Zayron Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 А о том Александру све најгоре, дечко је ометерн изгледа, покатоличио се и узео себи за заштитара највећег ватиканског кољача.. I vi se onda hvalite na sve strane kakvih sve velikana je bilo Srba katolika i koji su to sve bili? A istovremeno se pljuje po svima njima i po svemu što je njima bilo sveto i najsvetije. Pravoslavlje iznad nacije? Pa niste u stanju prihvatiti ni svoje Srbe katolike, kamo li šta drugo dalje. Teško danas krivu Drinu ispravljati. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0:%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8_%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 наравно у новине да заврши па да се врх наше цркве запита какви су свештеници и монаси које рукоположе.... Што мислиш да ти не би могао да завршиш у новине ? Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 I vi se onda hvalite na sve strane kakvih sve velikana je bilo Srba katolika i koji su to sve bili?A istovremeno se pljuje po svima njima i po svemu što je njima bilo sveto i najsvetije. Pravoslavlje iznad nacije? Pa niste u stanju prihvatiti ni svoje Srbe katolike, kamo li šta drugo dalje. Teško danas krivu Drinu ispravljati. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0:%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8_%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8 I čudite se, gdje nestadoše onoliki Srbi katolici u Dubrovniku? Ja bit na vašem mjestu čudio se ne bih - znao bih to tačno gdje su. Tamo gdje ste ih vi poslali, ovakvi kao petarpan i slični, tačno tamo. Walter је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 tendeciozno napadanje episkopa bez dokaza nije dozvoljeno,a on može da se izjasni kako hoće,šta izjašnjavanje može da znači?Može i da ne kaže istinu da bi nastavio da optužuje,neosnovano! Ако је артемијев следбеник и јавно га се одрекне, значи и да није неки следбеник јер се одрекао свог гуруа. Хришћанима је често тражено само да се јавно одрекну Христа, а после остану хришћани. Тј, тражено им је само да се формално одрекну, а не и суштински И зна се какав је њихов одговор био на такве срамне понуде. О томе да ли је тендециозно нападао епископе, не бих да судим. Чињеница је да се грешка догодила, и суштина је открити због чега се то десило, и ко је одговоран, да се не би понављала. Јер се стварно често догађају такве грешке. И то је чињеница. Наравно, ми стварно не можемо да решавамо те проблеме, јер није наш посао. Тим би требало Сабор да се бави, као и сам митрополит. Не можемо рећи да је нормално да човек који је живео под интезивним надзором, био толико успешан да прикрије своје дрогирање, да нико не зна. Да ли треба да неко настрада у тим богословијама, да би се схватило да систем у садашњем друштвеном окружењу не функционише? Да се не могу на исти начин образовати данас будући свештеници као пре 100 година, или 500 година? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 I jos jedanput, zasto sluzi ova tema? O. Ugrin je tamo gde je; a patrijarh ce vec znati sta raditi sa njim kada se vrati sa lecenja. Partibrejkers је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 I jos jedanput, zasto sluzi ova tema? O. Ugrin je tamo gde je; a patrijarh ce vec znati sta raditi sa njim kada se vrati sa lecenja. Не знам ни ја, али ако се већ расписало, онда нека буде искрено и истинито, или "под кључ" ! "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Tema postoji jer je otac Ugrin izašao u javnost a mi smatramo da nemamo šta da krijemo,niti ćemo nekom dati razloga da nas proziva da zataškavamo neke devijacije u Crkvi. Nikada takvi nismo bili niti ćemo biti Срђан Ранђеловић and Миљан Крстић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Поново ћу да напоменем да постоји старија( старија и од случаја Угрин) и обухватнија тема о свему овоме где се не прозива један човек именом и презименом него се говорио о овом проблему: https://www.pouke.org/forum/topic/18985-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Nisam rekao da bi trebalo da se zataskava vec da se izbrise i dozvoli tek kada o. Ugrin bude tu da odgovori na pitanja. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Da,najbolje je da ugasimo pouke i da objavljujemo samo zvanična saopštenja i ako hoćemo da komentarišemo situaciju u Siriji da o tome pričamo kada Asad bude bio na sajtu ... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Поново ћу да напоменем да постоји старија( старија и од случаја Угрин) и обухватнија тема о свему овоме где се не прозива један човек именом и презименом него се говорио о овом проблему: https://www.pouke.org/forum/topic/18985-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8/ Мислим да је боље оваква тема, јер ова друга тема је рекла казала, што не приличи хришћанима. Овако видимо да стварно постоје свештеници са тим проблемом, тј конкретни свештеник са тим проблемом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Поново ћу да напоменем да постоји старија( старија и од случаја Угрин) и обухватнија тема о свему овоме где се не прозива један човек именом и презименом него се говорио о овом проблему: https://www.pouke.org/forum/topic/18985-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8/ Каква коинциденцијааааааа Тема започета 06.маја, на благи Дан Ђурђевдан, једва десетинуи сати после активности која је претходила и предусловила овој теми...е Жељко, Жељко.... Баба је реаговао/ла на ово 1 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Мислим да је боље оваква тема, јер ова друга тема је рекла казала, што не приличи хришћанима. Овако видимо да стварно постоје свештеници са тим проблемом, тј конкретни свештеник са тим проблемом Ја се још надам да не можемо причати у множини.. Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Ја се још надам да не можемо причати у множини.. Има их више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Има их више. Онда баталите човека више и преусмерите на неку заједничку тему... feeble, Crveni Baron, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука