Гости Guest - . . .- Написано Децембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Набасах на један форум који воде браћа римокатолици, те као први одговор на питрање неког православног брата пронађох овај одговор: Druškane, ovdje ti je u uporabi latinično pismo pa se malo potrudi. Хтедох да питам браћу католике са форума да ли је ово пракса да се на форумима код вас дочекују на овај начин православна браћа? Мислим, има различитих форума и различитих правила... http://www.katolicki.info/forum/viewtopic.php?f=3&t=515 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Одговор је лако пронаћи, ако се сјетимо наших срБиста. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Balkanska patologija. Ništa novo, nažalost... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Али код нас никога не опомињу да д пише латиницом или још горе банују ! Написао сам један коментар на Боснаунитед форуму ћирилицом и одмах су ме упутили да прочитам правила форума, која никада нисам читао animal-smiley-075 где стоји да је форум искључиво на латиничном писму. Кад сам их питао где падоше приче о равноправносто, поштовању различитости, они ми рекоше да је то због младих који не разумију ћирилицу. animal030 Онда их питам како не разумију кад на свакој новчаници КМ има текст на оба писма. Играм 3 године ове игрице ереп и сличне и кад сам на једном хрватском форуму написао питање ћирилицом, дигла се таква дрека и то од људи које знам дуже вријеме, с којима сам размјењивао ствари, помагао колико сам могао... Схватили су то као прст у око, увреду... Све ово нас не треба чудити, још прије рата су враћали неотворену ћириличну пошту ударајући на њу печат Опћимо само латиницом Једино се ми Срби одричемо свога писма , на коме смо примили хришћанство, који смо имали Библију и богослужење на народном језику, много пре западних реформатора Candy Butcher, Јефимија Крунић, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Balkanska patologija. Ništa novo, nažalost... Karakteristicna za primitivne polupismene pokatolicene soviniste. Kao sto vidis mi srpski nacionalisti pisemo bez problema i sa latinicom. feeble, Богдановић Тамара, коЖељ њацИ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Nije običaj, naravno, Sara nije admin, član je tamo na tom Forumu ali je iz jednog grada koji je bio vrlo sistematski razbombardovan srpskom artiljerijom i avijacijom pa onda valjda reaguje ponekud impulsivnije. Nigdje nisam vidio da bi admin bilo kojeg katoličkog Foruma ovako oslovio nekog sa "druškane" ili slično a pojedinim članovima mi ne možemo propisivati da se ponašaju ovako ili onako. Kao što ovdje ima članova koje katolike, Hrvate ili oboje ne mogu ni smislit i svugdje pokazuju svoj animozitet prema njima tako imamo mi takvih i tamo, sve isto ali samo obrnuto. No to nije razlog samo po sebi da ih sa Foruma tjeramo samo zato što ne vole Srbe kao što ni kod vas to nije razlogom da ga sa ŽRU tjerate jer ne voli Hrvate. Inače, u Hrvatskoj se zaista ćirilica ne uči u školama unazad 30-40 godina najmanje tako da ni ne možete očekivati da bi ju neko tamo mogao znati. BiH je nešto drugo, tamo se ćirilica učila sve do 1991. a sad ne znam kako je danas s tim. Isto tako bi vam rekli i češki i slovački pravoslavci da pišete latinicom, srpski bi nešto razumjeli ali ne taj ćirilicom napisani jer ni oni ćirilicu ne znaju, rijetko ko da je zna. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 И то ћелавом sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 један форум који воде браћа римокатолици толико о братству римокатолика и нас Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 A najjače je da ovaj čovek koji je postavio pitanje uopšte nije Srbin, nego Rus: Prvo da vam odgovorim da sam ja Pravoslavni Rus,trenutno sam iz poslovnih razloga godinu dana u Srbiji... Tako da su se tamošnje patriJote malo ispalile... sHa_sarcasticlol Давор73, Благовесник, Богдановић Тамара and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Žalosno je to ali istina je da na primjer mnogi Česi, Slovaci, Poljaci, Mađari itd. ćirilicu i ruski jezik odv 1968. imaju doživljenu i smatraju je nametnutim jezikom i pismom okupatora i neće da ni čuju za njih isto kao i Slovenci, Hrvati i Bošnjaci što ćirilicu smatraju pismom okupatora ili agresora od 1991. pa nadalje. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Žalosno je to ali istina je da na primjer mnogi Česi, Slovaci, Poljaci, Mađari itd. ćirilicu i ruski jezik odv 1968. smatraju jezikom okupatora i neće da ni čuju za njih isto kao i Slovenci, Hrvati i Bošnjaci što ćirilicu smatraju pismom okupatora ili agresora od 1991. pa nadalje. Добро. Лична је ствар ко ће, како и на ком писму писати. Онај који не разазнаје, боље нека ћути - него да провоцира на ,,фињака''. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Tako su meni Ihtusovci trabunjali da treba da pišem ćirilicom. Jedan Dražo me je pitao da li sam ja ateista došao na Ihtus da njih pokatoličavam pišući latinskim pismom. Твоје је само да пишеш, онако, како ти желиш и да не наседаш на провокацију ограничених и примитивних особа. Али, стварно... често они који најмање знају - теже екстремизму. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 То су и мени рекли на једном форуму .ХР али пошто су ме зготивили нису ми ништа брисали него ми је модератор послао обавештење да постоје млађи који никај не разму. Онда сам ја решио да пишем прво чирилицом па пресловим целу поруку на латиницу и тако је залепим , јес да одузима времена али упоран сам ја . А готопримство ме не занима. Crveni Baron and Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fila Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 толико о братству римокатолика и нас Toliko o tebi, druškane. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Tako su meni Ihtusovci trabunjali da treba da pišem ćirilicom. Jedan Dražo me je pitao da li sam ja ateista došao na Ihtus da njih pokatoličavam pišući latinskim pismom. Ово је генијално , да их атеиста покатоличава , хахахаха... Вау мајко моја шта све расте под капом небеском. Него јеси ли их ишо покатоличавати ? Хахахахахаха Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука