Jump to content

Oslobođeni Gotovina i Markač

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Нисам рекао да си усташа, него да си њихов адвокат, јер заступаш њихову тезу да су се бранили од великосрпске инвазије

Не заступам, заступам тезу да смо ми помогли(из србије) да тако изгледа тиме што смо палили један мали део народа да се противи њиховој независности. И тиме дали оправдање њиховим психпатама да уз подршку уплашеног народа и страних фактора одраде етничко чишћење.

Ја нигде не поричем да се олуја десила, нити кажем да је исправно што се десила, али кажем да смо другачије играли - можда није морала да се деси.

Овде постоји ичигледно велико неразумевање.

п.с. под МИ мислим на представинке Србије тада.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ово ти је 50та погрешна информација и још један сведок тог незнања. л2а и л1а динарска халпогрупа су такође у великој мери присутне и код Бугара.

Cudo se ti brines za genetsko nasledje bugara? Gde nalazis vreme kada si bas uposlen oko dokazivanja da srbi ne valjaju ?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Cudo se ti brines za genetsko nasledje bugara? Gde nalazis vreme kada si bas uposlen oko dokazivanja da srbi ne valjaju ?

Ја мислим да су Срби сјајни. Зато сам и остао овде, нисам збрисао трбухом за крухом као ти. Мој Крушевац не бих мењао ни за 1000 италија.

Е сад то што не подржавам умноболнике у Срба као што су Шешељ и екипа.... па за вас "нисам довољно добар Србин" то је трећи падеж.

Подели на овим сајтовима

Da bi obrisao srpsko ime i obeležje Vatikan je stvorio Portugaliju 1139. godine!

Smesno vala. Ali ako malo razmislis, ima li neki narod da se naziva po luci? Ili industrijskoj zoni? Nas stranu Srbi i ostalo, ima li jos jedna takva drzava i narod? Recimo po Gorenju, Gorenjci ili sta slicno?

Подели на овим сајтовима

Е па о томе је требао да мисли Александар Карађорђевић. Да буде ујединитељ Срба а не Словена. То су крупне грешке које се касније не могу исправити и које се скупо плаћају. Срби и Хрвати не би имали никада и никаквих проблема да нису правили заједничку државу.

А слична грешка се поновила и након 2. рата..

Подели на овим сајтовима

Све си у праву.

Фебле а јел то толики грех што ја кажем да су Милошевић и Шешељ мање лајали и другачију политику водили да олуја уопште није морала да се деси јер психопате које су је планирале не би имале довољну подршку и довољно разлога да се оперу и оправдају?

Па јел пунио туђман говорима главу хрватиам да ми оћемо Србију до Загреба? Јесте.

Јел му помагао Шешељ тиме што је потврђивао све то са "хумором? Јесте..

Не знам стварно али ја видим други сценарио који је могао да се одигра. Видим сценарио у ком је Србија признала Хрватску у границама у којим је постојала и одмах кренула у дипломатске односе да би обезбедила безбедност Срба у крајни.

Ја то све време покушавам да докажем, да покажем да вођама не треба веровати. Да тој комплетној екипи није стало до народа. Ни шешељу, ни Милошевићу, ни Готовини и да су сви они до једног једна црвена распуштена банда.

Подели на овим сајтовима

А слична грешка се поновила и након 2. рата..

Тада су већ одлучивали други, туђе тајне службе (Енглези, у првом реду). Добили смо ћопавог бравара који нас је докрајчио. То ђубре треба иселити из наше земље, да нам не погани више Престоницу.

Подели на овим сајтовима

Не знам стварно али ја видим други сценарио који је могао да се одигра. Видим сценарио у ком је Србија признала Хрватску у границама у којим је постојала и одмах кренула у дипломатске односе да би обезбедила безбедност Срба у крајни.

A u saboru poslanici pozdravljaju sa hitlerovskim pozdravom. Genijalna zamisao.

Srbija i ostatak jugoslavije (Crna Gora na primer tadasnja ) je uradila pravu stvar u onom trenutku. Naoruzala Srbe i krenula u odbranu teritorija na kojima su ziveli srbi. Srbi su do 93-94 dominirali. Oslobodili sve teritorije koje im pripadaju. I dominirali bi i danas na svojim zemljama i bili slobodni da se nije desilo ono sto je bilo neminovno i sto se dogadja vec vekovima. Katolicka evropa je naravno od pocetka bila na strani svojih saveznika i iz drugog i iz prvog i iz svih ostalih ratova. Hrvati, muslimani, albanci... nije im uskratila podrsku na sada. Trebalo je samo ekonomski slomiti srbe. Izmisljene su sankcije zbog napada na bosnu, za koji je danas dokazano da ga nije bilo. Ali prosao voz, srbija je bila ekonomski oslabljena, inflacija, siromastvo su ucinile ono sto neprijatelj oruzjem nije mogao. Slomili su duh srbima i posejali klicu defetizma i izdaje koji buja i danas. To je nas porazilo i za to nam je kriva stara protivnica, katolicka evropa. A ne ni Milosevic ni Seselj niti bilo koji srbin. Sto se srba tice i bojnog polja srbija bi bila u granicama koje pominje Seselj. Ali, Nato, EU, Nemacka, Vatikan, tradicionalni srpski neprijatelji se drze one, para vrti gde burgija nece i polako i rade. I ne odustaju dok ne dodju do cilja. Tu su slicni nama , srpskim nacionalistima, ni mi ne odustajemo dok ne dodjemo do cilja a cilj je zna se ujedinjeno srpstvo u jednoj drzavi .

Подели на овим сајтовима

A u saboru poslanici pozdravljaju sa hitlerovskim pozdravom. Genijalna zamisao.

Srbija i ostatak jugoslavije (Crna Gora na primer tadasnja ) je uradila pravu stvar u onom trenutku. Naoruzala Srbe i krenula u odbranu teritorija na kojima su ziveli srbi. Srbi su do 93-94 dominirali. Oslobodili sve teritorije koje im pripadaju. I dominirali bi i danas na svojim zemljama i bili slobodni da se nije desilo ono sto je bilo neminovno i sto se dogadja vec vekovima. Katolicka evropa je naravno od pocetka bila na strani svojih saveznika i iz drugog i iz prvog i iz svih ostalih ratova. Hrvati, muslimani, albanci... nije im uskratila podrsku na sada. Trebalo je samo ekonomski slomiti srbe. Izmisljene su sankcije zbog napada na bosnu, za koji je danas dokazano da ga nije bilo. Ali prosao voz, srbija je bila ekonomski oslabljena, inflacija, siromastvo su ucinile ono sto neprijatelj oruzjem nije mogao. Slomili su duh srbima i posejali klicu defetizma i izdaje koji buja i danas. To je nas porazilo i za to nam je kriva stara protivnica, katolicka evropa. A ne ni Milosevic ni Seselj niti bilo koji srbin. Sto se srba tice i bojnog polja srbija bi bila u granicama koje pominje Seselj. Ali, Nato, EU, Nemacka, Vatikan, tradicionalni srpski neprijatelji se drze one, para vrti gde burgija nece i polako i rade. I ne odustaju dok ne dodju do cilja. Tu su slicni nama , srpskim nacionalistima, ni mi ne odustajemo dok ne dodjemo do cilja a cilj je zna se ujedinjeno srpstvo u jednoj drzavi .

Нећу више да улазим у твој реторичке замке, јер су ме овде због тога три човека погрешно разумели да браним Усташе.

Тако да ћу поновити:

----

Фебле а јел то толики грех што ја кажем да су Милошевић и Шешељ мање лајали и другачију политику водили да олуја уопште није морала да се деси јер психопате које су је планирале не би имале довољну подршку и довољно разлога да се оперу и оправдају?

Па јел пунио туђман говорима главу хрватиам да ми оћемо Србију до Загреба? Јесте.

Јел му помагао Шешељ тиме што је потврђивао све то са "хумором? Јесте..

Ја то све време покушавам да докажем, да покажем да вођама не треба веровати. Да тој комплетној екипи није стало до народа. Ни шешељу, ни Милошевићу, ни Готовини и да су сви они до једног једна црвена распуштена банда.

---

Подели на овим сајтовима

Годишњица ослобођења Вуковара од усташа 1991.

ulazak-JNA-u-Vukovar.jpgНа данашњи дан пре 21 годину, Југословенска народна армија (ЈНА) је од усташа ослободила западносремски град Вуковар. Усташе су град држале под контролом више од три месеца, а за то време је у терору страдало око 4.ооо Срба.

Вуковар – етнички мешовит град

Сам град и општина Вуковар је био мешовита област у којој су Срби дуго чинили већину, чак и након Другог светског рата, и на основу тога тражили од нових послератних комунистичких власти да и читав Западни Срем уђе у федералну јединицу Србије. Према попису становништва из 1931. г. (последњи попис пред Други светски рат) у вуковарском срезу је било 41,9% Срба, 26,5% Хрвата, 16,3% Немаца и других. До драстичне промене етничке слике у вуковарском срезу долази током усташког геноцида, као услед послератне демографске политике када су у куће протераних Немаца насељавани Хрвати. Резултати пописа становништва из 1981. г. указују да су Срби и „Југословени“ у Вуковарском срезу чинили апсолутну већину.

http://www.srbel.net/2012/11/18/godisnjica-oslobodjenja-vukovara-od-ustasa-1991/

Подели на овим сајтовима

Eto ti dokle nas je to dovelo...

Broj država po kojima je srbstvo raspoređeno raste eksponencijalno.

Жељку је одлично њега је довело до Италије. Нит је учествовао у ратовима у бившј југи, нит је ишао на косово, али зато пуним срцем подржава све који су тада пуштали крв. Иако је тада имао једно 25-30 год и могао волу реп да исчупа.

Мене би било срамота, али он је изгледа Хрват, пошто га ништа није срамота. ТАко га ни овде није срамота да буде већи Шешељ од Шешеља.

Подели на овим сајтовима

Eto ti dokle nas je to dovelo...

Broj država po kojima je srbstvo raspoređeno raste eksponencijalno.

Nista se ne brini, evo trajemo milenijumima na balkanu pa cemo i dalje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...