Маша Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 http://www.dijeta.net/atkins_dijeta.htm Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Nevjerovatna lubenica dijeta: Sa samo dvije lubenice, 15 kilograma manje! jul 11, 2013 @ 22:347 Komentara Ljeto je već praktično stiglo, a vi ste ga dočekali nespremni? Zimska kilaža i dalje je aktuelna, prijatelji upiru prstom u vaš struk i zadirkuju vas, a vi već imate uplaćen aranžman i želite da se pokažete na plaži u najboljem svjetlu? Ako je situacija takva, ne očajavajte, nije kasno! Uz “lubenica dijetu”, ekspresno brzo kile će nestati! Od kako je ova tajnovita dijeta zaživjela, postala je pravi hit na Internetu, i sve više ljudi odlučuje se za nju kada želi da se vrati u formu. Zašto ne biste i vi?! Pročitajte, smršajte, proširite dalje! LUBENICA DIJETA: 1. Ponedjeljak Doručak: Poželite ukućanima dobro jutro, obavjestite ih da ste od danas na fantastičnoj “lubenica dijeti” i pustite ih nek vam zavide. Ručak: Prošetajte do pijace na drugom kraju grada, kupite dvije najveće lubenice koje nađete, uzmite ih pod mišku i pješke se vratite kući. Večera: Popijte čašu mlake vode. 2. Utorak Doručak: Aspirin, ako je upala mišića nepodnošljiva, onda dva. Ručak: Izvedite vaše lubenice u šetnju! Odvedite ih na Baščaršiju ili Vrelo Bosne, pokažite im znamenitosti u gradu u kojem živite ali obavezno, idete pješke i nosite ih pod miškom. Večera: Manja šolja nezaslađenog čaja od žalfije. Eventualno povratite. 3. Srijeda Doručak: Uzmite lubenicu u ruke, ispružite je ispred sebe, uradite 20 čučnjeva. Ručak: Kotrljajte lubenice uz kakvo brdo, izvedite ih zatim na igralište i jurite za njima barem pola sataVečera: Osmjehnite se sebi u ogledalo. Pozitivan stav je najbolja večera! 4. Četvrtak Doručak: Lezite na pod, ruke iza glave, lubenica u ruke. Uradite 5 serija po 20 trbušnjaka. Ručak: Odvedite vaše lubenice na piknik, nosite ih svo vrijeme pod miškom Večera: Kolut paradajza i svježa zelena maslina. Čaša vode i osmijeh! 5. Petak Doručak: Stanite na vagu, do sada bi trebalo da ste izgubili oko 9 kilograma. Podijelite sa ukućanima radosne vijesti, ali ne i njihov doručak. Ručak: Njam, njam! Yummy, yummy! Ručak od srijede vam je baš prijao zar ne? Sa sjetom ga se prisećate… Častite sebe i ponovite ovo gastronomsko iskustvo! Večera: Razmišljajte o hrani dobrih 15ak minuta. 6. Subota Doručak: Uhvatite lubenicu nogama, uradite tri serije po deset zgibova. Ako ste i dalje baš gladni, uradite i jednu dodatnu, pa nek ide život! Ručak: Isjecite prvu lubenicu, pojedite tri košpice. Ostatak odnesite i bacite u djubre, trčećim korakom, na drugi kraj grada. Večera: Maštajte o tome da ste zgodni i vitki. Plaža, trbušnjaci bakarne boje, more. 7. Nedelja Doručak: Pokažite svoju novu liniju ukućanima, natrljajte im na nos to što nisu vjerovali u vas. Ručak: Načnite i drugu lubenicu, častite se i pojedite parče iz sredine. Ostatak odnesite i bacite u djubre, hodajte na rukama, na drugi kraj grada. Večera: Bitno je da se večera ne preskače, pa zato – tri badema i list zelene salate. Slobodno po želji začinite vodom. Ako ste se pridržavali svih savjeta i niste lagali sebe (jeli čips, sladoled, pili pivo i leškarili), trebalo bi da ste istopili nevjerovatnih 15 kilograma čiste masti! Budite srećni i ponosni, okačite novi status na Fejs i spremite se za gomilu lajkova! A kad stignete na plažu, i nevaljalih pogleda… (Znamo/Blic92) lubenica dijeta najbolja dijeta za sedmicu smršati zdravo mršavljenje2013-07-11 Carrie Bradshaw Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: Nevjerovatna lubenica dijeta: Sa samo dvije lubenice, 15 kilograma manje! jul 11, 2013 @ 22:347 Komentara Ljeto je već praktično stiglo, a vi ste ga dočekali nespremni? Zimska kilaža i dalje je aktuelna, prijatelji upiru prstom u vaš struk i zadirkuju vas, a vi već imate uplaćen aranžman i želite da se pokažete na plaži u najboljem svjetlu? Ako je situacija takva, ne očajavajte, nije kasno! Uz “lubenica dijetu”, ekspresno brzo kile će nestati! Od kako je ova tajnovita dijeta zaživjela, postala je pravi hit na Internetu, i sve više ljudi odlučuje se za nju kada želi da se vrati u formu. Zašto ne biste i vi?!Pročitajte, smršajte, proširite dalje! LUBENICA DIJETA: 1. PonedjeljakDoručak: Poželite ukućanima dobro jutro, obavjestite ih da ste od danas na fantastičnoj “lubenica dijeti” i pustite ih nek vam zavide.Ručak: Prošetajte do pijace na drugom kraju grada, kupite dvije najveće lubenice koje nađete, uzmite ih pod mišku i pješke se vratite kući.Večera: Popijte čašu mlake vode. 2. UtorakDoručak: Aspirin, ako je upala mišića nepodnošljiva, onda dva.Ručak: Izvedite vaše lubenice u šetnju! Odvedite ih na Baščaršiju ili Vrelo Bosne, pokažite im znamenitosti u gradu u kojem živite ali obavezno, idete pješke i nosite ih pod miškom.Večera: Manja šolja nezaslađenog čaja od žalfije. Eventualno povratite. 3. SrijedaDoručak: Uzmite lubenicu u ruke, ispružite je ispred sebe, uradite 20 čučnjeva.Ručak: Kotrljajte lubenice uz kakvo brdo, izvedite ih zatim na igralište i jurite za njima barem pola sataVečera: Osmjehnite se sebi u ogledalo. Pozitivan stav je najbolja večera! 4. ČetvrtakDoručak: Lezite na pod, ruke iza glave, lubenica u ruke. Uradite 5 serija po 20 trbušnjaka.Ručak: Odvedite vaše lubenice na piknik, nosite ih svo vrijeme pod miškom Večera: Kolut paradajza i svježa zelena maslina. Čaša vode i osmijeh! 5. PetakDoručak: Stanite na vagu, do sada bi trebalo da ste izgubili oko 9 kilograma. Podijelite sa ukućanima radosne vijesti, ali ne i njihov doručak.Ručak: Njam, njam! Yummy, yummy! Ručak od srijede vam je baš prijao zar ne? Sa sjetom ga se prisećate… Častite sebe i ponovite ovo gastronomsko iskustvo!Večera: Razmišljajte o hrani dobrih 15ak minuta. 6. SubotaDoručak: Uhvatite lubenicu nogama, uradite tri serije po deset zgibova. Ako ste i dalje baš gladni, uradite i jednu dodatnu, pa nek ide život!Ručak: Isjecite prvu lubenicu, pojedite tri košpice. Ostatak odnesite i bacite u djubre, trčećim korakom, na drugi kraj grada.Večera: Maštajte o tome da ste zgodni i vitki. Plaža, trbušnjaci bakarne boje, more. 7. NedeljaDoručak: Pokažite svoju novu liniju ukućanima, natrljajte im na nos to što nisu vjerovali u vas.Ručak: Načnite i drugu lubenicu, častite se i pojedite parče iz sredine. Ostatak odnesite i bacite u djubre, hodajte na rukama, na drugi kraj grada.Večera: Bitno je da se večera ne preskače, pa zato – tri badema i list zelene salate. Slobodno po želji začinite vodom. Ako ste se pridržavali svih savjeta i niste lagali sebe (jeli čips, sladoled, pili pivo i leškarili), trebalo bi da ste istopili nevjerovatnih 15 kilograma čiste masti! Budite srećni i ponosni, okačite novi status na Fejs i spremite se za gomilu lajkova! A kad stignete na plažu, i nevaljalih pogleda… (Znamo/Blic92) lubenica dijeta najbolja dijeta za sedmicu smršati zdravo mršavljenje2013-07-11 Carrie Bradshaw "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ne svidja mi se ovoliko potenciranje na veceri Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Atkinsova dijeta nije dobra po zdravlje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Atkinsova dijeta nije dobra po zdravlje. Atikisonova dijeta je ODLICNA za zadravlje. (: Covek je bio kod lekara pre nego sto je krenuo sa dijetom i posle nekog vremena na dijeti rezultati su mu se poboljsali. Okacio sam dokumentarac ne znam sto ga nisi pogledao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Atikisonova dijeta je ODLICNA za zadravlje. (: Covek je bio kod lekara pre nego sto je krenuo sa dijetom i posle nekog vremena na dijeti rezultati su mu se poboljsali. Okacio sam dokumentarac ne znam sto ga nisi pogledao. Gde si okacio, nisam video? Naravno ako neko vodi totalno nezdrav zivot svaka dijeta ce pokazati poboljsanje rezultata. Ali na duge staze Atkins nije bas najbolja solucija. Pre svega za zdravo gubljenje tezine neophodno je da se ubrza metabolizam. Zato je npr. gladovanje najgora opcija za nekoga ko zeli da smrsa jer se metabolizam u zelji da se sacuva od nastalog stresa do te mere uspori da kad zavrsimo dijetu sva hrana koju unesemo se automatski pretvara u masti tj. salo jer telo zeli sto pre da popuni rezerve. tako nastaje jo--jo efekat i kilogrami koji se tako gube se vracaju brzinom svetlsoti. Kod atkinsa nije gladovanje al nije bas ni najpovojnija opcija jer kako vidim ima se samo tri obroka dnevno. Ni to takodje nije dovoljno da se ubrza metabolizam i opet imamo problem koji atkins vrlo dobro zna te zato i postoji ona poslednja faza gde bi do kraja zivota trebalo da se pridrzavamo dijete da se ne bi smo ponovo ugojili. Drugi problem koji vidim kod atkinsa je totalni nedostatak energetske hrane. Nase telo koristi ugljene hidrate kao "pogon", ako njih nema onda telo poseze za mastima a u odredjenim slucajevima pocinje razgradnja misica i to je proces koji ze zove katabolizam. Nista od toga nije dobro. Svako ko zeli zdravo da smrsa bez bojazni da ce mu se kilogrami vratiti mora da ispostuje neka pravila. - Pre svega treba jesti cesto. 5-6 puta na dan minimum - Treba obezbediti energiju orgaznizmu da bi mogao pravilno da funkcionise (mnogi ljudi koje ja poznajem su na Atkinsu masovno padali u nesvest iz cista mira. Jednostavno telo ostane bez goriva i mozak se prvi gasi kad ostane bez secera) Ono sto ja svima preporucujem jeste rotacija ugljenih hidrata. Ako dugo drzimo istu dijetu sa istim kolicinama nutrijenata organizam se navikne i ukljuci odbrambeni mehanizam tako da prestane da uzima zalihe sala kao gorivo a to nije dobro po nasu dijetu. Dakle treba jesti 5-6 puta dnevno. Rotirati kolicinu hidrate svakog dana i to npr. po semi 200-100-50-150-200-0 (grami ugljenih hidrata) tako organziam ne moze da se navikne a plus dovodite sebe i u stanje gde telo novonastalu nutrijentsku situaciju ne tumaci kao "stresnu" te stoga ne zatvara svoju sposobnost da trosi salo kao pogon. Druge stvari koje su jako bitne su OBAVEZNA fizicka aktivnost. I naravno podrazumeva se da nema hleba, slatkisa, sokova (ikakvih), secera, pica, pljeskavica, przene hrane, itd... Masti treba uzimati jer su neophodne i zdrave ali samo zdrave iliti Omega3 masti ( badem, lesnik, extra virgin maslinovo ulje...) nikako zejtin, svinjska masti i sl.... I mnogo, mnogo ugljenicnih vlakana, tj. zelenog povrca (kupus, zelena salata, krastavac, prokelj, sveza paprika...) Postoji jos jedna zdrava dijeta koju ja znam ali ona je malo komplikovanija i kod nje se podrazumeva da telu potpuno ukinemo unos ugljenih hidrata i da dovedemo organizam u stanje ketoze tj. da koristi iskljucivo masti kao energiju. takva dijeta je malo komplikovanija jer podrzumeva povecan unos masti ali daje ekstra rezultate takodje bez stresa za organizam. Ako nekog zanima moze da se raspita, dijeta se zove "Ketogena dijeta" a mogu i ja nesto i o njoj da napisem.... Grizzly Adams and horatio је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Dosta si komentara uputio na "broj obroka" atkinsonova u principu ne prica nista sa brojem obroka vec sa vrstom "kalorija" ... u principu sto ima veci glukozni index to nas hrana vise goji. Ugljeni hidrati tipa lebac, kifle i slicno imaju visko klukozni index i time insulin stimulise stvaranje masnih celija, kao sto i smanjuje njihovu efikasnost. Druge stvari koje su jako bitne su OBAVEZNA fizicka aktivnost. To niko ne spori, medjutim atkisonova dijeta radi i bez "fizicke" aktivnosti iz prostog razloga sto kada jedes mahom proteine i masti telo ti vrlo lako kaze "Dosta" pa nemas potrebu da jedes toliko cesto - proteini te zasite brzo. evo ti lik koji mrshavi uz atkinsa: http://www.youtube.com/watch?v=evcNPfZlrZs Sa sve dokumentovanom ishranom + zdrastveni rezultati tipa holostelor i slichno pre i mesec dan posle dijete. fizicka aktivnost - setnja . oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Moj drug je mrsavio uz atkinsonovu dijetu ali je meni to bilo jezivo pogotovo sto je isao u teretanu a unosio je vrlo malo ugljenih hidrata. Za rotaciju ugljenih hidrata i keto dijetu sam cuo,cuo sam i pohvala dosta pogotovo za rotaciju,ali mi i one ne zvuce zdravo zbog unosa ugljenih hidrata.Problem je po meni,sto mnogi pocinju raznorazne dijete pritom se ne pridrzavajuci unosa nekih drugih nutritijenata (vitamina,minerala,proteina itd),uglavnom zbog nedostatka vremena a i para. Znaci,izbegavanje unosa prostih hidrata,redovna ishrana bogata slozenim uh,proteinima i zdravim mastima,dosta nocnog sna i hard kor treninzi i ne moze da omane.Naravno,pre svega dobra motivacija,bez nje nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Gde si okacio, nisam video? Naravno ako neko vodi totalno nezdrav zivot svaka dijeta ce pokazati poboljsanje rezultata. Ali na duge staze Atkins nije bas najbolja solucija. Pre svega za zdravo gubljenje tezine neophodno je da se ubrza metabolizam. Zato je npr. gladovanje najgora opcija za nekoga ko zeli da smrsa jer se metabolizam u zelji da se sacuva od nastalog stresa do te mere uspori da kad zavrsimo dijetu sva hrana koju unesemo se automatski pretvara u masti tj. salo jer telo zeli sto pre da popuni rezerve. tako nastaje jo--jo efekat i kilogrami koji se tako gube se vracaju brzinom svetlsoti. Kod atkinsa nije gladovanje al nije bas ni najpovojnija opcija jer kako vidim ima se samo tri obroka dnevno. Ni to takodje nije dovoljno da se ubrza metabolizam i opet imamo problem koji atkins vrlo dobro zna te zato i postoji ona poslednja faza gde bi do kraja zivota trebalo da se pridrzavamo dijete da se ne bi smo ponovo ugojili. Drugi problem koji vidim kod atkinsa je totalni nedostatak energetske hrane. Nase telo koristi ugljene hidrate kao "pogon", ako njih nema onda telo poseze za mastima a u odredjenim slucajevima pocinje razgradnja misica i to je proces koji ze zove katabolizam. Nista od toga nije dobro. Svako ko zeli zdravo da smrsa bez bojazni da ce mu se kilogrami vratiti mora da ispostuje neka pravila. - Pre svega treba jesti cesto. 5-6 puta na dan minimum - Treba obezbediti energiju orgaznizmu da bi mogao pravilno da funkcionise (mnogi ljudi koje ja poznajem su na Atkinsu masovno padali u nesvest iz cista mira. Jednostavno telo ostane bez goriva i mozak se prvi gasi kad ostane bez secera) Ono sto ja svima preporucujem jeste rotacija ugljenih hidrata. Ako dugo drzimo istu dijetu sa istim kolicinama nutrijenata organizam se navikne i ukljuci odbrambeni mehanizam tako da prestane da uzima zalihe sala kao gorivo a to nije dobro po nasu dijetu. Dakle treba jesti 5-6 puta dnevno. Rotirati kolicinu hidrate svakog dana i to npr. po semi 200-100-50-150-200-0 (grami ugljenih hidrata) tako organziam ne moze da se navikne a plus dovodite sebe i u stanje gde telo novonastalu nutrijentsku situaciju ne tumaci kao "stresnu" te stoga ne zatvara svoju sposobnost da trosi salo kao pogon. Druge stvari koje su jako bitne su OBAVEZNA fizicka aktivnost. I naravno podrazumeva se da nema hleba, slatkisa, sokova (ikakvih), secera, pica, pljeskavica, przene hrane, itd... Masti treba uzimati jer su neophodne i zdrave ali samo zdrave iliti Omega3 masti ( badem, lesnik, extra virgin maslinovo ulje...) nikako zejtin, svinjska masti i sl.... I mnogo, mnogo ugljenicnih vlakana, tj. zelenog povrca (kupus, zelena salata, krastavac, prokelj, sveza paprika...) Postoji jos jedna zdrava dijeta koju ja znam ali ona je malo komplikovanija i kod nje se podrazumeva da telu potpuno ukinemo unos ugljenih hidrata i da dovedemo organizam u stanje ketoze tj. da koristi iskljucivo masti kao energiju. takva dijeta je malo komplikovanija jer podrzumeva povecan unos masti ali daje ekstra rezultate takodje bez stresa za organizam. Ako nekog zanima moze da se raspita, dijeta se zove "Ketogena dijeta" a mogu i ja nesto i o njoj da napisem.... Klasična bodybuilding škola....provjereno daje rezulate.. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Problem je po meni,sto mnogi pocinju raznorazne dijete pritom se ne pridrzavajuci unosa nekih drugih nutritijenata (vitamina,minerala,proteina itd),uglavnom zbog nedostatka vremena a i para. Najekstremniji oblik atkinsonove je unos ni malo. Obichno danas ljudi ograniche unos ugljenih hidrata na manju kolicinu. Recimo oko 100 grama. Bodybulding dijete pomazu i odlichne su - kada se covek bavi bodybuildingom. Koliko je tih bildera merilo svoje rezultate u smislu kakva im je krv, kako stoje sa LDL i HDL? Onaj momak gore u dokumentarcu koji sam dao je merio pre i posle dijte HDL i LDL i izbacivanjem ugljenih hidrata je popravio apsolutno stanje krvne slike. Cela teorija oko zasicenih masti je ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Lipid_hypothesis najobicnija hipoteza nista vise. Medjutim ne ide za svaki sport ista ishrana. Inache ne kaze atkis da su svi ugljeni hidrati losi, ali da je najbrzi i najbolji nacin da izgubis kilograme - da se odreknes ugljenih hidrata, makar onih sa visokim glukoznim indexom i secera i da ti primarniji izvor energije budu masti - zasicene(umesto ugljenih hidrata) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Zasicene masti zapravo dobre za nas: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/09/01/enjoy-saturated-fats-theyre-good-for-you.aspx Carbohydrates, Not Fat, is the Root of Obesity and Heart Disease Heart disease is so common today, it's hard for people to remember that a mere 100 years ago, this disease was really uncommon. As Dr. Donald Miller writes in the featured article: "There were 500 cardiologists practicing in the U.S. in 1950. There are 30,000 of them now – a 60-fold increase for a population that has only doubled since 1950." oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Najbolji nacin ishrane,a ne dijeta je hraniti se biljnom sirovom hranom...jedes koliko hoces i kad hoces..Covek je po muskulaturi biljojed i sve bolesti nastaju uzimanjem mleka,mesa i jaja....Sto manje jedes,to si zdraviji...PROTEINI: 22 Soja 38 Suncokret 27 So~ivo 24 Leblebije 23 Badem 18,3 Kikiriki 16,5 Je~am 14 P{enica 13 Tunjevina 21 Piletina 20 Teletina 20 Prasetina 19 Jagnjetina 19 Jaja 13 Beli sir 8,7 Kravlje mleko 3,5 nana and Margareta је реаговао/ла на ово 2 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 VITAMIN A kolicina u miligramima na 100gr Lucerka 5300sargarepa 4500Spanac 4300Repa 3000Mango 1600Persun 1200Kajsija 933Dinja 866Teleca dzigerica 6060Tunjevina 970Bakalar 939Maslac 181Kravlje mleko 10Telece meso 6...... VITAMIN C sipak 600 Kivi 300 Lucerka 183 Paprike 131 Kupus 105 Pomorandze 59 Jagode 58 Limun 51 Kravlje mleko 2 Losos 0,9 Meso 0 Jaja 0..i td.... "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Distancirana, apsulutno se slažem sa većinom. Proteina nema samo u mesu. Ma najbolja dijeta je samokontrola. Posle Atkinsove, slobodn uzmite i uput za par specijalista. Uključujući i psihijatra, trebaće vam smirići da suzbijete agresivnost. distancirana је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука