banana Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 (измењено) Gde nam o Ugrin Popovic,nema ga nigde u zadnje vreme? Измењено Јануар 1, 2013 од Дејан Бићанић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Gde nam o Ugrin Popovic,nema ga nigde u zadnje vreme? На лечењу од наркоманије. Видео сам га у једној емисији на ТВ. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 http://media.rtv.rs/sr_ci/radar/3271 На 38:00 мин. говори о Угрин П. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 http://media.rtv.rs/sr_ci/radar/3271 На 38:00 мин. говори о Угрин П. ne mogu gledat sve , ali ovo je tačno što si rekao, je li Pajko? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 ne mogu gledat sve ,ali ovo je tačno što si rekao, je li Pajko? Немој све, гледај од 38. мин... Oglo је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 ne mogu gledat sve ,ali ovo je tačno što si rekao, je li Pajko? Jeste, ja sam upravo pogledao ...desava se svima da padnu, vazno je ustati i nastaviti dalje. Иван, Драшко, Grizzly Adams and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 pa da, biće bolje Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 On je krstio mog malog brata; neka mu da Bog snage da ostane na pravom putu i da se vrati u parohiju... Mamica Forumska, JESSY, Oglo and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 јако ми је жао.....али Господ зна зашто је допустио да му то се деси....сигурна сам да има неки план са њим....може он после овога да буде много ''велики'''....тако некако осећам.. Лидија Миленковић, Марјанн, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Gospod mu je podario ovo veliko iskušenje,vjerujem da će mu i pomoći da ga savladai izađe jači,ostalo je njegov izbor..... crosseo isus-sinai .Bogorodica. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 али Господ зна зашто је допустио да му то се деси... Како мислиш допустио...нема Господ никакве везе са нашим сагрешењима,али има са покајањем... uros, Макрина, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Како мислиш допустио...нема Господ никакве везе са нашим сагрешењима,али има са покајањем... па знамо да се без Његовог допуштења нама не може ништа десити...Господ је јачи од сваког зла....а и свако наше сагрешење искористи да окрене на добро.... gavrosaurus, Лидија Миленковић, Mamica Forumska and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 па знамо да се без Његовог допуштења нама не може ништа десити...Господ је јачи од сваког зла....а и свако наше сагрешење искористи да окрене на добро.... Није то баш тако, његово допуштење се огледа у слободи коју нам је дао, а на нама је како ће мо ту слободу провести у дело...тако да Господ јесте јачи од сваког зла,али ми нисмо... Презвитер Дарко Јелић, florenntina and Макрина је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
logdanov Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Само да њему буде боље, а ми ћемо већ наћи новог идола. Него, да ли је сам одлучио да се лечи или "по благослову"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Није то баш тако, његово допуштење се огледа у слободи коју нам је дао, а на нама је како ће мо ту слободу провести у дело...тако да Господ јесте јачи од сваког зла,али ми нисмо... зоске, веруј ми да сам ово написала из сопственог искуства....и мене је дуго мучило питање где је та граница...уствари, када је у питању злоупотреба наше слободе а кад је Божија промисао.....на једном предавању у Боготражитељу, наш о.Димитрије ми је рекао да, у мом случају , моја вољена особа није имала намеру да ''сагреши'', да тако кажем , није са тим циљем учинила нешто што се кобно завршило....али да је Господ ''ту ситуацију'' сигурно допустио да би је окренуо на добро....не знам да ли сам баш јасна....али не могу да пишем о детаљима....сувише је болно... Пг, Veliki Marko, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука