Juan Valdez Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ја сам купио грчки, три нивоа, била нека промоција. Добар је програм (Windows и OS X верзија су на истом диску), али: 1. Треба нека књига из граматике уз њега. Овако увек остаје питање "зашто је нешто тако како јесте", бар мени. 2. Речник је неприлагођен култури језика који се изучава и генерално је ограничен. 2. Очајни су услови лиценцирања. До два компјутера, а да би пренео лиценцу на неки трећи, нови, мораш да деактивираш ова два тако што прво ти одрадиш неколико корака, па онда зовеш њих да доврше, што нас доводи до следећег. 3. Очајна корисничка подршка. Али да будем до краја искрен, на добру до сада нисам налетео. Сви су они скроз љубазни, али и скроз нестручни. Да ли је скупо? Па ако овако кад се чује цена с неба, па у ребра, онда јесте, али хајде пробајте да упишете класичне курсеве на тим нивоима за мање паре. Добра је ствар што те јако рано науче како да размениш број хотелске собе са рибом. Grizzly Adams and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 А јел има црногорски? Manolis and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Појефтинило је изгледа. На сајту је понуда за 399 USD . Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 А јел има црногорски? Најављују Rašo, verum est in beer and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ја сам купио грчки, три нивоа, била нека промоција. Добар је програм (Windows и OS X верзија су на истом диску), али: 1. Треба нека књига из граматике уз њега. Овако увек остаје питање "зашто је нешто тако како јесте", бар мени. 2. Речник је неприлагођен култури језика који се изучава и генерално је ограничен. 2. Очајни су услови лиценцирања. До два компјутера, а да би пренео лиценцу на неки трећи, нови, мораш да деактивираш ова два тако што прво ти одрадиш неколико корака, па онда зовеш њих да доврше, што нас доводи до следећег. 3. Очајна корисничка подршка. Али да будем до краја искрен, на добру до сада нисам налетео. Сви су они скроз љубазни, али и скроз нестручни. Да ли је скупо? Па ако овако кад се чује цена с неба, па у ребра, онда јесте, али хајде пробајте да упишете класичне курсеве на тим нивоима за мање паре. Добра је ствар што те јако рано науче како да размениш број хотелске собе са рибом. Ξερις Ελληνικα; А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ја сам почео сањати на немачком verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Па да видимо онда са Енизом да ти среди. Али да знаш да ти је тамо врућина. Mogu ti pomoći oko državljanstva ali ne mogu ti pomoći oko ženidbe. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 شكرا جزيلا! opa! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Емануел и Томиславе, признајте колико вас плаћају да рекламирате овај пакет? verum est in beer and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 美容是有效的,但錢是萬能的。 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 Па нека крене од нечега, млад је, ваљда ће да се упозна са неком или како се год већ тамо проводаџише.Нека набави папире, па у потрагу. Јел видиш Емануил, па ти сада размисли. Сањам ову песму: verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Ха ха па ви сте момци баш кренули да постанете полиглоте ! Честитам , честитам а ја мученик никако да кренем ! Недају унуци за ове празнике ништа не научих !Али има дана за мегдана , ће да вас ја стигнем сам полако animal037 verum est in beer and Manolis је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 @ЕмануелДа ли се слажеш са овим? Па да @Bosanac има представу шта тражиш. في منتدى الاتصال بي ايمانويل وصحية الشباب، وجبات الطعام. أنا أعرف الكثير من اللغات. أبحث عن رفيقة الروح من الإناث. اللون لا يهم والأوشحة. من المهم أن جميلة وغنية. У потпуности, све што треба, али такође треба знати и "закухати" али то се подразумева verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 А јел смем и ја две или три жене имати или то могу само муслимани? Мислим, можда ми Ениз пронађе доста жена а ја не могу се одлучити за коју бих се узео па узмем још једну или две Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Па ако одеш у Саудијску арабију тешко да ћеш остати на једној, а и на Хришћанству .smesko. некако волем ту пустињу, подсећа ме на Делиблатску пешчару Вуче ме тај крај. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука