Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Да су бар комуњаре, па ајд.. Двери су обична бламажа. Мени скрећу пажњу једино што се позивају на хришћанство и Цркву, а што ме, искрено, јако нервира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 хахах знао сам. Milo mi je sto sam te nasmejao, a sta si to znao ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Па није баш тако, али добро... Pa dobro, razlikuju se zastave i nazivi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ова два документраца управо објашњавају оно што ја причам а то је поред одговорности Хрватских вођа, одговорност и Српски вођа за олују и жртве у олуји. Документарци су онако. У њима учествују сами актери свих тих догађаја и велико је питање колико су објективни. Углавном, има бар две ствари због којих су корисни: да се види какви су то лудаци залудели народе и да се види колико је у свим тим догађајима разум отишао на веома дугачак годишњи одмор са ког се још увек није вратио. Александар Милојков and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Невероватно да је овај судија Мерон као дете био у нацистичком логору и нацисти су му побили добар део породице. Ја мислим да је баш због тога и донео овакву пресуду којом је дискредитовао Хашки трибунал, није сад да правдам Јевреје јер и њих ко и сваког народа има разних од чоека до чоека, али најке ми обе ( које сам наложио) имам такав дојам утиска. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Документарци су онако. У њима учествују сами актери свих тих догађаја и велико је питање колико су објективни. Углавном, има бар две ствари због којих су корисни: да се види какви су то лудаци залудели народе и да се види колико је у свим тим догађајима разум отишао на веома дугачак годишњи одмор са ког се још увек није вратио. Таман се спаковао да се врати, а овде му блокирају воз. 12:44 управо потврђује оно што причам. Лако је наплашити народ и натерати га на зло. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Milo mi je sto sam te nasmejao, a sta si to znao ? Да ћеш да скочиш да браниш двери. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Има то своје име, гастабајтерски национализам. Занимљив феномен то што су гастабајтери највеће "Сребенде". А предрасуда да "нема честитих хрвата" је сигурно и дакако гајење националног бића. Можда је твој проблем што ниси мрдно даље из свог села... Или си можда постао тако широких схватања баш у својој паланци ... Мислим ко ће те знати ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Да ћеш да скочиш да браниш двери. Branim glupo etiketiranje Dveri kao komunista. Ko ih ne voli njegovo je pravo, ali iznositi lazi da su komunisti i fasisti nije lepo ni tacno. Volim ih bas zato sto nece u EU i sto su patriJote :P http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Sasvim ironično, ono što je doživljeno kao nekakva "alternativa" kod nas su hardkor komunjare - na prvom mestu Dveri pa onda ostali nacionalisti ovih ili onih nijansi. Kad bismo zabranili komunizam "u bilo kakvom obliku ili frakciji", u Srbiji ne bi više bilo političkih partija. То можда и није тако лоша идеја, само да вас се већ једном решимо ... мислим комуњара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Милошевић најгори злочинац који је харао Србе. Толико нам је зла нанео да се, бојим се, деценијама а можда и вековима нећемо опоравити. Наши нерпијатељи треба да му подигну споменик и да га славе као свог највећег савезника. Комунизам (у било каквом облику или фракцији) као идеологија која је највећа зла нанела Србима и српској држави, треба да буде Уставом забрањен. Srbima u Republici Srpskoj nije nikakvo zlo naneo. Na ulazu u svako selo se vijori srpska zastava na barjaku. Ima ih vise preko Drine nego u Srbiji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 да се види какви су то лудаци залудели народе и да се види колико је у свим тим догађајима разум отишао на веома дугачак годишњи одмор са ког се још увек није вратио. Тачно Ивице, али треба додати још две ствари: Прва, која је најтрагичнија, јесте: разум се неће вратити јер светом (каквим га креирају садашњи моћници) влада сила којој је једини циљ ПРОФИТ. Зато не очекујмо никаква "логична" решења. Напротив, очекујмо селективну правду, лицемерне конструкције, подметања, преваре, лажи. Друго, тешко да ћеш од Хрвата чути о Туђману ово што си ти сада рекао за Слобу, а у чему те ја здушно подржавам. Не виде они (част изузецима, којих је занемарљиво мало) ни да је био Јасеновац, ни Јадовно, а камоли да виде било какав проблем са Туђманом. Доклегод су злочинци (прошли и садашњи) светитељи, дотле ће и правда бити купована новцем и лобирањем. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 CARLA DEL PONTE 0 GOTOVINI I MARKAČU Namjeravam pročitati sudsku presudu kako bih vidjela šta je krenulo krivo B. A. 16/11/2012 21:44:00 Carla del Ponte DEN HAAG - Bivša glavna tužiteljica Međunarodnog kaznenog suda u Den Haagu Carla del Ponte izjavila je u petak za HTV da je iznenađena oslobađajućom presudom hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. - Jutros sam primila informaciju o presudi i bila sam veoma iznenađena jer su Gotovina i Markač bili osuđeni u prvostupanjskom postupku. Bilo je to veliko, veliko iznenađenje. Namjeravam pročitati sudsku presudu kako bih vidjela što je krenulo krivo između prvostupanjske presude i žalbe, izjavila je ona. Žalbeno vijeće Haškoga suda u petak je oslobodilo generale Antu Gotovinu i Mladena Markača svake odgovornosti za sudjelovanje u udruženom zločinačkom pothvatu i zločine počinje tijekom i nakon operacije Oluje, tako što je prvo srušilo prvostupanjsku presudu kojom su bili osuđeni na 24 odnosno 18 godina zatvora, a potom proučilo ponovno dokaze i zaključilo da dvojica generala ne mogu biti ni alternativno odgovorna kao pomagači u udruženom zločinačkom pothvatu a ni zbog propusta kao zapovjednici. Pravomoćnom presudom Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) utvrđeno je da dvojica generala nisu bili članovi udruženog zločinačkog pothvata i da nisu odgovorni za nezakonite topničke napade na civilne ciljeve tijekom Oluje što je bio temelj njihove osuđujuće presude. (Vijesti.ba/Fena) I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Srbima u Republici Srpskoj nije nikakvo zlo naneo. Na ulazu u svako selo se vijori srpska zastava na barjaku. Ima ih vise preko Drine nego u Srbiji. Мислиш да је то његова заслуга? Не, то је заслуга храброг и достојанственог народа у Р. Српској. А Слоба, да му је био интерес, продао би их као што је продао Србе у Хрватској. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Branim glupo etiketiranje Dveri kao komunista. Ko ih ne voli njegovo je pravo, ali iznositi lazi da su komunisti i fasisti nije lepo ni tacno. Volim ih bas zato sto nece u EU i sto su patriJote :P То што се називају "Хришћанима и Србима" не значи да нису економски гледано комунисти, управно гледано фашисти. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука