Драган άσημος :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Биља https://www.pouke.org/forum/index.php?action=dlattach;attach=303;type=avatar је 0442_feel ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 све. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 биће ми драго да се упознам са свима, па макар и са вашом предрасудом 0110_hahaha 0202_238 ако ће да вам буде лакше, болеће ме око убудуће 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 никога Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 хехе шала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 машинка опонент klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Не познајем никога лично, волела бих да се упознамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Никога не познајем,мада бих волео да упознам неке људе да разменимо мишљења. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Ја сам од оних који воли све да упозна, да га угостим код мене у кући, да попијемо о неку, да разменимо теолошка, музичка и остала мишљења и да останемо браћа и сестре заувек. Богу хвала, многе наше чланове знам лично и био сам код њих и они код мене и увек се дружимо и радо виђамо. Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 W. A. Mozart-a Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Volela bih da upoznam sve Vas!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ?? ??? ?? ???? ???? ???? ??? ?? ??????, ?? ?? ??????? ??? ???? ? ????, ?? ???????? ? ????, ?? ????????? ????????, ??????? ? ?????? ??????? ? ?? ???????? ????? ? ?????? ??????. ???? ?????, ????? ???? ??????? ???? ????? ? ??? ??? ??? ??? ? ??? ??? ???? ? ???? ?? ??????? ? ???? ??????. ?? ?? ??????? ???? ? ??-?. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 јесте, зато овај форум и постоји, да се такве и сличне ствари исправе, колико је то могуће. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Било би лепо кад би постављач питања (генерално) и сам прво на исто одговориЈо. 0311_womens Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Maso,ja prvo tebe!I veoma me rastuzio tvoj odgovor da ti ne bi nikoga.Onda procitah da je sala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука