Partibrejkers Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 драга браћо и сестре већ годинама несрећни игуман Гаврило у манастиру Прибина глава се бави свим и свачим осим оним што треба. Гатар, врачар, слуга ђавољи, маг , дерикожа, преварант; саблазан која траје и траје већ годинама, сви у Цркви знају о томе и? Он је и даље тамо, ради све исто. Зашто? Mamica Forumska, JESSY, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 kao što rekoste na onoj temi,ako sveštenik greši ja bi ga pokrio svojom mantijom... može mu se,nadležni episkop ništa ne radi povodom toga a ni ostali.. Милан Ракић and SrrX91 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 овде се не ради о тренутном паду , типа сагрешио са неком женом или сл. где би га сигурно покрио...овде се ради о свесном служењу нечастивом у православном манастиру: у сред поста игуман у цивилу са цигаром у устима једући мрсан сендвич седи на столици, док му пере ноге у лавору једна ,,сестра,, и диктира лек за болест детета: оставите на сваку икону по 300евра...и тако сваки дан, хиљаде људи у току године Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 3, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Има тема о овоме, па нека се споји... Да, заиста треба да се питамо зашто се све то дозвољава а опет у исто време се из тог краја чују разни људи који "бране Православље"... Grizzly Adams and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 3, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Има и овде: https://www.pouke.org/verujem/index.php?topic=1310.0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Јер доноси кинту. Лидија Миленковић, JESSY and μαρὰν ἀθά је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Јер доноси кинту. нажалост, колико сам сазнао изгледа да је то истина. Авај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Ја не могу да уђем у ову тему. @Партибрејкерс Јел то има негде да се види снимљено? Важно ми је јер су ме релативно скоро неки питали о одласку код њега Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 овде се не ради о тренутном паду , типа сагрешио са неком женом или сл. где би га сигурно покрио...овде се ради о свесном служењу нечастивом у православном манастиру: у сред поста игуман у цивилу са цигаром у устима једући мрсан сендвич седи на столици, док му пере ноге у лавору једна ,,сестра,, и диктира лек за болест детета: оставите на сваку икону по 300евра...и тако сваки дан, хиљаде људи у току године Znam,ovo kao i narkomanija i alkoholizam nisu trenutni grehovi. Evidentno je da episkop sremski nije u stanju da reši ovaj problem... SrrX91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 3, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Јер доноси кинту. Ако је ово истина онда је боље ту ништа не дирати, јер када се разјаре они који кинту сабирају биће свашта Тако то иде... Искрено, ни ја немам ни једно друго објашњење. JESSY, Лидија Миленковић and emilija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Ne vredi, izgleda da očajnički tražimo znakove i čuda, po bilo koju cenu... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Znam od ljudi koji su tamo isli da uzima grdnu lovu od nevoljnika; ali nekima je i dzabe rekao nesto sto vidi, a prozorljiv je (bio, tada)... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Чуо сам за два разлога због кога га не дира(ју)- оба нису хришћанска Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Prozorljiv je ko što je i otac Makarije iz Čuda nevidjenoga.... Anette, μαρὰν ἀθά, Лазар and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јануар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Prozorljiv je ko što je i otac Makarije iz Čuda nevidjenoga.... сваки пут када гледа кроз прозор Николa and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука