Crveni Baron Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Željko, ovi naši često puta idu opet u neke šoping ture u Palma Nova šoping mol. Prvo se ide u Trst, pa u Veneciju, pa se onda valjda u povratku svraća u taj šoping mol... Imaš li ti neka iskustva sa Palma Nova? Cene? Palma Nova je spansko selo za mene ... ... a sto se tice cena odece to mozes samo moju zenu da pitas... ja o tome pojma nemam... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Ma da vidis ti i taj "outlet". Ima ovde blizu nas, na Breneru (granicni prelaz ka austriji ) outlet, i tu moja zena ( znate kakve su zene kada je odeca u pitanju ) cesto nalazi stvari koje su skuplje nego na rasprodaji prosle godine. Identicne stvari. Recimo nesto za decu, neka jakana ili sta slicno, koju je prolse godine videla na rasprodaji ( a pamti cene bolje nego pentagonov comp ) nalazi u tom outletu nakon godinu dana ili cak dve gde kostaju vise ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Није ни нас закинуо по том питању... jel to ono kad je izbila tuča, pa bilo ona fora: BIRAŠ TREŠNJU, A DOBIJEŠ ŠLJIVU(na oku) Grizzly Adams and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Ja bih imao jedno pitanje za one koji se "loze" na zapad, kapitalizam i "bogatstvo" na zapadu ... zbog cega se ovi "zapadnjaci" ovako lome , guraju i tuku da dodju do nekog proizvoda koji je jeftiniji kada vec imaju toliko para i toliko su bogati? Neka razmisle i izvuku neke zakljucke ... Јадранка-Дервента, feeble and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Али они бар имају пара, за разлику од нас. Код нас се може бар некако оправдати... To je relativno ... mi recimo placamo stan i grejanje, struju i telefon oko 1100-1200 evra mesecno ... pa ti vidi kolika mi plata treba ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 To je relativno ... mi recimo placamo stan i grejanje, struju i telefon oko 1100-1200 evra mesecno ... pa ti vidi kolika mi plata treba ... Ја плаћам то све око 120 евра, а плата око 200-220 евра. Зато и не идем на распродаје, гањам акције за основне животне артикле. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Ја плаћам то све око 120 евра, а плата око 200-220 евра. Зато и не идем на распродаје, гањам акције за основне животне артикле. Posteno da ti kazem, prosecna radnicka plata u italiji je od 1300-1500 evra. Ni njima ne bi ostajalo vise nego tebi. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 A da li je tačna ona fora da možeš da se obogatiš ako nađeš raspadnutog miša u pivu. Tužiš kompaniju i postaneš bogataš. I kolika je zapravo mogućnost da se nađe nešto neispravno u američkim rafovima. Па ако нађеш тако нешто вероватно можеш да их тужиш, али је то врло мало вероватно. Ја сам рецимо куповао неке јеврејске јер су ми биле најукусније. Мислим да знам на које мислиш... Ja bih imao jedno pitanje za one koji se "loze" na zapad, kapitalizam i "bogatstvo" na zapadu ... zbog cega se ovi "zapadnjaci" ovako lome , guraju i tuku da dodju do nekog proizvoda koji je jeftiniji kada vec imaju toliko para i toliko su bogati? Neka razmisle i izvuku neke zakljucke ... То је у ствари врло мали проценат људи који иду на те ствари. Њихова глупост нема никакве везе са капитализмом, они би били глупи и у социјализму. Само не би имали где и са чим да то покажу... Таша and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 To je relativno ... mi recimo placamo stan i grejanje, struju i telefon oko 1100-1200 evra mesecno ... pa ti vidi kolika mi plata treba ... Јадан ти. Једва ти остане која кинта за iMac, iPad и тако те ситнице... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 па можеш да једеш италијанску кобасицу ако не волиш америчку. Ја сам рецимо куповао неке јеврејске кобасице јер су ми биле најукусније. Merguec, JEVREJSKA ZAČINJENA JAGNJEĆA KOBAJA DIMLJENA JEVREJSKA KOBAJA Možda neka od ovih? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Јадан ти. Једва ти остане која кинта за iMac, iPad и тако те ситнице... Sa jednom prosecnom platom u Italiji si socijalni slucaj Ivice. Primas socijalnu pomoc. Poreske plaksice a ako ima s dovoljan broj clanoca porodice i druge vrste pomoci. Zna drzava ovde dobro koliko kosta odrzavanje kola, osiguranje, taksa, koliko kosta stan, koliko struja, koliko grejanje a znaju i kolika je plata. Pa ako radi samo jedan clan cetvoroclane porodice na primer zna dobro da se tu ne moze sastaviti kraj sa krajem. pa skola, pa odeca za decu .... tome sluze rasprodaje, na njima ovde ljudi oblace decu Ivice a ne na pocetku sezone , tada decu oblace budzovani a radnicka deca im zavide i kukaju mamama i tatama kako onaj drug ima ono a ono nema, pa roditelji zbog toga idu u onaj stampedo a ne zbog cega drugog... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Како Желе Билби лепо уме да потпуно заобиђе одговор на питање... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Како Желе Билби лепо уме да потпуно заобиђе одговор на питање... Pa nisam zaobisao Ivice. Ti si bio u USA i znas kako je. Kazes da si primao oko 2000 $. Pa sada vidi sam da imas zenu i dvoje dece recimo a zena ne radi. Ali pazi, deca u skoli vide od druge dece da su moderne Najke a ne Sangajke, pa da druga deca imaju mobilni telefon a kuci X box 360 i tata im je kupio zadnju ogru Spajdermena koja kosta 50 $... A imas i kredit za kola, pa placas stanarinu , pa zena treba kod frizera na farbanje ... a ti pusis recimo ... a mozda i zena ... pa ovo, pa ono .... to je odgovor Ivice, zato se oni na onom videu lomataju da se dokopaju necega povoljnije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ма какви брате "гладни радници"... Знаш ли ти шта продаје Victoria's Secret? feeble, sqny and draganzzz је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ма какви брате "гладни радници"... Знаш ли ти шта продаје Victoria's Secret? .smesko. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука