emilija Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 ja sam, priznajem, u shoku i zelim mu da pobedi zlo, puno sam naucila od njega, to je covek sa, jednostavno - previshe kapaciteta, zasluzhuje postovanje isto kao pre, tako i sad i ubuduce. Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 zoske, nasha sloboda je i te kako uslovljena nashim slabostima i nemocima:( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 znam to po tome shto bih izabrala mnogo dobro ali mnogo loshe me u tome cesto sprechava i ispadne da to i nije moj izbor, moja je jedino zelja za izborom a ostalo zavisi od kolichine moje nemoci...tako je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Мене баш обрадовао овај прилог о о.Угрину. Нека му је на здравље и спасење борба коју сада воде. Јер...ако поклоњену слободну вољу (слободу) употребим себи на зло и ударим у дно па се разбијем, радује се Отац и подиже ме када је са сузама покајања вратим Дародавцу. antics and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Дај Боже да му буде добро. Ипак је о. Угрин човек који се нешто трудио и радио. Јесте све ово страшно али не треба сада прати руке и окретати леђа. Добро је, ту је на лечењу, биће њему добро... Јефимија Крунић, Биљана, Partibrejkers and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Dobro je kazo ono kad je reko u tom video prilogu da je mislio kad postane sveštenik da će to avtomatski rešiti njegove probleme zavisnosti... ovo je istina koja se retko čuje ,mnogi sadašnji sveštenici su ušli u sveštenstvo sa nekim strastima i računaju da će te strasti čarobna mantija sama po sebi razvejati bez truda i napora njihovog. To je jedna suptilna prelest , koja se podvuče i provuče šlepajući se na ovaj sveštenički poziv... neko padne pre neko kasnije ali ko god se ne leči pada. Nije to samo problem bolesti zavisnosti, droga je tu tako da kažem nešto najočitije, no šta ćemo s onim mnoštvom sveštenika koji su alkoholičari , samo njihove porodice znaju ko se krije iza takve mantije. A opet i druge su strasti tu, nisu kao što rekoh samo bolesti zavisnosti ... Dakle bratijo , hristijani, budući popovi i popadije, i ostali ljudi koji ovo čitate znajte da su popovi samo ljudi, nisu mašine , nisu pali s nebesa, nisu izašli iz neke fabrike za popove. Jedino što je izvesno za svakoga Hrišćanina ma šta da on pričao ili verovao jeste borba do smrti. JESSY, Саша M., nana and 31 осталих је реаговао/ла на ово 34 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Tako je brate Zeljko, dobro uoceno... Пг, Лидија Миленковић, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 jeste borba do smrti. у праву си брате, борба до издиханија... Иначе као исповедник помажем у једној од заједница Земље Живих и могу вам рећи да има људи из свих друштвених слојева, из свих крајева, из свих породица: заиста нема правила и то је једно велико искушење данас. Ми живимо у хедонистичкој цивилизацији где је животни смисао угађање себи; то је бољка сваког човека данас. Ми смо сви окружени тиме, то је део нас и нешто што смо прихватили као нормално. То се примећује на свакоме кораку; данас је потпуно нормално да млади имају односе пре брака, чак и ако редовно одлазе у Цркву већина то не схвата као грех и чак то и не исповеда. Нормално је да деца не слушају родитеље, да их критикују и оговарају. Нормално је да хришћани одлазе у кладионице. Нормално је да људи одлазе редовно у храм а да немају духовника и да се не исповедају ( или веома ретко). Постоје многе и многе ствари које смо данас прихватили и које нас мало по мало раслабљују. Један од средњевековних отаца је зато и рекао да ће у последња времена монаси постати као мирјани а мирјани као демони Саша M., Пг, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Dobro je kazo ono kad je reko u tom video prilogu da je mislio kad postane sveštenik da će to avtomatski rešiti njegove probleme zavisnosti... ovo je istina koja se retko čuje ,mnogi sadašnji sveštenici su ušli u sveštenstvo sa nekim strastima i računaju da će te strasti čarobna mantija sama po sebi razvejati bez truda i napora njihovog. To je jedna suptilna prelest , koja se podvuče i provuče šlepajući se na ovaj sveštenički poziv... neko padne pre neko kasnije ali ko god se ne leči pada. Upravo u ovom iskušenju o.Ugrin se nalazi Božijim promislom,a Gospod zna koliko je on jak i da će sa tim sigurno izaći na kraj,a na dobrobit ostalih....Daće Bog! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Ja stvarno ne bih želeo nikoga da vređam ili nipodaštavam ali to šta je promisao Božiji mislim da zna jedino Bog . Ja nisam u stanju da provalim ni šta je moj promisao i razmišljanje o drugim ljudima da i ne govorim, a o Bogu se ne bih smeo usuditi tako ni da pričam. Praštaj mamice forumska , no prosto mislim da nije dobro kao što je bojim se uobičajeno ovde na forumu na taj način upotrebljavati taj pojam. Благовесник, emilija, verum est in beer and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Meni deluje vrlo zdravo to što je sve izašlo u javnost. verum est in beer, Veliki Marko and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Meni deluje vrlo zdravo to što je sve izašlo u javnost. Slažem se. Ovo ne treba sakrivati. Čovjek je pao, uz Božiju pomoć i ustaće se . Nastaviće još revnosnije da služi Bogu i Crkvi. Jeste da se ne slažem sa mnogim djelima i mnogim stavovima jer. Ugrina, ali od sveg srca mu želim da se oslobodi zavisnosti, i da se vrati misionarskom radu. Лидија Миленковић, Mamica Forumska, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 А што је то скандал за Цркву? Што њен свештенослужитељ ваља доп? То нема везе, а!? Свим вашим жељама о оздрављењу и борби и личној борби желим "о." Угрину, али му не желим да се врати парохији. Као лаик да, као свештеник не. Зосима, Владо М, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 А што је то скандал за Цркву? Што њен свештенослужитељ ваља доп? То нема везе, а!? Свим вашим жељама о оздрављењу и борби и личној борби желим "о." Угрину, али му не желим да се врати парохији Као лаик да, као свештеник не. Тако је. Најбоље би било да остане тамо у ''центру'' и, претходно излечивши се, помаже људима који се лече од болести зависности. Вероватно ће то искуство бити од непроценљивог значаја. Middle-earth је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Ja stvarno ne bih želeo nikoga da vređam ili nipodaštavam ali to šta je promisao Božiji mislim da zna jedino Bog . Ja nisam u stanju da provalim ni šta je moj promisao i razmišljanje o drugim ljudima da i ne govorim, a o Bogu se ne bih smeo usuditi tako ni da pričam. Praštaj mamice forumska , no prosto mislim da nije dobro kao što je bojim se uobičajeno ovde na forumu na taj način upotrebljavati taj pojam. Slažem se Željko potpuno,praštajte,reakcija je bila emotivna i tako mi bilo lakše da to prihvatim... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука