nedeljko Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Slažem se, poraz je uvijek gnusan, da je bilo obrnuto sad bi Hrvati kukali a vi likovali. Јел је Јасеновац - пораз ? Јел је Јадовно - пораз ? Јел су Пребиловци - пораз ? Јел је убијање стараца, жена и деце при општој бежанији пред налетом новоусташа - пораз ? Јел над тим ликују хрвати ? Гнусна је твоја помисао да би Срби исто тако ликовали над таквим злоделима ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Не слажеш се, него намећеш свој став и своје мишљење јер се осећаш као победник. Зато и занемарујеш све остале аргументе. И сад ја треба да прихватим да све ово пишем јер сам "поражен", да би и ти био миран и спокојан. Нисам критиковао државу Хрватску, њима ћу још хиљаду пута да честитам и да кажем да се од њих треба учити, него народ који је ово славио као неку правду и који је онако френетично дочекивао људе који су то спровели. А посебно РКЦ у Хрватској која по ко зна који пут слави и велича највећи злочин, а када дођу овде уста су им пуна мира и братске љубави. Pogledaj, bio je sudski spor i na njemu je presuđeno kako je presuđeno. Da je presuda bila u vašu korist danas bi Hrvati piskarali i nabrajali ovo isto po svojim Forumima, mi smo se branili, vodili smo odbrambeni rat a ovako su nam presudili. Na sudu ne mogu obe strane izaći kao pobjednici, nažalost. Niti bi me hrvatski poraz a vaša pobjeda nešto uzbudila a niti me hrvatska pobjeda a vaš poraz u ovoj parnici doveo u euforiju. Ono što bi mene lično zaista u euforiju dovelo je to kad bi mi neko dao vremeplov i takvu moć da 1991. ja lično odlučim kako će gdje i šta biti i spriječim i Vukovar i Srebrenicu i Krajinu i Oluju. bosanac је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Јел је Јасеновац - пораз ? Јел је Јадовно - пораз ? Јел су Пребиловци - пораз ? Јел је убијање стараца, жена и деце при општој бежанији пред налетом новоусташа - пораз ? Јел над тим ликују хрвати ? Гнусна је твоја помисао да би Срби исто тако ликовали над таквим злоделима ! Poraz je kada ljudi izgube vrijednosti. Problem je što kod nas rane nisu zarasle i još povjerenja nema i kada se donese presuda koja nekome ne odgovara odmah se to doživljava kao atak ili direktan napad.Sada bih postavio pitanje: Da li bi vi Srbi slavili kada bi Ratko ili Radovan bili oslobođeni?Da li bi u njihovom slučaju to značilo pobjeda pravde? Da li bi slavili isto kao što slave hrvati oslobađanje Gotovine?Ako može iskren odgovor. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Јел је Јасеновац - пораз ? Јел је Јадовно - пораз ? Јел су Пребиловци - пораз ? Јел је убијање стараца, жена и деце при општој бежанији пред налетом новоусташа - пораз ? Јел над тим ликују хрвати ? Гнусна је твоја помисао да би Срби исто тако ликовали над таквим злоделима ! Riječ je bila o parnici u Haagu, presudama i likovanju nad njima a ne o "zlodelima". Kad budu Karadžić i Mladić oslobođeni od svih tačaka optužbe kao Gotovina i Markač slobodno likujte i vi, zašto da ne? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Pogledaj, bio je sudski spor i na njemu je presuđeno kako je presuđeno. Da je presuda bila u vašu korist danas bi Hrvati piskarali i nabrajali ovo isto po svojim Forumima, mi smo se branili, vodili smo odbrambeni rat a ovako su nam presudili. Na sudu ne mogu obe strane izaći kao pobjednici, nažalost. Niti bi me hrvatski poraz a vaša pobjeda nešto uzbudila a niti me hrvatska pobjeda a vaš poraz u ovoj parnici doveo u euforiju. Ono što bi mene lično zaista u euforiju dovelo je to kad bi mi neko dao vremeplov i takvu moć da 1991. ja lično odlučim kako će gdje i šta biti i spriječim i Vukovar i Srebrenicu i Krajinu i Oluju. Ми о томе овде и не причамо. Ми причамо о томе је ли било злочина или га није било. Ако бисмо се заклањали иза одлуке суда, било ког суда, ни Хитлер никада званично није проглашен кривим, као ни Туђман, Милошевић или Изетбеговић. Ако би умрли Младић или Караџић пре него се њихова суђења заврше, да ли би то значило да ни у Сребреници није било злочина? Питање ти је било постављено: да ли је било злочина? Просто и једноставно. Не да ли је неко осуђен. Сматраш ли ти да је протеривање 250.000 људи злочин, или си и ти био на миси за здравље генерала? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Da li bi vi Srbi slavili kada bi Ratko ili Radovan bili oslobođeni?Da li bi u njihovom slučaju to značilo pobjeda pravde? Da li bi slavili isto kao što slave hrvati oslobađanje Gotovine?Ako može iskren odgovor. Slavio bih to, ali kao svetsko cudo. Za Seselja bi i popio nesto zestoko iskljucivo za neverovatno dobru i zanimljivo-humornu odbranu u Hagu. http://www.youtube.com/watch?v=3IKRoRSvPMI pivo http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Poraz je kada ljudi izgube vrijednosti. Problem je što kod nas rane nisu zarasle i još povjerenja nema i kada se donese presuda koja nekome ne odgovara odmah se to doživljava kao atak ili direktan napad.Sada bih postavio pitanje: Da li bi vi Srbi slavili kada bi Ratko ili Radovan bili oslobođeni?Da li bi u njihovom slučaju to značilo pobjeda pravde? Da li bi slavili isto kao što slave hrvati oslobađanje Gotovine?Ako može iskren odgovor. Видиш још за време рата Србин из Р. Српске ме је у једној нашој препирци у којој сам бацао и дрвље и камење Ратка и Радована назвао - Турчином. И сада видим - био је у праву. То шта би било када би било - заборави. Реалност је да су Срби једино осуђени а да се злочини над Србима проглашавају за добро дело. Зато ћу од данас па убудуће свима који ме буду питали да ли су Ратко и Радован ратни злочинци одговорити са - сиктер багро ! Тражио си искрен одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Poraz je kada ljudi izgube vrijednosti. Problem je što kod nas rane nisu zarasle i još povjerenja nema i kada se donese presuda koja nekome ne odgovara odmah se to doživljava kao atak ili direktan napad.Sada bih postavio pitanje: Da li bi vi Srbi slavili kada bi Ratko ili Radovan bili oslobođeni?Da li bi u njihovom slučaju to značilo pobjeda pravde? Da li bi slavili isto kao što slave hrvati oslobađanje Gotovine?Ako može iskren odgovor. Постоје они који би славили, без поговора. Разлика је што не би славили исто као Хрвати. Држава не би величала такву пресуду као доказ правде. Црква не би проповедала праведност такве одлуке. Не би се појавило 100.000 људи на тргу. Ако не разумете шта је проблем, то је једна ствар. А ако се правите да не разумете, онда се то другачије зове. Просто је немогуће да су у оваквом рату само Срби чинили злочине. Да ли је изгубљен рат? Јесте. Да ли то значи да победници могу да раде како хоће и да пресуђују како хоће? Значи. И ништа то мене не чуди. Само ме чуди како ви себи дозвољавате а и како вам се овде дозвољава да то називате правдом? Јер ни на једном форуму у Босни или Хрватској нећеш моћи да причаш против домицилног становништва и да се не слажеш са њиховим виђењем ствари. Проблем са Србима је што све преувеличавамо до неслућених граница, па тако и кад пљујемо по себи, можемо и да се удавимо... Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Ми о томе овде и не причамо. Ми причамо о томе је ли било злочина или га није било. Ако бисмо се заклањали иза одлуке суда, било ког суда, ни Хитлер никада званично није проглашен кривим, као ни Туђман, Милошевић или Изетбеговић. Ако би умрли Младић или Караџић пре него се њихова суђења заврше, да ли би то значило да ни у Сребреници није било злочина? Ne, mi ovdje pričamo o tome kako su oslobođeni Gotovina i Markač a na osnovu čega. O tome sam ja postavio i članak i video. Tačno, ni Milošević za mene nije osuđeni ratni zločinac jer nikada sudom za ratne zločine pravosnažno osuđen bio nije. Bio je samo "osumnjičeni za ratne zločine", no, kako mu se ništa nije dokazalo ili stiglo dokazati tako nije ni pravosnažno bio osuđen kao ratni zločinac. To su činjenice koje se nekom mogu sviđati i ići u prilog, nekom ne moraju i mogu biti s njima vrlo nezadovoljni ali takve su i niko ih promjeniti ne može. Ja priznajem samo to što prizna sud. Ili što kažu: Opozivam ono što sam opozvao a potvrđujem ono što sam potvrdio. To je sud! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Свака ти част на доследности (кад не постављаш чланке булеварских новина да оправдаш занемаривање доказа), али не верујем да си искрен. Твоја ствар у сваком случају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Tako sto smo stigli kao tip IJ i kasnije mutirali, upravo na Balkanu u I. Аха, па смо изворни балакнци јер смо на балкану мутирали? Није теби лако. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pQr9cICTzqo http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Свака ти част на доследности (кад не постављаш чланке булеварских новина да оправдаш занемаривање доказа), али не верујем да си искрен. Твоја ствар у сваком случају. Hahahaha, to mi ne vjerujuju nekad ni rođena majka ili sestre, da sam iskren, misle da nešto kao skrivam od njih, što bi onda ti. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 To sto je "los deo" je ono sto je odrzalo srbe i odrzavace ih i ubuduce. U Tај лош део је оно што их је истребило. Тај лош део је оно због чега смо све мањи и мањи. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Nadam se da ova nepravda opet neće dovesti do popularnosti Šešelja i sličnih likova,koji uvek u ovakvim situacijaa isplivaju. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука