Srdjan Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 уторак, 27. нов 2012, 21:59 -> 22:32 Мекедонски реис позива на уједињење Албанаца Уједињење албанских земаља је Божја воља и зато ми имамо обавезу да то вратимо као што је било раније, рекао поглавар Исламске заједнице у Македонији реис Сулејман Реџепи. Албанија ће имати јединствену границу коју је направио Бог, каже реис Реџепи. Поглавар Исламске заједнице у Македонији реис Сулејман Реџепи позвао је на обједињавање свих албанских територија јер, како наводи, то је Божја воља. "Уједињење албанских земаља је Божја воља и зато ми имамо обавезу да то вратимо као што је било раније. Уједињење снага албанског народа на свим нивоима ће постати реалност, а Албанија ће имати јединствену границу коју је направио Бог", рекао је реис Реџепи у интервјуу за "Журнал плус" на албанском језику. У сусрет сутрашњем обележавању 100. годишњица албанске независности и Дана албанске заставе, Реџепи каже да је веома забринут за позицију Албанаца јер не може ни да замисли да људи живе у пет држава. На национално уједињене Албанаца недавно је позвао и албански премијер Саљи Бериша. Бериша је тај позив поновио на митингу у понедељак увече у Скопљу којем је, поред политичких представника Албанаца у Македонији, присуствовао и косовски премијер Хашим Тачи. Извор: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%BD/1219180/%D0%9C%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D1%80%D0%B5%D0%B8%D1%81+%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D1%83%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%9A%D0%B5%D1%9A%D0%B5+%D0%90%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Uvešće im UN sankcije i mnogi će u Hag zbog toga sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Pametan svet ... Neka im sole pasmet malo ovi nasi "anacionalni" .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Где су сада сви они који су говорили да је некаква фамозна идеја "велике Србије" главни проблем на Балкану? Замислите да овако неко каже у СПЦ или неко од наших политичара? Па усијали би се од хистерије сви, почев од Соње Бисерко, па све до Хилари Клинтон. Milan Nikolic, feeble, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 *бала их национална држава. Национална држава им је битна само из разлога да политички апарт буде што већи и јачи како би мафија могла њиме да штити своје подземне интересе. А неспосбни су ишта сами да ураде ако им велике силе не помогу. Крајње их жалим, као што жалим свакога ко мисли да национално уједињење има икакве везе са квалитетом живота у истој, миром и економским напретком. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Дебили. Жали Боже што су у Европи. Manolis and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Где су сада сви они који су говорили да је некаква фамозна идеја "велике Србије" главни проблем на Балкану? Замислите да овако неко каже у СПЦ или неко од наших политичара? Па усијали би се од хистерије сви, почев од Соње Бисерко, па све до Хилари Клинтон. А патријарх Павле о великој Србији: Isto tako, kad sam pre četiri godine bio u Beču na obeležavanju stogodišnjice crkve Sveti Sava, u tamošnjim novinama se pojavio natpis da ja dolazim u Beč da bacim svetu prašinu u oči, jer sam ja navodno, taj koji poziva Srbe u rat radi održavanja velike Srbije. Na jednom skupu koji je priredio kardinal bio sam prinuđen da kažem: "Meni se pripisuje da vodim Srbe u rat radi održavanja velike Srbije, međutim, ako bi trebalo da se održi velika Srbija zločinom - ne pristajem, neka nestane velike Srbije. Ako bi trebalo da se održi mala Srbija zločinom, opet ne pristajem, neka nestane i mala Srbija. Ako bi trebalo da se održi poslednji Srbin zločinom i da sam ja to, opet ne pristajem. neka nas nestane, zločinom da održimo - to ne." Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Каква је ово мафијашка играрија, то свет није видео. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука