Jump to content

Какви смо на форуму, а какви лицем у лице

Оцени ову тему

Иван ♪♫

Препоручена порука

problem je sto sagovornici niu u rukodometu,to je velika mana digitalnih diskusija

Овако можемо само речима да се гањамо. :)))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 141
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja uzivo mogu da ti kazem sve, uopste nisam ovde na forumu ili na internetu opustenija. Ovde sam cak opreznija i brzo odustajem od bilokakve rasprave kad vidim u startu da se ne slazem sa nekim, ne trudim se da ubedjujem nekog. Dok uzivo nikad ne odustajem i imam energije danima da pricam o jednom te istom, dok ovde posle dva posta kad vidim da ne pricamo "istim jezikom", gubim energiju :)

"Ја сам пастир добри. Пастир добри живот свој полаже за овце."

Подели на овим сајтовима

Maske će ionako jednom pasti, tako da oni koji biraju dvoličnost nemaju baš nekakve šanse da budu upravu (iako oni tome svojom dvoličnošću teže, tj. da su uvijek upravu i da uvijek nailaze na odobravanje) !

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

На форуму су сви тачно онакви какви заиста јесу. Ко бира маске, ко се претвара да је неко други итд итд итд, све то произилази из човека, какав је.

Е сад, на форуму стварамо лични доживљај саговорника, ми га замишљамо на основу његових писаних речи. Недостаје мимика, гестикулација, интонација, појава, пројава темперамента и још много тога. 

Дакле, ми замислимо особу у нашој глави и онда када је видимо уживо, разочарамо се на исти начин као када гледамо филм који је рађен по роману након што смо прочитали ту много добру књигу.

Ја сад рецимо мислим да је караконџула бркат средовечни човек, иако знам да није, али боље би му било да их пусти.

Подели на овим сајтовима

Tačno sam onakav kakav sam na forumu.

Prošli pop se žalio mojoj ženi pa joj govorio: Kud baš on da me zapadne za pomoćnika, potpuno je lud, stalno me poklapa, uvek priča nešto o Srbima, proziva me pred narodom, ne da mi mira, priča 100 na sat, preti mi kako će me banovati sa nekog tamo foruma, recituje nešto u desetercu, ništa ga ne razumem, na liturgiji me ispravlja, kad vršim proskomidiju priča mi viceve, izludeću od njega...

Подели на овим сајтовима

Meни форум даје на времену - да не будем брзоплета, кад кренем да одговорим нешто - почнем да пишем, ееее а кад прочитам шта написах joooj

Па онда исправим прво све што нема смисла и понавља се, у међувремену укапирам да то уопште не звучи онако како мислим, па онда преправим...

И такоооо...

Иначе сам врло причљива, мада можда то и не делује, и баш све знам :)))  и мноооого волем да се правим паметна. :D

Али опрезна сам у комуникацији, што мање неког знам - то сам опрезнија. Кад се мало више дружим са неким опустим се мало, јер људима баш и није јасан мој хумор, или како показујем приврженост... Мада... тад кад се опустим мање-више сви укапирају како :1314_womens: се љутим и sFun_bat  :svadja: 

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Ја сад рецимо мислим да је караконџула бркат средовечни човек, иако знам да није, али боље би му било да их пусти.

O, ne! Razotkriven sam.  

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

На форуму су сви тачно онакви какви заиста јесу. Ко бира маске, ко се претвара да је неко други итд итд итд, све то произилази из човека, какав је.

Е сад, на форуму стварамо лични доживљај саговорника, ми га замишљамо на основу његових писаних речи. Недостаје мимика, гестикулација, интонација, појава, пројава темперамента и још много тога. 

Дакле, ми замислимо особу у нашој глави и онда када је видимо уживо, разочарамо се на исти начин као када гледамо филм који је рађен по роману након што смо прочитали ту много добру књигу.

Свиђа ми се твој пост , али не би могла у потпуности да се сложим са њим

На форум долазе свакави људи , не мислим да се баш представљају онакви какви јесу , има ту свега и свачега ....

:)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Да, али нико не може дуго бити мисица ако то није...и то нам онда пуно говори о намерама човека који се лажно представља

Подели на овим сајтовима

Mene baš interesuje kakav je Kordun... :.mislise.

Komentariše sve nas, ali se ne izjašnjava za sebe... :D

kako mislis,pa ja sam otvoren čovijek,kakav sam ovdje takav sam i stvarno,svakom dam do znanja gdje mu je mjesto kad sam ja u pitanju i nikada u životu nemam promašaja u međuljudskim odnosima,ima oni koji me prihvataju ima i onih kojima smetam al ćute jer znam biti i budala kad se naljutim...

uglavnom sam otvoren čovijek,rupa do rupe,ko švajcarski sir :)))

Подели на овим сајтовима

ja ga ponekad tupim uzivo...

Подели на овим сајтовима

Tačno sam onakav kakav sam na forumu.

Prošli pop se žalio mojoj ženi pa joj govorio: Kud baš on da me zapadne za pomoćnika, potpuno je lud, stalno me poklapa, uvek priča nešto o Srbima, proziva me pred narodom, ne da mi mira, priča 100 na sat, preti mi kako će me banovati sa nekog tamo foruma, recituje nešto u desetercu, ništa ga ne razumem, na liturgiji me ispravlja, kad vršim proskomidiju priča mi viceve, izludeću od njega...

Све, све - али вицеве на проскомидији...не иде :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...