Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 2 минута, Neša_ рече A kome je to bitno? Ja sam zaključio iz sopstvenog iskustva da to nisu osobine koje mogu toliko da zainteresuju bilo koju ženu, računajući i ovaj forum na kome ih ionako ima vrlo malo sa navodnom željom da se upoznaju. ја причам у своје име, када бих имала намеру да неког упознајем, да се удајем, знам шта бих гледала, а иначе се трудим да своју децу васпитавам тако и да им те вредности пренесем и усадим. Smaragdni kamičak, Phoebe, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 27 минута, Neša_ рече posle više pokušaja upoznavanja Покушаја упознавања? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 7 минута, Neša_ рече A kome je to bitno? Meni Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Управо сада, Neša_ рече Ma da, kako da ne. Samo iz koliko prethodnih pokušaja (ako su to uopšte pokušaji). Ti nisi neki parametar s obzirom da je za ovo potrebno i neko iskustvo. Ti ipak tražiš pravoslavnu šumsku vilu koja može da razgovara sa jednorozima. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Управо сада, Neša_ рече Da. хахах, па како изгледа покушај упознавања, не контам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Управо сада, Neša_ рече Misliš predbračno iskustvo sa raznim ženama, kao nešto što se podrazumeva da je prethodno potrebno za pravoslavni hrišćanski brak? Ne, već da ona ima iskustvo u prethodnim vezama. Znaš, i žene se zabavljaju i ostavljaju i bivaju ostavljene i posle se udaju, rađaju...ono...iskustvo, život se desi svima. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 @Neša_ ma batali ih, nego radi i skupljaj pare, i nabaci neku tetovazu, pa kad posle pocnu da te salecu, a ti reci: E sad ja necu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 7 минута, Иван ♪♫ рече @Neša_ ma batali ih, nego radi i skupljaj pare, i nabaci neku tetovazu, pa kad posle pocnu da te salecu, a ti reci: E sad ja necu! Gde si bila kad sam bio niko ! Војвода7 and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 44 минута, Neša_ рече Nikad nisam išao da roštiljam, требало би понекад пре 45 минута, Neša_ рече a tu vrstu maštanja o dobroj suprugici, imao sam dok nisam došao na forum. Posle svega što sam ovde pročitao i posle više pokušaja upoznavanja, sve iluzije su konačno nestale. твоја највећа илузија је, да ћеш наћи идеални "готов производ", нећеш, није добра жена/муж идеална сама по себи, да би ти неко био идеалан, морате да радите на вези/ односу, годинама, и као што ти рече Ната, битан је потенцијал. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Gde si bila kad sam bio niko ! eee to je ta pesma: sto me sada trazis, pored njih toliko, gde si bila kad sam bio niko, kako da ti verujem, sada kad sam neko, pa da s tobom delim ono sto sam шtekoooooo! @Neša_ nisi mi odgovorio jos od ranije, kad nadjes neku, kako ces joj verovati? Kako ces ostvariti Ljubav(tm) ako nema poverenja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 4 минута, Снежана рече требало би понекад твоја највећа илузија је, да ћеш наћи идеални "готов производ", нећеш, није добра жена/муж идеална сама по себи, да би ти неко био идеалан, морате да радите на вези/ односу, годинама, и као што ти рече Ната, битан је потенцијал. Да ли идеализовање може да траје... да на све што особа ради гледаш позитивно из љубави или заљубљености... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 5 минута, Снежана рече твоја највећа илузија је, да ћеш наћи идеални "готов производ", нећеш, није добра жена/муж идеална сама по себи, да би ти неко био идеалан, морате да радите на вези/ односу, годинама, и као што ти рече Ната, битан је потенцијал. Ne, ne, Nesa nema problem s godinama, nego s upoznavanjem, kaze covek lepo, nece ga zene. To kad prevali, pa on ce biti super domacin, jel tako Neso? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 5 минута, Neša_ рече Nisam u situaciji da mogu da biram i postavljam sebi takav cilj. Gde ti je vera u Boga? Maloverni čoveče http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 минут, Војвода7 рече Да ли идеализовање може да траје... да на све што особа ради гледаш позитивно из љубави или заљубљености... то већ није идеализовање, то је већ ситуација где не желимо реално да сагледамо своје неке илузије па идеализовањем оправдавамо глупост било своју било туђу. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 3 часа, Лидија Миленковић рече Ценим да ти се чо'ек зове Александар. А ? Кларо ке си Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука