пита за све. Па Коштуничина влада. Иако је имао мање министара у влади од ДС-а он је био ауторитет те владе. Није се пуно обазирао на Тадића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Ово је већ смешно, Вучић и Тома дејствују већ 20 година, од тога су већ једном били на власт и подржавали један режим, и ти мени данас кажеш има времена да се приговара Вучићу и Томи? Уз то су променили причу за 180 степени, напустили човека чије су беџеве и мајице носили, показали јасно лицемерје итд... Уз то да не причамо о већ пар занимљивих потеза које вучић повлачи као што је ово хапшење Мишковића на чудан начин по неком квази закону из социјализма, ово помагање звезди, најаве хапшења преко новина, ап рпе избора оно изношење џакова о ком се све заборавило, па прича о крађи избора о којој се све заборавило. И тако даље и тако ближе... они су људи отворено мутнији од дунава, а ви све то заборављате и кулирате. Sta hoces jesu li za to bili kaznjeni pa 10.godina nisu prismrdeli vlasti.... jos te okolnosti su bile 16.000 puta losije, gore od od apokalipticnog perioda jadnog nam Zivkovica.... Kakav je to politicar koji pokusava da stekne autoritet na vlasti.....molim te.....pa za njega je Djilas dinGospo covek !!!!??? Da primenjujemo tvoj princip ostrakizma, jer SNS je nesto opasno kontaminirano sa ostatkom SRS , taj pristup je iskljuciv.....onda bi se DS zbog svoje nesposobnosti mora udaljiti sa politicke scene na cirke 50.godina..... Pa nista, aj da pisemo peticiju, saramo grafite ,kupujemo reklame u trosku DS pod sloganom ,,SLOBODA ZA MISKOVICA" jer je on taoc rezima...uhapsen je pod sumnjivim okolnostima....reci mi ko je Republicki Javni Tuzilac???? Niko ne kaze da su bistri i cisti ali takvo usko gledanje, iskljucivo ..... tako se nema kvalitetne opozicije.... ako mislis da je pametno da Zivkovic bude ,,zdrava" opozicija, ako mislis da meze da parira SNS, DS onda smo mi......... :O Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Управо говори да јесте лош политичар. ne mogu se setim sad koja je ovo stilska figura, ali jeste neka protivrecnost :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука