Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 А и сасвим су други аршини за Бг него за унутрашњост..код вас дозвољавају одељења и са по 15 ђака Gde kod nas? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Fala Bogu, ne idem na vikend seminare . Morala sam da prisustvujem skoli bez nasilja i doslo mi da prebijem ovu sto nam drzala seminar. To bi bila ironija - nastavnica biologije vrsi nasilje na seminaru skole bez nasilja .Pokusao pedagog da mi uvali da budem deo projekta, ja mu rekla da ne dolazi u obzir, pa ja sam najveci nasilnik u skoli . Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Нас је било минимум 36 у одељењу. I kod nas je bilo po 30, i to 4 odeljenja, ali se za p... k.... izbacivalo iz skole . Mada, to nikom nije ni palo napamet da kaze. Драшко and malina :) је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Hahhahahaha, pogresi covek ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 то сам и рекао - да је РАФ добар, РАФ одлично припрема људе, имају добре професоре и добар наставни план - осим основних ствари (математике, вероватноће, алгоритми), имају и напредне клијент сервер курсеве (EJB, jboss), кодовање, компресију, паралелно програмирање, вештачку интелигенцију, роботику, телекомуникације, адмистрацију, држе Cisco i Microsoft курсеве итд. пази и тамо можеш да се провлачиш, али не тек тако, а ако хоћеш да научиш можеш итекако само има један проблем - школарина... Ponuda i traznja smanjuju cenu. Raf je jedan, a zamisli da imas pet rafa? Cena bi svakako solidno pala. Naspram toga imas obrazovanje na ETFu gde je skola jaka ali presiroka. Do skoro (ako se ne varam) nisi mogao da se edukujes pristojno za programera bez nekog PMF ili ETF, ako se edukujes na tim fakultetima 40 % gradiva neces da koristis u buducem zanimanju. Evo ti naprimer apsolutni fail na mom fakultetu. Gradjansko i stvarno pravo, dva predmeta su spojena stavljena u prvu godinu, ekstremno teska za polaganje (900 Strana). Dakle dva totalno odvojena predmeta uvod u gradjansko pravo i grana gradjanskog prava su u jednom istom predmetu. NInajednom privatnom pravnom ta dva predmeta nisu spojena. Dok recimo beogradjani imaju neke smeshne predmete tipa sociologija prava, isti predmet ima kod mene i izborni je. Nikom ama ich taj predmet nece da treba. To je strucno filozofsko pravni predmet, koji treba da izucava samo neko ko sutra dan oce da se bavi pravnom teorijom. Vecina studenata pravnog fakulteta nece da se bave pravnom teorijom i takav predmet im je apsolutno nepotreban. Na privatnim jeste malo nasminkano ali je racionalnije. Tu lepo dobijas bitne predmete.. ne one na koje trosis vreme. Cak i da je aleksandar u pravu da se tu radi "ispod" zita kako on kaze, da se dele te skripte (mada oficijalno trebalo bi odredjene knjige po planu i programu) opet je program racionalniji i usmereniji. i josh jedna stvar, ne znam na koji je pravin isao Aleksandar (pretpostavljam gragujevcaki) ali i kod nas u nisu cesto rade skripte sa po 50 /100 strana najvaznijih informacija koje ako nabubas mozes da dobijes sesticu naprimer iz Osnova ekonomije ili Istorije prava. Naravno to je nemoguce za usko strucne predmete tipa Krivicno pravo. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 I kod nas je bilo po 30, i to 4 odeljenja, ali se za p... k.... izbacivalo iz skole . Mada, to nikom nije ni palo napamet da kaze. "откидала се глава" и за много мање "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Gde kod nas? Ако сам добро скапирала, ти радиш у Београду. Мислим уопште на све школе тамо, дозвољавају се одељења и са 15 ђака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 "откидала се глава" и за много мање Pffff, jasta more . Sto bi rekao nastavnik fizickog - zavali ti samarcinu da ti se slina okrene oko glave tri puta . Mislim se dobijes od profesora samarcinu, ne smes ocu kuci to kazes jer ces i od njega da dobijes batine, pa nije te ovaj bezveze udario . Ne sad, prebacili vaspitavanje na skolu - more mrs bre, ja da ti menjam detetu pelene i vaspitavam ga dok mu ti nezaineteresovano glumis ortaka. R.Žiskar, marko_13 and Тихон је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ако сам добро скапирала, ти радиш у Београду. Мислим уопште на све школе тамо, дозвољавају се одељења и са 15 ђака. Jeste Bg, ali prigradsko naselje. Sve u svemu, inkluzija je promasaj . marko_13 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Квалитет на приватним школским установама ће бити под знаком питања све док се не поправи економска ситуација за све грађане. Да појасним. Ко данас има новац да се школује на приватном факултету? Која је то категорија становништва економски довољно поткована да пошаље дете на приватни факултет? Са друге стране имамо плач и кукњаву што је услов за буџет одређен број поена, на државним институцијама. Па имамо отимање и гребање за смештај у студентским домовима. Па имамо продају и препродају бонова за топли оброк. Увођењем приватизма у овом тренутку би дошло до сасецања школовања већег броја младих а предност би била дата наследницима тајкуна, криминалаца и фолк певача. Не кажем да су они исти као и родитељи, али јабука не пада далеко од дрвета...Плаћањем приватном факултету обезбеђује се још један аспект а то је да је такав студент на неки начин предодређен да заврши тај факултет и добије диплому. Његов испит ће имати десет подпитања која ће донети бољу оцену док би на државном имао једно питање и "хвала, колега, видимо се следећег рока". RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Квалитет на приватним школским установама ће бити под знаком питања све док се не поправи економска ситуација за све грађане. Да појасним. Ко данас има новац да се школује на приватном факултету? Која је то категорија становништва економски довољно поткована да пошаље дете на приватни факултет? Са друге стране имамо плач и кукњаву што је услов за буџет одређен број поена, на државним институцијама. Па имамо отимање и гребање за смештај у студентским домовима. Па имамо продају и препродају бонова за топли оброк. Увођењем приватизма у овом тренутку би дошло до сасецања школовања већег броја младих а предност би била дата наследницима тајкуна, криминалаца и фолк певача. Не кажем да су они исти као и родитељи, али јабука не пада далеко од дрвета...Плаћањем приватном факултету обезбеђује се још један аспект а то је да је такав студент на неки начин предодређен да заврши тај факултет и добије диплому. Његов испит ће имати десет подпитања која ће донети бољу оцену док би на државном имао једно питање и "хвала, колега, видимо се следећег рока". Можда... У суштини потребна нам је ,,средња класа” становништва (у смислу прихода) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Инклузивно образовање је укључивање деце са посебним потребама (или како ови моји из пепси службе воле да кажу укључивање деце са другачијим захтевима, јер истичући ''посебне потребе'' наглашава се да је проблем у особи, која због своје индивидуалности има посебне потребе, а не у друштву и начину на који се оно прилагођава да би задовољило легитимне потребе сваког људског бића) у редован васпитно- образовни систем. Деца са посебним потребама нису само ментално слаба деца, већ и инвалиди, социјално ускраћена деца... За такву децу се саставља индивидуални план и програм, дакле план се прилагођава деци и њиховим потребама. Међутим, индивидуални план се такође доноси и за ученике са изузетним способностима. Идеја је одлична, али начин на који се спроводи је за плакати. BRAVO ! bas tako није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 http://www.inkluzija.org/ a evo sta bi trebalo da se radi није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Ne sad, prebacili vaspitavanje na skolu - more mrs bre, ja da ti menjam detetu pelene i vaspitavam ga dok mu ti nezaineteresovano glumis ortaka. a sto se ne bavis naucno istrazivackim radom ? tu nema dece i ne vaspitavas nikog ako si vec odabrala da budes nastavnik ,profesor ,zasto izbegavas da budes i pedagog i da ti kazem i ja mogu profesru da kazem more mars bre kakav si ti profesor kad kazes : Vase dete stalno pita i trazi pojasnjenje ,ja ne mogu ceo cas da potrosim objasnjavajuci mu kako se radi taj zadatak ,kasnim sa planom i programom . a kad ja odem kod pedagoga i trazim poseban vid nastave za moje dete ,jer po nastavnicinom remeti cas jer trazi objasnjenje ,onda se odmah nadje resenje nemoj Katarina da preterujes nisi ni svesna koliko nastavnici uticu na decu sa svojim ponasanjem i opet napominjem ne mislim da su deca zlatna ali isto tako mislim da profesori ne rade svoj posao bas najbolje najlakse je kad imas male vojnike koji ne traze nista i samo cute ,a ti do mile volje ispunjavas plan i program није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Ја сам имао идеалног професора аутоматике. Бивши боксер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука