Jump to content

Јереј Угрин Поповић,штићеник центра Земља живих

Оцени ову тему

banana

Препоручена порука

Gde nam o Ugrin Popovic,nema ga nigde u zadnje vreme?

На лечењу од наркоманије. Видео сам га у једној емисији на ТВ.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

http://media.rtv.rs/sr_ci/radar/3271

На 38:00 мин. говори о Угрин П.

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

ne mogu gledat sve ,

ali ovo je tačno što si rekao, je li Pajko?

Немој све, гледај од 38. мин...

• Волим 1

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

ne mogu gledat sve ,

ali ovo je tačno što si rekao, je li Pajko?

Jeste, ja sam upravo pogledao ...desava se svima da padnu, vazno je ustati i nastaviti dalje.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

јако ми је жао.....али Господ зна зашто је допустио да му то се деси....сигурна сам да има неки план са њим....може он после овога да буде много ''велики'''....тако некако осећам..

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Gospod mu je podario ovo veliko iskušenje,vjerujem da će mu i pomoći da ga savladai izađe jači,ostalo je njegov izbor..... crosseo isus-sinai .Bogorodica.

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

али Господ зна зашто је допустио да му то се деси...

Како мислиш допустио...нема Господ никакве везе са нашим сагрешењима,али има са покајањем...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Како мислиш допустио...нема Господ никакве везе са нашим сагрешењима,али има са покајањем...

па знамо да се без Његовог допуштења нама не може ништа десити...Господ је јачи од сваког зла....а и свако наше сагрешење искористи да окрене на добро....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

па знамо да се без Његовог допуштења нама не може ништа десити...Господ је јачи од сваког зла....а и свако наше сагрешење искористи да окрене на добро....

Није то баш тако, његово допуштење се огледа у слободи коју нам је дао, а на нама је како ће мо ту слободу провести у дело...тако да Господ јесте јачи од сваког зла,али ми нисмо...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Није то баш тако, његово допуштење се огледа у слободи коју нам је дао, а на нама је како ће мо ту слободу провести у дело...тако да Господ јесте јачи од сваког зла,али ми нисмо...

зоске, веруј ми да сам ово написала из сопственог искуства....и мене је дуго мучило питање где је та граница...уствари, када је у питању злоупотреба наше слободе а кад је Божија промисао.....на једном предавању у Боготражитељу, наш о.Димитрије ми је рекао да, у мом случају , моја вољена особа није имала намеру да ''сагреши'', да тако кажем , није са тим циљем учинила нешто што се кобно завршило....али да је Господ ''ту ситуацију'' сигурно допустио да би је окренуо на добро....не знам да ли сам баш јасна....али не могу да пишем о детаљима....сувише је болно...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...