Jump to content

Odnos prema duhovniku...

Оцени ову тему

da li su duhovnik i ispovednik isto   

17 члановâ је гласало

1. 1. da li su duhovnik i ispovednik isto

• da
      1
    • ne
      2
    • mogu biti
      15

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323216053' post='539171]

може да ти буде непристојно, али то је моје искуство до сад, поготово као бившег админа.

тако је и настао женски кутак на форуму, жене су се скоро ограничено кретале или коментарисале по форуму док неколико вас, гласних, није дошло :)

на крају крајева, пре су неке само правиле проблеме ... нису ни биле ни корисне, камоли нешто више.

но, ти би само о феминизму а не знаш ни да мушкарац може да буде феминиста dada

Фала Богу на нама гласнима, учинисмо форум занимљивијим :).

Осетљива сам на ту тему :(, једноставно не волим патријархат. Знам да Православље није једнако патријархату, али се може врло лако злоупотребити и свести на тиранију над женом под изговором религије.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 430
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Фала Богу на нама гласнима, учинисмо форум занимљивијим :).

Осетљива сам на ту тему :(, једноставно не волим патријархат. Знам да Православље није једнако патријархату, али се може врло лако злоупотребити и свести на тиранију над женом под изговором религије.

И религија и феминИЗАМ су опасне ствари.. ;)

Религија са вером у нејвећем делу нема ама баш никакве везе..као што и феминизам није никаква супротност ''патријархату''..

Патријархат је БИО..природна појава.. у времену и историји човечанства.. а феминизам је идеологија... и религија и идеологија(феминизам) су јако опасне ствари од којих ..што би рекли ..Нема леба...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

И религија и феминИЗАМ су опасне ствари.. ;)

Религија са вером у нејвећем делу нема ама баш никакве везе..као што и феминизам није никаква супротност ''патријархату''..

Патријархат је БИО..природна појава.. у времену и историји човечанства.. а феминизам је идеологија... и религија и идеологија(феминизам) су јако опасне ствари од којих ..што би рекли ..Нема леба...

Diskutabilno je to.

Подели на овим сајтовима

елем, гледао сам данас, по ко зна који пут чувену мати Иларију и уживао, па ме и једна друга тема на форуму потакла да мало испитујем духове ...

уживајте у свих седам делова :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323217474' post='539213]

реци њој да си феминисткиња greengrin greengrin greengrin

Mislim da ce pre ona meni da objasni feminizam nego ja njoj :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

Uuu 8 strana,supeer,volim kad se tema razvija i to na ovakav način.

Elem,ja napisah tamo negde na početku da sam za,mada veruj mi da ni sama ne znam zašto.Mislim,nemam nekih iskustava sa duhovnicima,jer je moj sveštenik meni sve i svja za sve te teme koje me interesuju.Ali eto,svidela mi se ta ideja za monahinjama duhovnicama,valjda zato što ni nemam nekih iskustava,a i inače,uvek sam na ženskoj strani,pa što ne i za ovako nešto.

Pardon, 9. strana :D

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323217820' post='539220]

па ето, надам се да си штогод и паметно прочитала :)

Jesam Medo,a sad ću i da odgledam mati Ilariju. :)

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...