Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Ja se vala ne bih toliko lomat'o ... Doduse, mene bi razumeli jer ja koristim latinicu ... Al' da trebam da im preslovljavam ... Neka baje uce u skoli, bice pametniji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Ово је генијално , да их атеиста покатоличава , хахахаха... Вау мајко моја шта све расте под капом небеском. Него јеси ли их ишо покатоличавати ? Хахахахахаха On 'teo da ih posamuraji .. -Владимир- and Баба је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Ма није мени проблем ни вера ни нација ни језик ни ништа , но ако су тамо ћурани а не људи онда ми је проблем. -Владимир-, Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Tako su meni Ihtusovci trabunjali da treba da pišem ćirilicom. Jedan Dražo me je pitao da li sam ja ateista došao na Ihtus da njih pokatoličavam pišući latinskim pismom. https://www.pouke.org/posteri/poster.php?plakat=Martirije-1354370542.jpg'> Милан Меденица :), Богдановић Тамара, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Tako su meni Ihtusovci trabunjali da treba da pišem ćirilicom. Jedan Dražo me je pitao da li sam ja ateista došao na Ihtus da njih pokatoličavam pišući latinskim pismom. I ja sam isto tako prosao na njihovom starom forumu. Lepo sam im objasnio zasto pisem latinicom, ali ne vredi, kompleksi i farisejstvo su chuдo. Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 A sto vam cudno da ne razumeju cirilicu? Kod njih je u upotrebi samo jedno pismo a kod nas dva. Nama j svejedno jer pojednako razumemo oba- oni ne. Skoro je na forumu bio neki ultra srbin koji je pisao cirilicom ali je ubacivao starosloenska slova poluglasove i sl. bilo je mnogo tesko pratiti sta pise... tako je i njima kad citaju cirilicu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Контраш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 A sto vam cudno da ne razumeju cirilicu? Kod njih je u upotrebi samo jedno pismo a kod nas dva. Nama j svejedno jer pojednako razumemo oba- oni ne. Skoro je na forumu bio neki ultra srbin koji je pisao cirilicom ali je ubacivao starosloenska slova poluglasove i sl. bilo je mnogo tesko pratiti sta pise... tako je i njima kad citaju cirilicu. Мени није чудно. Ипак, глупо је ,,чачкати мечку'' и условљавати некога да пише онако како ТИ или било ко други жели. Ако не разумеју нека остане на томе. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Мени није чудно. Ипак, глупо је ,,чачкати мечку'' и условљавати некога да пише онако како ТИ или било ко други жели. Ако не разумеју нека остане на томе. Ali tu je onda posao admina da sredi problem jer kakva korist od postova koje niko ne razume... meni je upozorenje opravdano skroz. Ton upozornja je, s druge strane, vrlo bezobrazan i po meni je tu glavnica problematike A da se ne lazemo... mislim da je najcesca poruka ateistima na forumu ZRU "druskane, ovo je pravosalvni forum i zato moras da blablabla..." ili "ko te terao da dolazis na pravosalvni forum blablabla..." Tako da kom se ne svidja upozorenje za cirilicu: "ko te terao da ides na katolicki forum?" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 A sto vam cudno da ne razumeju cirilicu? Kod njih je u upotrebi samo jedno pismo a kod nas dva. Nama j svejedno jer pojednako razumemo oba- oni ne. Skoro je na forumu bio neki ultra srbin koji je pisao cirilicom ali je ubacivao starosloenska slova poluglasove i sl. bilo je mnogo tesko pratiti sta pise... tako je i njima kad citaju cirilicu. Све је то могло на много лепши начин, посебно кад је неко нов на форуму. Лако је споразумети се кад постоји воља. Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Наше писмо је ћирилица и њом су се током историје служили и они Срби који су отпали од Православља. Тек са аустроугарском окупацијом долази до забране употребе ћирилице и наметања латинице. После су то утврдили НДХ и комунисти и многи Срби су из страха или васпитања да буду проглашени за Великосрбе или мање Југословене почели да пишу латиницом. Сјећам се да су у међу оптужбама на суђењима Србима националистима у БиХ 80-их година једноме нашли ћириличну писаћу машину, што је за њих био још један доказ да су у праву што су га ухапсили. Руси, Македонци и Бугари се не одричу ћирилице, Грци чувају алфавит, само је Србима ћирилица сувишна. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 A sto vam cudno da ne razumeju cirilicu? Kod njih je u upotrebi samo jedno pismo a kod nas dva. Nama j svejedno jer pojednako razumemo oba- oni ne. Skoro je na forumu bio neki ultra srbin koji je pisao cirilicom ali je ubacivao starosloenska slova poluglasove i sl. bilo je mnogo tesko pratiti sta pise... tako je i njima kad citaju cirilicu. Znaci obrazovaniji smo od njih ... lepo ... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Caru carevo ..... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука