Гости Guest Написано Новембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 N.Petrovic, Пајко, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Da uvek je tudja marmelada sladja, cokolada ukusnija, glazba umilnija, stradun lepsi ... A meni je muka od srpskih iskompleksiranih kosmopolita iz "zemlje seljaka sa brdovitog Balkana". nedeljko, Саша M., Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Dok sam zivela u Srbiji ( 37. godina ) bila sam deo te iskompleksirane kosmopolitske price, tek kada se preselih ovde uvideh i shvatih koliko je negovanje i gajenje nacionalnog bica vazno, kao i postovanje istorije i zrtava koje su ispisane u njoj. Ovi ovde mi svakodnevno daju lekcije. Pozdrav i odjava. nedeljko, Драшко, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Evo lekcije broj 1. .... "citati" i izmedju redova. http://www.youtube.com/watch?v=f8m9iqQJLdA Tacka. Sve je receno. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Невероватно да је овај судија Мерон као дете био у нацистичком логору и нацисти су му побили добар део породице. Све има своју цену, мој Ивице, па и људско достојанство, част, историја, породица, ближњи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Све има своју цену, мој Ивице, па и људско достојанство, част, историја, породица, ближњи. A koja je veza između presude i anti-EU ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Šljivančanin čestitao Gotovini i Markaču Printajte Veličina slova 18.11.2012 Bivši oficir Jugoslovenske Narodne Armije, koji u Hagu osuđen na 10 godina zatvora zbog pomaganja i podržavanja u mučenju zarobljenika nakon pada Vukovara 1991. godine, pozdravio je odluku Haškog suda u slučaju hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača. "Čestitam Gotovini i Markaču što su na slobodi, što su došli svojoj kući, svojoj porodici. Posebno im čestitam što ih njihova država štiti i što ih narod slavi kao heroje", kaže on. Zločine počinjene tokom i nakon operacije Oluja on stavlja na teret političarima koji su tada vodili Hrvatsku, pre svega Franji Tuđmanu. "Ako međunarodna zajednica misli da toliki broj proteranih nije zločin, tu nisu krivi generali! Oni su, kao i mi, dobijali zadatke od države koje su časno izvršavali. Samo što je njihova država stala iza njih, a ovi naši su u stalnom strahu šta će reći ovaj, šta će reći onaj. O Hrvatima može da misli šta ko hoće, ali su nam održali lekciju iz dostojanstva i trebalo bi da učimo od njih", smatra Šljivančanin koji je nakon izdržane dve trećine kazne izašao iz zatvora 7. jula 2011. godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Мислим да и даље само безвезе играмо око суштине: економија влада. O tempora, o mores! Зар није суштина да је Бог алфа и омега, а не тамо нека... економија? Па да је тако Христос не би пре две хиљаде година пропустио да нам отвори очи таквом суштом истином, али ето није... „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 A koja je veza između presude i anti-EU ? Писао сам. Не могу да понављам, опрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Можда Владимир воли тамнопуте дечке... Pitam se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Šljivančanin čestitao Gotovini i Markaču Printajte Veličina slova 18.11.2012 Bivši oficir Jugoslovenske Narodne Armije, koji u Hagu osuđen na 10 godina zatvora zbog pomaganja i podržavanja u mučenju zarobljenika nakon pada Vukovara 1991. godine, pozdravio je odluku Haškog suda u slučaju hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača. "Čestitam Gotovini i Markaču što su na slobodi, što su došli svojoj kući, svojoj porodici. Posebno im čestitam što ih njihova država štiti i što ih narod slavi kao heroje", kaže on. Zločine počinjene tokom i nakon operacije Oluja on stavlja na teret političarima koji su tada vodili Hrvatsku, pre svega Franji Tuđmanu. "Ako međunarodna zajednica misli da toliki broj proteranih nije zločin, tu nisu krivi generali! Oni su, kao i mi, dobijali zadatke od države koje su časno izvršavali. Samo što je njihova država stala iza njih, a ovi naši su u stalnom strahu šta će reći ovaj, šta će reći onaj. O Hrvatima može da misli šta ko hoće, ali su nam održali lekciju iz dostojanstva i trebalo bi da učimo od njih", smatra Šljivančanin koji je nakon izdržane dve trećine kazne izašao iz zatvora 7. jula 2011. godine. Ако Хрватска почасти Србију на Максимиру са присуством Готовине и извођењем првог удараца, треба и Србија узвратити исто и кад буде узврат у Београду, почастити их Швиљанчаниновим присуством и први ударцем. Стварно. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 На ту утакмицу боље не ићи пошто ће нас фудбалски уништити свакако. А сад и ово понижавање са Готовином. Таман нека буде изговор ФСС да не оду. Боље 3:0 него 6:0 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 A koja je veza između presude i anti-EU ? Нема никакве, класика у Србији. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Dok sam zivela u Srbiji ( 37. godina ) bila sam deo te iskompleksirane kosmopolitske price, tek kada se preselih ovde uvideh i shvatih koliko je negovanje i gajenje nacionalnog bica vazno, kao i postovanje istorije i zrtava koje su ispisane u njoj. Ovi ovde mi svakodnevno daju lekcije. Има то своје име, гастабајтерски национализам. Занимљив феномен то што су гастабајтери највеће "Сребенде". А предрасуда да "нема честитих хрвата" је сигурно и дакако гајење националног бића. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Зар је неко заиста веровао да је тзв. "Хашки суд" нешто што има везе са правдом? Дајте људи, не будите наивни. Светом влада сила, а не правда, хумане и друге позитивне вредности. То су вам потомци (ти који нам "суде") истих оних дивљака који су у средњем веку спаљивали "вештице". Дивљаци били, дивљаци остали. НЕ У ЕУ! Дефинитивно, мада сам се до скора клео у исту. Но, само будала не мења мишљење. Србија дефинитивно треба да се окрене Русији. Ваљда би прво требало да се окренемо Богу. Да се древни Израиљ уздао у икога осим Бога, да ли би био што је био? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука