Jump to content

Oslobođeni Gotovina i Markač

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

A najveca radjevina je genetska modifikacija koju smo mi Srbi uradili na nasim genima tako da je danas nekih 50% Srba na Balkanu nosilac gena ljudi koji su ziveli na Balkanu pre nekih 20 000 godina.

Аххахахах, што ли ја тебе уопште схватам за озбиљноНа месец није слетено, еволуција није тачна, срби су на балкану од пећинског човека....шта даље причати.....

Измењено од Дејан

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Pricas dakle o Hrvatima jer su se naoruzavali i pripremali za odbranu u Jugoslaviji koja je bila jedina medjunarodno priznata drzava? A ja mislio ti nesto o Srbima kad ono, mislim, jeli, medjutim ...

И онда ја не познајем историју..... Хрватска је постала међународно призната држава 91 године....

Подели на овим сајтовима

Аххахахах, што ли ја тебе уопште схватам за озбиљноНа месец није слетено, еволуција није тачна, срби су на балкану од пећинског човека....шта даље причати.....

Dzaba tebra, sav trud uzalud. Dinara je postojbina Srba i tamo cemo se vratiti sta god hteli Nato, katolicka evropa i domaca peta kolona ...

Sav trud vam je zalud.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

И онда ја не познајем историју..... Хрватска је постала међународно призната држава 91 године.

Смешно...

A kada je izbio rat u Hrvatskoj? I kada su se to Srbi naoruzavali na teritoriji " medjunarodno priznate drzave" a pre nego sto su bili napadnuti?

Подели на овим сајтовима

Dzaba tebra, sav trud uzalud. Dinara je postojbina Srba i tamo cemo se vratiti sta god hteli Nato, katolicka evropa i domaca peta kolona ...

Sav trud vam je zalud.

аххахахахахахахах А Норвежани? И њихова је постојбина? Када ће да се сјединимо са браћом из Норвешке? Када ће да их информишемо да су Срби?

Ош ти ту част?

Подели на овим сајтовима

И онда ја не познајем историју..... Хрватска је постала међународно призната држава 91 године....

Историчар, кад је Хрватска призната а кад је кренула у наоружавање?

И замисли, тад је нико није напао. Како то да се војно спремала, без да је нападнута?

Подели на овим сајтовима

Разлика је једино у томе што су обе стране успеле своје нелегитимне циљеве да остваре због наших одличних дипломата и односа са светом.

Jok tebra. Razlika je u tome sto smo mi srbi pravolsavni i katolicka evropa se odnosi prema nama kao prema sizmaticima. Katolicka evropa ce uvek biti na strani protivnika srba, katolickih hrvata naravno ali ne samo. I muslimani su uvek i uvek ce biti podrzani od katolicke evrope u sukobu sa srbima. ili rusima sve jedno. To je nesto sto traje oko 1000 godina i nece se promeniti nikada.

Подели на овим сајтовима

И замисли, тад је нико није напао. Како то да се војно спремала, без да је нападнута?

Ma jok, to srbi nesto organizovali dok su hrvati spavali snom pravednika ...

Подели на овим сајтовима

Не разумем на шта ми одговораш? Ја не могу да дискутујем са жељком и онда да ми ти вадиш постове из контекста.

Где сам ја рекао да се Хрватска није војно спремала? Рекао сам да смо ми унутар Хрватске помагали паравојну формацију од 91 па надаље и када је држава у тим границама била призната од стране УНа да смо ми исту формацију и даље подржавали, све до олује.

Подели на овим сајтовима

аххахахахахахахах А Норвежани? И њихова је постојбина? Када ће да се сјединимо са браћом из Норвешке? Када ће да их информишемо да су Срби?

Ош ти ту част?

Da znas. I pola norvezana, pola svedjana oko 25% nemca. Tamo gde ima visokih, svetle puti i kose ljudi ti su ti Dinarski geni. Medju portugalcima i spancima nema ih puno. Oni su ti onako crnomanjasti... k'o bugari ... znas bugare, njihova granica ti je blizu ...

Подели на овим сајтовима

Dačić: Otkazana poseta Grubješićeve Zagrebu zbog oslobađanja generala

FoNet | 18. 11. 2012. - 20:43h cat_icn_more.png 22:18h | Foto: Beta-Arhiva | Komentara: 0

Srbija je otkazala posetu potpredsednika Vlade Suzane Grubješić Zagrebu, zbog događanja sa oslobađajućom presudom Haškog tribunala hrvatskim generalima, izjavio je večeras premijer Ivica Dačić.

http://www.blic.rs/V...djanja-generala

Ова наша власт је невероватно дебилна. Понашају се не нивоу детета од 10 година. Ко ће да смисли бољу доскочицу, и да тиме покупи поене код бирача. Понашају се као да су у некој предизборној кампањи.

Алоооо (Дачићу, Николићу, и остали српски политичари), срби су и даље грађани другог реда у Хрватској, и даље су изложени превођењу у хрвате, под притиском да би могли доћи до посла, и да би могли да преживе. Учините нешто за те људе доле, да им се дају већа права, да почне више да се кажњава дискриминација. За сваку лажну оптужницу којом се брани повратак расељених да дебело плати Хрватска држава. Извршите притисак да се отворе радна места у српским срединама. И пре свега обиђите те повратничке породице, са конкретном помоћи, а не само да се сликате са њима. Територије Хрватске су и даље празне, куће разваљене, као да рат и даље траје, а ви то не користите. И даље су доле фашистичке усташке поруке на разваљеним српским кућама, а ви не користите ту бруку будуће чланице ЕУ.

Измењено од Дејан
Подели на овим сајтовима

@Милосављевић

Зашто су се Хрвати наоружавали? Имао си тезу да се Србима у ХР ништа не би десило да је призната као и да то да се не праве и опремају војне јединице док не дође до напада. Чему онда ово, пошто их нико није напао? А Хрватска је у ово доба била у саставу СФРЈ и још је овај био неки официр ЈНА.

Подели на овим сајтовима

Не разумем на шта ми одговораш? Ја не могу да дискутујем са жељком и онда да ми ти вадиш постове из контекста.

Где сам ја рекао да се Хрватска није војно спремала? Рекао сам да смо ми унутар Хрватске помагали паравојну формацију од 91 па надаље и када је држава у тим границама била призната од стране УНа да смо ми исту формацију и даље подржавали, све до олује.

Ma naravno, srbi su rogati, a paravojne formacije hravata u medjunarodno priznatoj jugoslaviji nisu bitne. Bitno je pokazati da srbi i samo srbi ne valjaju. Ostali valjaju , to je aksiom. I samo srbi su se naoruzavali i izazivali ratove. To je ono na cemu ti radis, dokazivanju srpske i samo srpske krivice, kao da te Hag finansira ....

Подели на овим сајтовима

@Милосављевић

Зашто су се Хрвати наоружавали? Имао си тезу да се Србима у ХР ништа не би десило да је призната као и да то да се не праве и опремају војне јединице док не дође до напада. Чему онда ово, пошто их нико није напао? А Хрватска је у ово доба била у саставу СФРЈ и још је овај био неки официр ЈНА.

A sta se to desavalo hrvatima te su hteli iz Juge? To se gospoda "anacionalni" ne pitaju niti ih zanima. Zanimanje im je dokazivanje da srbi ne valjaju.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Jok tebra. Razlika je u tome sto smo mi srbi pravolsavni i katolicka evropa se odnosi prema nama kao prema sizmaticima. Katolicka evropa ce uvek biti na strani protivnika srba, katolickih hrvata naravno ali ne samo. I muslimani su uvek i uvek ce biti podrzani od katolicke evrope u sukobu sa srbima. ili rusima sve jedno. To je nesto sto traje oko 1000 godina i nece se promeniti nikada.

Е та теорија је већ тешко ментално блато. А ментално блато је зато што имаш велики проблем да објасниш што нас највише зезају протестантске земље? Такође је ментално блато што се добар део европе још у 16том веку изоловао од католичке цркве и кренуо да одбија њен ауторитет у световним питањима?

Е наравно да би објаснио то ти ћеш да кренеш теорије о томе како католичка црква идаље влада из сенке, како су протестанти продужена рука католичке цркве и слично.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...