Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Nista se ne brini, evo trajemo milenijumima na balkanu pa cemo i dalje. Ти не трајеш, ти си збрисао трбухом за крухом. Како сам сконтао више си по Немачкој него по Србији. bosanac је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Жељку је одлично њега је довело до Италије. Нит је учествовао у ратовима у бившј југи, нит је ишао на косово, али зато пуним срцем подржава све који су тада пуштали крв. Иако је тада имао једно 25-30 год и могао волу реп да исчупа. Мене би било срамота, али он је изгледа Хрват, пошто га ништа није срамота. ТАко га ни овде није срамота да буде већи Шешељ од Шешеља. Toliko o tome dakle. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Toliko o njemu, tome što priča, i njegovom odnosu prema tome šta priča. Ја сам му лепо рекао да је лицемер, он ми копира шта лицимерје значи, као да треба да научим. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Eto ti dokle nas je to dovelo... Broj država po kojima je srbstvo raspoređeno raste eksponencijalno. Nista se ne brini, evo trajemo milenijumima na balkanu pa cemo i dalje. http://it.wikipedia.org/wiki/Pelasgi Citat: " Teorie genetiche [modifica] Secondo moderne teorie genetiche le popolazioni pelasgiche (precedenti delle culture minoiche e elleniche) appartevano agli aplogruppi del tipo I (arrivati dal Medio Oriente come aplogruppo IJ circa 35.000 anni fa e sviluppati in aplogruppo I circa 25.000 anni fa), E-V13 e T (arrivati dal'area siriana, dopo aver colonizzato l'Anatolia meridionale, in epoca neolitica, 8.500/7.000 anni fa) e G2a (giunti dal Caucaso, attraverso l'Anatolia meridionale circa 6.000 anni fa, legati alla pastorizia ed alla lavorazione dei metalli). Tali teorie genetiche e storiche sembrano spiegare anche il mito della titanomachia che spiegherebbe le verità storiche delle successive invasioni elleniche (ionica, eolica ed achea) a discapito delle popolazioni locali (pelasgiche)[senza fonte]" Prevod: "Prema modernim genetskim teorijama pelazgi su pripadali haplo grupi I (50% srba danasnjih) (koja je stigla sa bliskog istoka pre 35 000 god kao grpa IJ i razvila se u I pre oko 25 000 godina) i E-V13 ( jos dodatnih 20% srba znaci 70% danasnjih Srba) (a ovi su stigli pre oko 7-8 000 godina na balkan),... Te genetske teorije izgleda imaju potvrdu u mitu o Titanima , koji prikazuju istorijske istine o helenskoj invaziji balkana na stetu starosedeoca balkana (pelazga)." Ko hoce moze da se smeje do mile volje, ali DNK ne mozete promeniti, dzaba vam trud a sve je vise i vise potvrda da smo mi autohtoni balkanski narod. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Жељку је одлично њега је довело до Италије. Нит је учествовао у ратовима у бившј југи, нит је ишао на косово, али зато пуним срцем подржава све који су тада пуштали крв. Иако је тада имао једно 25-30 год и могао волу реп да исчупа. Мене би било срамота, али он је изгледа Хрват, пошто га ништа није срамота. ТАко га ни овде није срамота да буде већи Шешељ од Шешеља. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Hajde da i od tebe cujem sta lose a da nije o srbima pa makar i kada pricas o meni ... bas si me obradovao .... .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Жељку је одлично њега је довело до Италије. Нит је учествовао у ратовима у бившј југи, нит је ишао на косово, али зато пуним срцем подржава све који су тада пуштали крв. Иако је тада имао једно 25-30 год и могао волу реп да исчупа. Мене би било срамота, али он је изгледа Хрват, пошто га ништа није срамота. ТАко га ни овде није срамота да буде већи Шешељ од Шешеља. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Hajde da i od tebe cujem sta lose a da nije o srbima pa makar i kada pricas o meni ... bas si me obradovao .... .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ko hoce moze da se smeje do mile volje, ali DNK ne mozete promeniti, dzaba vam trud a sve je vise i vise potvrda da smo mi autohtoni balkanski narod. Како смо аутохтони кад смо стигли са блиског истока? И шта је са осталим племенима који припадају нашој хаплогрупи? Јел и они Срби? Када ћеш да их информишеш? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Hajde da i od tebe cujem sta lose a da nije o srbima pa makar i kada pricas o meni ... bas si me obradovao .... Ја о Србији све најлепше. Да ме имаш на фејсу видео би гомилу мојих постова везаних за лепоту Србије и квалитете Срба. Само то о чему ја и ти причамо није о Србима, већ о лошем делу Срба. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Како смо аутохтони кад смо стигли са блиског истока? И шта је са осталим племенима који припадају нашој хаплогрупи? Јел и они Срби? Када ћеш да их информишеш? Tako sto smo stigli kao tip IJ i kasnije mutirali, upravo na Balkanu u I. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Само то о чему ја и ти причамо није о Србима, већ о лошем делу Срба. To sto je "los deo" je ono sto je odrzalo srbe i odrzavace ih i ubuduce. Upravo je u tome tvoja poenta, ono sto slabi srbe i vodi ih propasti za tebe je dobro a ono sto ih odrzava u zivotu i na ovoj planeti za tebe je lose. Imas sistem vrednosti koji je uvek na stetu srba a nikada drugih. Uvek su srbi ti koji su trebali da se povuku, da priznaju granice, da prihvate poraz a nikada drugi. Drugi imaju i pravo na samoopredeljenej, drugi imaju medjunarodno priznate granice, a srbi nista od toga. Ni pravo na samoopredeljenje, ni granice, ni proslost ni buducnost. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 To sto je "los deo" je ono sto je odrzalo srbe i odrzavace ih i ubuduce. Upravo je u tome tvoja poenta, ono sto slabi srbe i vodi ih propasti za tebe je dobro a ono sto ih odrzava u zivotu i na ovoj planeti za tebe je lose. Imas sistem vrednosti koji je uvek na stetu srba a nikada drugih. Uvek su srbi ti koji su trebali da se povuku, da priznaju granice, da prihvate poraz a nikada drugi. Drugi imaju i pravo na samoopredeljenej, drugi imaju medjunarodno priznate granice, a srbi nista od toga. Ni pravo na samoopredeljenje, ni granice, ni proslost ni buducnost. "A ja kažem: ako bi trebalo da se održi velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane velike Srbije, ali zločinom da se održava - ne. Ako bi bilo potrebno i nužno da se jedino zločinom održi mala Srbija, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i male Srbije ali zločinom da se održi - ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom - ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga." Patrijarh Pavle Анастасија and bosanac је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 "A ja kažem: ako bi trebalo da se održi velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane velike Srbije, ali zločinom da se održava - ne. Ako bi bilo potrebno i nužno da se jedino zločinom održi mala Srbija, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i male Srbije ali zločinom da se održi - ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom - ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga." Patrijarh Pavle Klasika. Sada se pravo Srba na zivot u jednoj drzavi, slobodnoj i demokratskoj povezuje sa zlocinom. Zar je zlocin Ivice zeleti ziveti kao slobodan covek u jednoj drzavi? I je li zlocin zeleti nacionalno jedinstvo? Zeleti pravo da zivis u drzavi u kojoj si rodjen? Ili svi imaju to i ta prava osim Srba? Ako to srbi zele to je nacional-socijalizam, zlocinacka ideologija, suluda ideja... a kada hrvati to zele odjednom su granice iz Jajca medjunarodne granice i federacija je federacija nezavisnih drzava i svaka moze da ide kada hoce, i muslimani i hrvati ili labanci mogu da se samoopredele da odu iji dodju, i sve je to prihvatljivo, demokratski, pravedno .... osim kada su srbi u pitanju... tada je odmah : "A ja kažem: ako bi trebalo da se održi velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane velike Srbije, ali zločinom da se održava - ne. Ako bi bilo potrebno i nužno da se jedino zločinom održi mala Srbija, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i male Srbije ali zločinom da se održi - ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom - ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga." Patrijarh Pavle" Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Žene u crnom: Žrtve Vukovara i "Oluje" bez zadovoljene pravde Printajte Veličina slova 18.11.2012 Nevladina organizacija “Žene u crnom” povodom 21. godišnjice zločina u Vukovaru saopštile su da od nadležnih u Srbiji, između ostalog, traže utvrđivanje komandne i krivične odgovornosti vrha bivše JNA za zločine u Hrvatskoj i posebno za urbicid u Vukovaru. “Vukovar je 1991. bio punih 87 dana pod opsadom JNA i paravojnih srpskih formacija. Ubijeno je višeod 1.000 civila, ranjeno više od 25.000 ljudi, dok su hiljade bolesnih i ranjenih zarobljenika/ca odvedeni u logore u Srbiji”, podsećaju u svom saopštenju gde traže i odgovornost nadležnih u Srbiji za logore na njenoj teritoriji 1991. godine. “Proces suočavanja sa prošlošću mora da počiva na jasno utvrđenoj odgovornosti i na ispunjavanju obaveza koje iz te odgovornosti proizilaze. Prvi bi se o tome trebao da izjasni predsednik Repubilke Srbije i da ličnim primerom pokaže da vodi Srbiju evropskim putem. Međutim, njegove izjave da je 'Vukovar bio srpski grad' i da se u njega Hrvati sada 'nemaju što vraćati' nisu u skladu s tom obavezom. U ime mira u regionu ponovo zahtevamo da se on izvini građankama i građanima Hrvatske, kao i svima koji su se protivili zločinačkoj politici režima S. Miloševića”, navode “Žene u crnom”. Podsetile su da je presuda Haškog tribunala "Vukovarskoj trojci" doprinela minimiziranju uloge JNA u ratu u Hrvatskoj, a presuda Veselinu Šljivančaninu “i drugima predstavljala je ujedno i uvredu vukovarskih žrtava i njihovih preživelih srodnika/ca. Time je Haški tribunal duboko potkopao svoj kredibilitet, pokazavši da mu je više stalo do logike geostrateških interesa nego do istine i do pravde i zadovoljenja žrtvama i njihovim porodicama.” “Svoj kredibilitet Tribunal je potkopao i presudom od 16. novembra kojom su od svake krivice za zločine počinjene 1995. u akciji "Oluja" pravosnažno oslobođeni optuženi Ante Gotovina i Mladen Markač. Na taj su način žrtve ratnih zločina počinjenih u toj akciji od strane hrvatskih oružanih snaga ostale bez elementarnog zadovoljenja. Primat geostrateških interesa nad istinom i pravdom još jednom se narugao žrtvama i njihovim porodicama”, navodi se u saopštenju. Među zahtevima za vlasti u Srbiji ŽUC je naveo i jedan zahtev za civilno društvo u Hrvatskoj -da pojača svoje napore da se svi zločini počinjeni u "Oluji" i nakon nje na valjan način istraže, i da se identifikuju i pravično kazne njihovi naredbodavci i počinioci. "Žene u crnom" su planirale u nedelju u 19 časova da održe performans na Trgu republike u Beogradu u znak sećanja na žrtve Vukovara, međutim, kako je Staša Zajović rekla za RSE, iz bezbedonosnih razloga taj skup neće biti održan. Povodom 21. godišnjice zločina u Vukovaru prisustvovaćemo 21. novembra sa članicama i članovima porodica žtrava kao i sa građankama i građanima Vukovara obeležavanju te godišnjice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 mene ova tema smorila , ne znam kako vas ali meni je dosta i vas i teme feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Stručnjaci: "Odbaciti presudu protiv Gotovine i Markača", Komentar: Višnja Starešina Dnevnik 3, 15.1.2012. Dvanaest međunarodnih pravnih i vojnih stručnjaka poslalo je podnesak Žalbenom vijeću Haškoga suda u kojem predlažu da se odbaci presuda generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. U zahtjevu tvrde da je prvostupanjska presuda donesena na temelju pogrešnih zaključaka o prekomjernom granatiranju. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука