Таша Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Никола је неодољив! Посебно нос који одражава мужевност и интелигенцију. Nikola je malo dete ... ovo je lep nos bata Zvonko ! Adrien Brody Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 А тек овај јуноша... Manolis and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Mi ozbiljno razmatramo lepotu velikog nosa. A vi? Neozbiljni ste. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 То је бре аристократски, краљевски нос. Таша је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Мораш бата Деки да вежбаш одговоре на та трик питања. Одем ја једном да купим жени неку одећу на поклон у радњи где је из оправданих разлога углавном само женски свет и продавачица ме пита "а какво тело има ваша жена?", ја одговорим као из топа "савршено!"... Да видиш само реакцију присутних дама. Никола је неодољив! Посебно нос који одражава мужевност и интелигенцију. Није што ја имам исти такав... Јел друга констатација у истом фазону као прва? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Нешто слабо капирам данас... Петак... На шта мислиш? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 На исти алгоритам. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Ма стварно имам носингер кaо кључ од луднице, ал` ми добро стоји... Natasa. and Таша је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Хипербола као омиљена стилска фигура... Ма чист надреализам. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Ма стварно имам носингер кaо кључ од луднице, ал` ми добро стоји... 0110_hahaha ... ja sam na granici da mi treba "oruzani list" .... al' neverovatno koliko smo mi sa velikim nosevima "opcinjeni" istim ... sada mi je lakse kada vidim da nisam jedina, mislila sam da sam nastrana ... obozavam svoje fotografije "profil i polu profil" gde mi nos lepo dodje do izrazaja. Uzas, verovatno bi rekli ovi "prcastih" nosica Јадранка-Дервента and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Српкиње су лепе и јефтине,шта мислите због чега је БГ најбољи град за провод... Кад београђанка прочита коментар вољеног нам админа Декише, Бог му дао здравља и памети. Anette је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Ne znam zašto me toliko vole... Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Хипербола као омиљена стилска фигура... Ма чист надреализам. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука