Пг Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ne znam kako igramo,nisam ni jednu odgledao,vredimo li sta? Mislim,nikad repku nisam preterano pratio,vise sam vezan za klupski sport, Играмо сасвим солидно, мада има доста осцилација. Против Бразила нас није било прве двије четвртине, а онда смо их одучили од кошарке у трећој. Али, успјели смо да упрскамо при крају(мада, можда је то и свјесно било јер се отприлике знало да ћемо бити трећи или четврти, а тиме би бирали противника из групе са којом се укрштамо). Видјећемо када се заврши групна фаза и почну утакмице на испадање. Притом, ако волиш кошарку - ја је рецимо волим(иако ме генерално не занимају светска/европска првенства, осим мечеви Србије), али ми је миљама далеко у односу на фудбал, имаш шта да видиш! Синоћ Шпанија-Француска... Нисам трепнуо!!! Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Играмо сасвим солидно, мада има доста осцилација. Против Бразила нас није било прве двије четвртине, а онда смо их одучили од кошарке у трећој. Али, успјели смо да упрскамо при крају(мада, можда је то и свјесно било јер се отприлике знало да ћемо бити трећи или четврти, а тиме би бирали противника из групе са којом се укрштамо). Видјећемо када се заврши групна фаза и почну утакмице на испадање. Притом, ако волиш кошарку - ја је рецимо волим(иако ме генерално не занимају светска/европска првенства, осим мечеви Србије), али ми је миљама далеко у односу на фудбал, имаш шта да видиш! Синоћ Шпанија-Француска... Нисам трепнуо!!! Barte,ja pratim Zvezdu u svemu.Najpre Zvezda,pa tek onda repka.Zao mi sto Sale nije zvao Bobija,jer mislim da bi bio bolji od Krleta.Za Brazilce sam danas procitao da su odvalili ove jadne Egipcane 60 razlike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Sad su dosta vise postigli nego sto sam se nadao, nadao sam se cetvrt finalu. Pobeda protiv Spanije bi bilo izvanredno, samo tesko ce se desiti. Inace zao mi je da razlika izmedju Amera i ostatka sveta u kosarci nije se smanila od 2002 godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Мени је жао што они не подлежу допинг тесту као све остале репрезентације на свету. Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Sad su dosta vise postigli nego sto sam se nadao, nadao sam se cetvrt finalu. Pobeda protiv Spanije bi bilo izvanredno, samo tesko ce se desiti. Inace zao mi je da razlika izmedju Amera i ostatka sveta u kosarci nije se smanila od 2002 godine. Чекај, сјећаш ли се ти финала ОИ-а из 2012.? Повели су све што су имали(Брајанта, Дурента, Џејмса), а побједили су Шпанију са 6 разлике, чини ми се. И то уз обилату помоћ судија у самој завршници. Неријешеноје било до минут, два пред крај. Сад им фали доста играча, али опет имају много јак тим. Међутим, ем се игра у Шпанији, ем сам убијеђен да нису никад ближи Шпанци да их побиједе(ако прескоче Французе за почетак, па онда и нас). Ако би неким чудом испали, ни ми, нити Французи им не би могли парирати. Barte,ja pratim Zvezdu u svemu.Najpre Zvezda,pa tek onda repka.Zao mi sto Sale nije zvao Bobija,jer mislim da bi bio bolji od Krleta.Za Brazilce sam danas procitao da su odvalili ove jadne Egipcane 60 razlike. Брате, пратим и ја Звезду(свака утакмица ми је 1000км, а ти израчунај колико пређем ако се појавим на минимум 15 утакмица у сезони(то ми је неки минимум) + европска гостовања!!!). А за остале спортове ме боли уво, буквално ме боли уво. Колико год да волим и кошарку и ватерполо и одбојку, све ми је то далекооооооооооооо иза фудбала. Био сам и на кошарци(Дерби+евро утакмице), на рукомету(Дерби), па чак и на ватерполу(Дерби, финале ЛШ и неке европске), али није то то. Што не значи да нећу да поломим све по кући кад Теодосић изгуби лопту или кад изблокирају Атанасијевића. Ако ме разумијеш. А о оној притки од 2.30м не желим ни да причам. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Jedini problem Amera jeste sto ne igraju nikakve sisteme i za njih je utakmica sala. Inace gledo sam i ja Olimpijadu i videlo se da su Spanci bili na kraju snage na kraju. Spanci sigurno mogu da njih pobede ali je verovatnoca negde 20-30 %. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Vive la France! Agnostik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Sad da pobedi Litvanija protiv SAD i icice u istoriju ovo svetsko prvenstvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 БРАВО НАШИ МОМЦИ....!!!!!!! Пг, Милан Ракић, Agnostik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Sad necu moci da spavam celu noc sto su mi otisli zivci sadnjih 4 minuta utakmice. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Joj opet sankcije, bombardovanje, Hag..... Svaka čast momci. Пг је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 13, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 13, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Биће веома тешка утакмица. Србија је свакако аутсајдер, али с обзиром на игру до сада и полет који имају мислим да побеђујемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Гласао сам за Србију, то се никад не зна, све зависи од тимске игре. Ђорђевић се показао одлично у својој улози, уколико прочит американце побеђујемо без проблема. И имамо мало среће што неки од најбољих играча не играју американцима, мада им је и ова екипа ужасно јака. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 United Steroids of America vs Serbia :P Пг, Млађони and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука