Jump to content

"Друшкане, овде ти је у упораби латинично писмо..."

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ово је генијално , да их атеиста покатоличава , хахахаха... Вау мајко моја шта све расте под капом небеском.

Него јеси ли их ишо покатоличавати ?

Хахахахахаха

On 'teo da ih posamuraji ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ма није мени проблем ни вера ни нација ни језик ни ништа , но ако су тамо ћурани а не људи онда ми је проблем.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Tako su meni Ihtusovci trabunjali da treba da pišem ćirilicom. Jedan Dražo me je pitao da li sam ja ateista došao na Ihtus da njih pokatoličavam pišući latinskim pismom.

https://www.pouke.org/posteri/poster.php?plakat=Martirije-1354370542.jpg'>Martirije-1354370542.jpg

:D

Подели на овим сајтовима

Tako su meni Ihtusovci trabunjali da treba da pišem ćirilicom. Jedan Dražo me je pitao da li sam ja ateista došao na Ihtus da njih pokatoličavam pišući latinskim pismom.

I ja sam isto tako prosao na njihovom starom forumu. Lepo sam im objasnio zasto pisem latinicom, ali ne vredi, kompleksi i farisejstvo su chuдo.

Подели на овим сајтовима

A sto vam cudno da ne razumeju cirilicu? Kod njih je  u upotrebi samo jedno pismo a kod nas dva. Nama j svejedno jer pojednako razumemo oba- oni ne.

Skoro je na forumu bio neki ultra srbin koji je pisao cirilicom ali je ubacivao starosloenska slova poluglasove i sl. bilo je mnogo tesko pratiti sta pise... tako je i njima kad citaju cirilicu.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

A sto vam cudno da ne razumeju cirilicu? Kod njih je  u upotrebi samo jedno pismo a kod nas dva. Nama j svejedno jer pojednako razumemo oba- oni ne.

Skoro je na forumu bio neki ultra srbin koji je pisao cirilicom ali je ubacivao starosloenska slova poluglasove i sl. bilo je mnogo tesko pratiti sta pise... tako je i njima kad citaju cirilicu.

Мени није чудно. Ипак, глупо је ,,чачкати мечку'' и условљавати некога да пише онако како ТИ или било ко други жели. Ако не разумеју нека остане на томе.

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Мени није чудно. Ипак, глупо је ,,чачкати мечку'' и условљавати некога да пише онако како ТИ или било ко други жели. Ако не разумеју нека остане на томе.

Ali tu je onda posao admina da sredi problem jer kakva korist od postova koje niko ne razume... meni je upozorenje opravdano skroz.

Ton upozornja je, s druge strane, vrlo bezobrazan i po meni je tu glavnica problematike ;)

A da se ne lazemo... mislim da je najcesca poruka ateistima na forumu ZRU "druskane, ovo je pravosalvni forum i zato moras da blablabla..."  ili   "ko te terao da dolazis na pravosalvni forum blablabla..."  :D

Tako da kom se ne svidja upozorenje za cirilicu: "ko te terao da ides na katolicki forum?"  :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Све је то могло на много лепши начин, посебно кад је неко нов на форуму. Лако је споразумети се кад постоји воља.

Подели на овим сајтовима

Наше писмо је ћирилица и њом су се током историје служили и они Срби који су отпали од Православља.

Тек са аустроугарском окупацијом долази до забране употребе ћирилице и наметања латинице. После су то утврдили НДХ и комунисти и многи Срби су из страха или васпитања да буду проглашени за Великосрбе или мање Југословене почели да пишу латиницом.

Сјећам се да су у међу оптужбама на суђењима Србима националистима у БиХ 80-их година једноме нашли ћириличну писаћу машину, што је за њих био још један доказ да су у праву што су га ухапсили.

Руси, Македонци и Бугари се не одричу ћирилице, Грци чувају алфавит, само је Србима ћирилица сувишна.

Подели на овим сајтовима

Znaci obrazovaniji smo od njih ... lepo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...