Mironosica Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 То тако не може. na zalost ovde moze није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Па може, али онда ће бити овако како је. Кад би мене плаћали независно од резултата ни ја не би радио ништа. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Главна ствар је не само да се школе бирају, већ да од тога зависи посао предавача. Када сте последњи пу чули да је неки професор добио отказ зато што није добро радио свој посао? Ако је уопште забележен такав случај... Значи, прва ствар која мора да се деси да би нешто било боље јесте да посао и плата просветних радника почне да зависи од купаца и потражње - као у свим нормалним занимањима. И да почну да добијају отказе они који не раде добро. Наше школе (и многе друге државне институције) су јазбине у које се људи "увале" и онда - радили не радили - само отаљавају и "чекају пензију". То тако не може. Hahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahaha, za ove pare koje dobijam i sta sve trpim, i ovo je mnogo. Imamo ucenika koji je najopustenije rekao nastavnici srpskog pred penzijom da mu p... k.... i da ce da joj rascopa glavu, i to ona jadna mora da trpi, ne sme ni sa casa da ga izbaci. Sta sve govori nastavnicima i ucenicima to pas sa maslom ne bi pojeo, zasticen kao polarni medved. Najradije bih mu zavalila jednu vaspitnu da mu se okrene 3 puta oko svoje ose, a moram da ga gledam. Pozabavite se vi vaspitanjem vase decice, pa ce i nastavnicima da bude laksi zivot. Skola se pretvorila u socijalnu ustanovu, bezi bre, uzas. Гост је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ne bih se slozio. Naprimer univerzitet union. Jako kvalitetna obrazovna ustanova. Јест на телевизији. Ал ако те интересује знање, а не диплома за рад у јавним предузећима, заобилазићеш ту јако квалитетну образовну установу у широком луку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Od privatnih fakulteta mi se tek ide u wc. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Pozabavite se vi vaspitanjem vase decice, pa ce i nastavnicima da bude laksi zivot. Skola se pretvorila u socijalnu ustanovu, bezi bre, uzas. pozabavi se malo svojim pedagoskim radom pa ce ti biti lakse није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Hahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahaha, za ove pare koje dobijam i sta sve trpim, i ovo je mnogo. Imamo ucenika koji je najopustenije rekao nastavnici srpskog pred penzijom da mu p... k.... i da ce da joj rascopa glavu, i to ona jadna mora da trpi, ne sme ni sa casa da ga izbaci. Sta sve govori nastavnicima i ucenicima to pas sa maslom ne bi pojeo, zasticen kao polarni medved. Najradije bih mu zavalila jednu vaspitnu da mu se okrene 3 puta oko svoje ose, a moram da ga gledam. Pozabavite se vi vaspitanjem vase decice, pa ce i nastavnicima da bude laksi zivot. Skola se pretvorila u socijalnu ustanovu, bezi bre, uzas. Па таквог треба одмах избацити из школе. У школу треба да долазе само они који желе да нешто науче. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 pozabavi se malo svojim pedagoskim radom pa ce ti biti lakse Bavim se, al' kad neko ne pokupi osnovno u kuci, muka je raditi. Bebi siting dok su mama i tata na poslu. Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Па таквог треба одмах избацити из школе. У школу треба да долазе само они који желе да нешто науче. Видиш, проблем је дошао са либералима у школском систему, који су децу кретене задржали, а наставницима, у име "слободе детета" и "права детета" одузели сва овлашћења и сад је наставник постао неко ко може само беспомоћно да гледа кретеена који му уништава и час и углед пред другом децом. Проблем је што се код нас све екстремно схвати, па уз "дечја права" нису ишле било какве обавезе. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Па таквог треба одмах избацити из школе. У школу треба да долазе само они који желе да нешто науче. E pa ne moze, po zakonu i pravima deteta, moze da te maltretira dokle god hoce, ne smes da mu pisnes. Osnovna skola je obavezna, on je dete, to sto je sadista i sto ti psihopata raste pred ocima, to nikome nista, ni policija mu ne moze nista pre 14te godine. Prebio Kineza u svom kraju, on kaze da ce da pozove policiju, a ovaj mali balavi mu odgovori - Ne mozes mi nista, nemam 14 godina. Svi ludimo od njega, vecamo, i sve se zavrsi na tome - samo da ga pustimo da zavrsi osmi razred, pa da ide...a tek je peti...ponavlja. To ti je zakon moj Zvonko . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Bavim se, al' kad neko ne pokupi osnovno u kuci, muka je raditi. Bebi siting dok su mama i tata na poslu. Katarina ,ja verujem da je tesko biti profesor ,ne kazem da je lako ,samo mislim da ima nacina da decu zaintresuje to sto predajes . ja ovo sto pisem govorim iz ugla roditelja , jer kad odem u skolu , prvi odgovor koji dobijem da je plan i program takav i takav ,da oni nemaju vremena da se bave decom sve je to jedno veliko sr... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 za ove pare koje dobijam i sta sve trpim, i ovo je mnogo. Imamo ucenika koji je najopustenije rekao nastavnici srpskog pred penzijom da mu p... k.... i da ce da joj rascopa glavu, i to ona jadna mora da trpi, ne sme ni sa casa da ga izbaci Tu su krivi zakoni koji nastavnicima vezuju ruke. Kad sam ja išao u školu za mnogo, mnogo manje se dobijao lenjir/dnevnik po glavi i to žestoko (naravno, i to je ekstrem i ne podržavam ni to). A onda jedinicu iz vladanja i leteo bi iz škole dok si rek'o "alitojenepravda". RYLAH, Драшко and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Јест на телевизији. Ал ако те интересује знање, а не диплома за рад у јавним предузећима, заобилазићеш ту јако квалитетну образовну установу у широком луку. Ne bih se slozio. Znam dosta njih kojima ne treba diploma za rad u javnim preduzecima, i studiraju tamo. Ne bih rekao da zaostaju sa znanjima za nama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Katarina ,je verujem da je tesko biti profesor ,ne kazem da je lako ,samo mislim da ima nacina da decu zaintresuje to sto predajes . ja ovo sto pisem govorim iz ugla roditelja , jer kad odem u skolu , prvi odgovor koji dobijem da je plan i program takav i takav ,da oni nemaju vremena da se bave decom sve je to jedno veliko sr... Mora plan da se ispostuje, ali ni to ne mora da bude dosadno. Naravno da se trudim i radim sa djacima, ali ono sto ne mogu da prebolim je kad vidim kako jedan mali balavac maltretira sve nastavnike i ucenike, na jedan veoma sadisticki nacin i ne mozes apsolutno nista da ucinis, ali nista. Ok je to za interesovanje, ali disciplina i autoritet - to skoro da i ne postoji. To je porazavajuce, koliko puta sam cula u zbornici da seizgubi citav cas zbog natezanja sa jednim detetom, ne mozes ni da ga izbacis. Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 E pa ne moze, po zakonu i pravima deteta, moze da te maltretira dokle god hoce, ne smes da mu pisnes. Osnovna skola je obavezna, on je dete, to sto je sadista i sto ti psihopata raste pred ocima, to nikome nista, ni policija mu ne moze nista pre 14te godine. Prebio Kineza u svom kraju, on kaze da ce da pozove policiju, a ovaj mali balavi mu odgovori - Ne mozes mi nista, nemam 14 godina. Svi ludimo od njega, vecamo, i sve se zavrsi na tome - samo da ga pustimo da zavrsi osmi razred, pa da ide...a tek je peti...ponavlja. To ti je zakon moj Zvonko . Sve bi to regulisale privadne skole. Idealne bi bili za regulisanje takve dece. U privatnim skolama bi takva deca bila nepozeljna, jer bi kvarila skolstvo drugim ucenicama. Te bi rukom interesa, samo skolstvo nalazilo razne kreativne nacine da se izbori sa tim stvarima, koji su zakonski, legalni, dobri i za takvu decu i za nastavnike. Taj psihopat nije psihopata samo prema tebi vec prema i drugoj deci. U privatnoj skoli bi zastita ostale dece od jednog psihopate bila jako efikasna. Grizzly Adams and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука