Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 A Arkan ? Zasto on nije na spisku ?! Без Аркана никако. Таша је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 A Arkan ? Zasto on nije na spisku ?! On je dno dna .... ni ne pominje se , ne valja se ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. na osnovu cega li si ti izgradio svoj "eticki kompas" ... На основу тога што нисам лицемер ко ти. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 На основу тога што нисам лицемер ко ти. Informisi se malo ... http://sr.wikipedia.org/wiki/Хипокризија Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 ПРЕСУДА ПОВУЧЕНА!!! https://www.pouke.org/forum/topic/22425-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0/page__gopid__747719#entry747719%5D oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 A ne bi bilo lose ni da Kandicka podeli nekoliko samara po Srbij, cisto da se dovedemo malo u red. О па то су педагошки шамари ти то не разумеш , мислим зли , прљави, примитивни Срби вечито искомплексирани западом попут оних глупих Руса из романа Достојевског , а самим тим искомплексирани и Хрватима јер ипак је то запад морају се на неки начин довести у ред. Потребно их је цивилизирати, ишчупати из тих примитивних митова о цару Лазару пардон неком тамо само кнезу и Косову као некој светој земљи кад знамо да је Косово само нека вуко**бина препуна прљавштине и дроге . Та вечита тежња Срба за ирационалним ослонцима , митовима и легендама није ништа друго до један одраз примитивне свести , свести која је далеко од сваке цивилизације и цивилизацијске тековине. Жртве које добра европа мора да принесе на олтар просвећености и цивилизованости нека се мере и милионима, али су неопходне, наравно српске жртве и ту и тамо бошњаче и хрвацке као колатерална штета. Потребно је такође избити Србима из главе ту причу о Јасеновцу о избеглицама о неком Карађорђу и о неким солунцима јер су савремени српски митови који се настављају на косовскозаветне митове и легенде. Да би се то постигло , сем васпитног клања и бомбардовања битно је заменити старе српске митове новим европским , економским и трговинским, либертијанским или капиталистичким, комунистичким или прагматичким, а за оне ретард патриоте биће довољно приказивање холивудских филмова типа Роки( 1,2,3,4,5...) или нешто тога типа. Нисам сигуран имењаче да ме ниси разумео, волео бих да ниси разумео. Па да ти објасним још 6 пута, јер тако се то ради када некоме испираш мозак. Али срећа моја ја сам штоно кажу артемијевци језуита, па замисли , знам како се то ради. Смесно... Саша M., feeble, nedeljko and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Sad bas citam nesto na Hrvatskom forumu gde visim ponekad i komentari su zanimljivi. Uglavnom,Srbe zovu Cetnicima (i to je kod njih ko da se kaze fasista) ,cak i Fasistima su nas nazvali,Oluja nije zlocin,to je oslobodjenje,Srbija je neprjatelj,psovke i ostale sitnice Ma nek se zabavljaju. Samo me zanima koga će da krive za situaciju i probleme u svojoj državi ubuduće, pošto pričaju da je od danas "rat završen za Hrvatsku". Znači The Evil Serbs™ više ne mogu da služe kao izgovor Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ne, nikako.. Onda možemo da se ugledamo i na Judu Iskariotskog, na Pontija Pilata i druge..? Nismo ni mi Srbi slatki. Svađamo se, delimo se, zavidimo jedni drugima, mrzimo sami sebe, lenji smo, predajemo se, nekulturni i nevaspitani smo, poštenje je kurva kako volimo da govorimo... Moramo još mnogo da radimo na sebi. Причам о народу, не о личностима из тог народа. Наравно не у злочинима, него у кохезији и заједници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 ako se odnosi na moje pisanje, da ti odgovorim. brale okreni se oko sebe, ja na svakom trecem koraku vidim retardirani srpski patriotizam, crkva, politika, stranke, firme, tajkuni, gangovi... zao mi je ako ne vidis gde zivimo Брате ,ја сам се лоцирао на форум,дакле не видим никог овде ко је ретардиран,осим излива емоција која је у оваквим случајевима сасвим прихватљива... а то где живимо и каково је стање,треба баш да будеш ретардиран па да не видиш.... Дакле,овде је прича о овом конкретном случају,где је Србија по ко зна који пут намгарчена од стране запада,а ја не мислим да смо ми искључиви кривци ,као били смо неспособни и слично... Још гора ствар,и поред свог зла коју су нам сервирали ,од бомбардовања одузимања косова,а и кроз целу историју, ми покушавамо да им се увучемо у дупе , преклињући их да уђемо у једну пропалу ствар звана ЕУ...а они то обилато користе,па нас газе,понижавају,па докле бре више... feeble, Саша M., nedeljko and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Дакле,овде је прича о овом конкретном случају,где је Србија по ко зна који пут намгарчена од стране запада,а ја не мислим да смо ми искључиви кривци ,као били смо неспособни и слично... Још када би ти знао како се даје мандат и постављају судије у Хашко трибуналу.. било би је јасно да није то "западни суд". Ето управо због таквих неистина ја и пишем 150 постова овде. http://www.icty.org/sid/143 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Brate, imaš Hrista, na njega se ugledaj. Imaš prve Hrišćane koji su tri veka gonjena i prezirenja izdržali i na kraju su nadvladali. Mi sami trebamo da se razvijemo kao narod, ne nekoga da imitiramo, jer imitacija je najzad uvek samo fejk, šminka, nikad to nije pravo. Не да имитирамо, него да узмемо неке корисне и паметне ствари од њих, да нам је стало до свог народа и државе у којој живимо. У Србији се пола људи стиди што су Срби. Таша је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Још када би ти знао како се даје мандат и постављају судије у Хашко трибуналу.. било би је јасно да није то "западни суд". Ето управо због таквих неистина ја и пишем 150 постова овде. Одмори мало. Таша је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Одмори мало. Не могу јер не желим да оставим неистиниту пропагандну лаж да се шири. Једноставно ми осећај за етику не дозвољава да се овде прича нешто што није истина и злоупотребљава за политичку пропаганду. http://www.icty.org/sid/143 Izborni postupak Sudije Međunarodnog suda bira Generalna skupština Ujedinjenih nacija. Izborni postupak pokreće generalni sekretar pozivom državama članicama Ujedinjenih nacija i državama nečlanicama koje imaju stalne posmatračke misije u sjedištu Ujedinjenih nacija da kandiduju svaka po najviše dvoje sudija za mjesto stalnog sudije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Још када би ти знао како се даје мандат и постављају судије у Хашко трибуналу.. било би је јасно да није то "западни суд". Ето управо због таквих неистина ја и пишем 150 постова овде. http://www.icty.org/sid/143 Ма наравно, то је међународни суд правде , хахахахахахаха!!! Како то сад звучи као добра захебанција... лоудило бате ! Таша and Саша M. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 @MIlosavljevic Нисам ухватио, кад већ све коментаришеш, шта кажеш на ово што кажу судија из Италије и са Малте, да поступак доношење пресуде није баш правно и законски коректан? Таша је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука