Млађони Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Najbolji nacin ishrane,a ne dijeta je hraniti se biljnom sirovom hranom...jedes koliko hoces i kad hoces..Covek je po muskulaturi biljojed i Nije tacno. Covek je tu hranuo krenuo da jede relativno skoro. Od kada smo krenuli da forsiramo biljnu ishranu (agrikultularna revolucija)t.j psenicu i zrnasto bilje postali smo deblji, manje razvijeni i manje zdravi. Mi smo po prirodi - predatori i svastojedi. Posle Atkinsove, slobodn uzmite i uput za par specijalista. Uključujući i psihijatra, trebaće vam smirići da suzbijete agresivnost. Ovo takodje nije tacno, dijete koje iskljucuju masti dokazano povecevaju rizik za depresiju. Sam mozak je vecinom mast. Ljudi u depresiji cesto osecaju jaku zelju da jedu masti - razmisli zasto? http://www.psychologytoday.com/articles/200304/the-risks-low-fat-diets It's one of the most intriguing discoveries about diet. People who consume a diet low in fats and especially low in cholesterol are at risk for depression and suicide. Ne znam odakle ti ideja da low carbohidrate diet proizvodi agresiju to prvi put u zivotu cujem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Milosavljevicu,kravlje mleko je vestacki protein za coveka,to jeste savrsena hrana ali za tele...ko pije mleko posle dojenja? nana је реаговао/ла на ово 1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Jaje je jedna od najzdravijih namirnica za coveka.Pogotovo zumance. U principu,sve is cega se radja neki novi zivot je dobro,zato sto ima sve potrebne sastojke(mislim na raznorazno semenje). Treba jesti i biljnu i zivotinjsku hranu. Soja je diskutabilna sama po sebi.Preko 80 posto soje u svetu je GMO.Takodje,bogata je i fitoestrogenima sto nije bas najbolje pogotovo za muskarce.Ona ima dosta proteina,ali nisu svi proteini isti,mora se gledati aminokiselinski sastav kao i bioiskoristljivost.Najvecu bioiskoristljivost ima protein surutke (whey),kvalitetan je i albumin iz jajeta kao i sporootpustajuci kazein iz mleka. Trenutno pijem blend protein(soja,whey i kazein),posto mi je jeftinija opcija od cistog wheya.Nadam se samo da mi nece izaci trece oko od GMO soje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Milosavljevicu,kravlje mleko je vestacki protein za coveka,to jeste savrsena hrana ali za tele...ko pije mleko posle dojenja? Ja ne znam odakle ti ideja da postoji "vestacki" protein za coveka. Koji konkretno od proteina koji se nalaze u kravljem mleku ne odgovara coveku i zasto? Jaje je jedna od najzdravijih namirnica za coveka.Pogotovo zumance.U principu,sve is cega se radja neki novi zivot je dobro,zato sto ima sve potrebne sastojke(mislim na raznorazno semenje). Treba jesti i biljnu i zivotinjsku hranu. U principu carbohidrati su ono sto unosimo previse a ne valjaju i biljne masti. Nije bitno poreklo hrane vec sastav. Napovoljnije za nas, proteini, masti (zivotinjske) i vlakna. Postoje kolicine u kojima nam nesto treba i sve preko toga je skodljivo. Vise puta sam na razinm temam cisto radi argumenta napomenuo i voda je skodljiva kad se preterano konzumira. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ne bih se sa tobom slozio samo za zivotinjske masti.Sta mislis,zasto bilderi jedu dosta badema,lesnika,oraha itd? Upravo zbog zdravih masti kao i ogromnog broja mikronutritijenata koje ove namirnice sadrze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ne bih se sa tobom slozio samo za zivotinjske masti.Sta mislis,zasto bilderi jedu dosta badema,lesnika,oraha itd? Upravo zbog zdravih masti kao i ogromnog broja mikronutritijenata koje ove namirnice sadrze. Bilderi grese po pitanju "zdravih" masti. Zivotinjske (zasicene ) masti su zapravo zdravije, to je skoro doslo na medicinsku scenu. Pogledaj po mojim proslim postovima na ovoj temi. Bilderi nisu mera kvalitetnog nutricionizma, medju njima mozes da procitas dosta i gluposti. Ono sto bildera zanima to je da ima sto nizi procenat telesne masnoce i sto evci obim misica nebitno da li je sarkoplazmatsa hipertrofija ili hipertorfija miofibrila. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ево из личног искуства - избацио сам потпуно хлеб, брашно, слаткише, газирана пића итд. Једем пуно воћа, поврћа, доста рибе, кад може помало квалитетног меса, јаја и слично. Вежбам умерено сваки дан, 30 мин трчања + тегови 3-4 пута седмично. Осећам се супер, енергија на 100%. За 6 месеци сам скинуо око 15 килограма. Једина негативна последица је што је одприлике у исто време почела да ми брже опада коса, али је то можда једноставно због пола и година. Шта ме брига и Џо Сатриани је ћелав: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Nisam pratio tu skoru scenu Ali,ako je to istina onda cela prica oko zdrave ishrane pada u vodu.Zamisli samo hiljade dijabeticara,srcanih bolesnika kako juri ka parcicima masne svinjetine,feta sira i punomasnog kravljeg mleka ne plasici se da ce im se krvni sudovi zakrciti losim holesterolom i ko zna cime jos. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Bilderi grese po pitanju "zdravih" masti. Zivotinjske (zasicene ) masti su zapravo zdravije, to je skoro doslo na medicinsku scenu. Pogledaj po mojim proslim postovima na ovoj temi. Bilderi nisu mera kvalitetnog nutricionizma, medju njima mozes da procitas dosta i gluposti. Ono sto bildera zanima to je da ima sto nizi procenat telesne masnoce i sto evci obim misica nebitno da li je sarkoplazmatsa hipertrofija ili hipertorfija miofibrila. Samo se ti drzi Rokfelerove medicine i daleko ces da doguras..nemoj da me izazivas,pa da postavim sliku svojih trbusnjaka... 4chsmu1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ево из личног искуства - избацио сам потпуно хлеб, брашно, слаткише, газирана пића итд. Једем пуно воћа, поврћа, доста рибе, кад може помало квалитетног меса, јаја и слично. Вежбам умерено сваки дан, 30 мин трчања + тегови 3-4 пута седмично. Осећам се супер, енергија на 100%. За 6 месеци сам скинуо око 15 килограма. Једина негативна последица је што је одприлике у исто време почела да ми брже опада коса, али је то можда једноставно због пола и година. Шта ме брига и Џо Сатриани је ћелав: More,roknuo si ti neki jak anabolik pa ti opala kosa,nemoj da se lazemo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 More,roknuo si ti neki jak anabolik pa ti opala kosa,nemoj da se lazemo Ма јок. Од хемије користим само пасту за зубе и ово за разбуђавање: Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ма јок. Од хемије користим само пасту за зубе и ово за разбуђавање: Probaj ovo za razbudjavanje http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=898 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Samo se ti drzi Rokfelerove medicine i daleko ces da doguras..nemoj da me izazivas,pa da postavim sliku svojih trbusnjaka... 4chsmu1 Postavim ja sliku svojih? Jos uvek nije sve kako bih hteo, ali postavicu vremenom. Cela ideja da je holestelor odgovoran za srcane bolesti je pogresna isto koliko i ideja da je temperatura odgovorna za grip. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 ok, evo mene opet. Na dobrom sam putu da postanem vegan, a vege sam odavno. Ništa mi ne fali. Budem po 6 meseci bez mleka i jaja, i opet sam zdrava. Tako da priča o najboljoj hranljvosti pada u vodu. Pustite vi vaše priče koje ste čuli, i tako to. Evo vam mene i distancirane kao primer. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 ok, evo mene opet. Na dobrom sam putu da postanem vegan, a vege sam odavno. Ništa mi ne fali. Budem po 6 meseci bez mleka i jaja, i opet sam zdrava. Tako da priča o najboljoj hranljvosti pada u vodu. Pustite vi vaše priče koje ste čuli, i tako to. Evo vam mene i distancirane kao primer. Budi vegan ko ti brani. Samo jednsotavno nije tacno da je meso skodljivo. I nije problem u povrcu vec u zrnastom povrcu, brasnu i slichnim materijama koje imaju visok indeks glukoze. Kao vegan ces malo da ogranichis unos proteina i to je sve. I biljke sadrze zasicene masti (maslinovo ulje naprimer). Evo sam ti ja kao primer, smanjio sam hleba i slatkise iz upotrebe i smrsao sam pet kila. Jedem uglavnom meso i to u velikim kolicinama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука