Jump to content

Oslobođeni Gotovina i Markač

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Не формираш одбрану док те не нападну.

E jesi nepismen .... a zasto se cela planeta naoruzava? I formira armije a niko ih ne napada? E kada lupis al' uvek da nekako srbi ispadnu rogati ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Тако се нису бранили кад су их водили у Јасеновац, нису знали шта их је снашло. Јер као и Александар Милојков, било им је незамисливо да их неко убија само зато што су Срби.

Подели на овим сајтовима

E jesi nepismen .... a zasto se cela planeta naoruzava? I formira armije a niko ih ne napada? E kada lupis al' uvek da nekako srbi ispadnu rogati ...

Жељко ти си изгледа способан да повезујеш неповезиове ствари.

Нису Срби рогати, рогати су и Хрвати. Сви ви који се ложите на шешеље, милошевиће, туђмане и готовине сте рогати. Иста сте ви сорта само са друге стране.

Ко када ми поредиш ко је исправнији у тучи после утакмице, дал навијачи звезде или навијачи партизана.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ко када ми поредиш ко је исправнији у тучи после утакмице, дал навијачи звезде или навијачи партизана.

Onaj ko je prvi poceo. Naravno da su to partizanovci greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Жељко ти си изгледа способан да повезујеш неповезиове ствари.

Нису Срби рогати, рогати су и Хрвати. Сви ви који се ложите на шешеље, милошевиће, туђмане и готовине сте рогати. Иста сте ви сорта само са друге стране.

Tebra, za odbranu se covek priprema pre napada ... ide na treninge karatea, vezba boks, kupuje oruzje ... kada te napadnu a ti ne umes da se branis i nemas oruzje sve sto mozes da uradis je da bezis. A ona tvoja konstatacija da treba biti napadnut da bi se branio je budalastina. ali ti takve budalastine uvek iznosis da bi pokazao da su srbi rogati. Nije ti palo na pamet da to konstatujes u slucaju hrvata jer su i oni raspolagali sa nekim oruzjem ili mislis da su samo srbi pucali po balkanu ?

Подели на овим сајтовима

Је ли неко чуо за аферу Шпегељ, у вези припрема за рат?

Ma jok tebra, samo Srbi su se naoruzavali i spremali rat na Balkanu a Hrvati su k'o jagnjad spavali u svojim krevetima .... kakav crni Spegelj ...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Tebra, za odbranu se covek priprema pre napada ... ide na treninge karatea, vezba boks, kupuje oruzje ... kada te napadnu a ti ne umes da se branis i nemas oruzje sve sto mozes da uradis je da bezis. ali ti takve budalastine uvek iznosis da bi pokazao da su srbi rogati. Nije ti palo na pamet da to konstatujes u slucaju hrvata jer su i oni raspolagali sa nekim oruzjem ili mislis da su samo srbi pucali po balkanu ?

1.Причамо о наоружавању народа унутар признате државе од стране УН-а. Другим речима причамо о прављењу паравојних формација, пре иједне војне акције.

A ona tvoja konstatacija da treba biti napadnut da bi se branio je budalastina.

2.Погубио си се јадан у сопственој реторици и демагогије. Ајд прочитај још једном шта си написао. Наравно да мораш бити нападнуд да би се твоја акција сматрала одбраном

3. Све то што причаш можеш да ставиш белу капу и да аргументујеш са Албанске старне. Ако дајеш легитемитет Србима у крајни, можеш по истом основу давати легитимитет албанцима на косову за њихове терористичке акције против наше земље. Они су се јадни исто тако наоружавали да не би били нападнуди. Анти-Шиптарско расположење постоји у Срба вековима и то добро памте (исто као ми јасеноавц) итд.. да не причам. Пресликај аргументе само сада у улогу Срба у Крајни стави албанце на косову а у улогу Хрвата стави Србе.

Разлика је једино у томе што су обе стране успеле своје нелегитимне циљеве да остваре због наших одличних дипломата и односа са светом.

Ако теби не смета да имаш дупле аршине и да будеш лицемеран изволи, само доказујеш да ниси ништа другачији од екипе коју хејтујеш.

Ако верујеш да су Срби у Крајни имали право на самоопредељење, мораш да верујеш и на Албанце на косову, ако верујеш да су Срби у крајни имали право на одцепљење Крајне, мораш да верујеш и да су Албанци имали право на одцепљење Косова.

Ако кажеш Јасеновац, погледај колико смо ми пута хтели албанце да протерамо.

Ја немам дупле аршине нити могу себи да дозволим да их имам. Јесу хрвати утеривали страх Србима у кости, али су им утеривали и са "наше" стране. Јесу Хрвати били анти-српски расположени јер су их палили Туђман и Готовина али им је томе помагао и Шешељ и Милошевић.

И на крају, јесте за много тога овде одговорна УСА и Клинтон администрација, али то и даље не мења чињеницу да нисмо способно да се изборимо са сопственим демонима и сопственим злом.

Ђаво нас куша а ви му одговарате, са ХВАЛА ТИ БРАТЕ ШТО МИ ОТВАРАШ ОЧИ!

Подели на овим сајтовима

1.Причамо о наоружавању народа унутар признате државе од стране УН-а. Другим речима причамо о прављењу паравојних формација, пре иједне војне акције.

Pricas dakle o Hrvatima jer su se naoruzavali i pripremali za odbranu u Jugoslaviji koja je bila jedina medjunarodno priznata drzava? A ja mislio ti nesto o Srbima kad ono, mislim, jeli, medjutim ...

Подели на овим сајтовима

Бесмислено је расправљати се са Милосављевићем, јер је дошао да ненаучен учи друге.

Оно што је фасцинантно на овој теми је непознавање догађаја из скорашње историје. Поражавајуће делује да многи понављају флоскуле хрватске пропаганде. Још ћу овде прочитати тезу да Срби никада нису ни живели на територији Хрватске, него да су савезнци турака Власи населили територије Крајине Аустроугарске царевине, и да је тај народ, под утицајем великосрпске хегемоније од 19.ог века почео погрешно да се изјашњава као Срби, што тврде хрватски историчари.

Подели на овим сајтовима

Бесмислено је расправљати се са Милосављевићем, јер је дошао да ненаучен учи друге.

Оно што је фасцинантно на овој теми је непознавање догађаја из скорашње историје. Поражавајуће делује да многи понављају флоскуле хрватске пропаганде. Још ћу овде прочитати тезу да Срби никада нису ни живели на територији Хрватске, него да су савезнци турака Власи населили територије Крајине Аустроугарске царевине, и да је тај народ, под утицајем великосрпске хегемоније од 19.ог века почео погрешно да се изјашњава као Срби, што тврде хрватски историчари.

A najveca radjevina je genetska modifikacija koju smo mi Srbi uradili na nasim genima tako da je danas nekih 50% Srba na Balkanu nosilac gena ljudi koji su ziveli na Balkanu pre nekih 20 000 godina.

Подели на овим сајтовима

Оно што је фасцинантно на овој теми је непознавање догађаја из скорашње историје.

Ајде молим те, научи мене ненаученог... како то да Хрвати немају право на своју државу?

И што би ико дирао Србе у Крајни да је званични Београд признао хрватску као државу и тражио да се реши питање и статус Срба у крајни?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...