Jump to content

Oslobođeni Gotovina i Markač

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Сигурно сви Хрвати воле готовину, исто колико и сви Срби воле Шешеља.

Буква......................................................

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

drago mi je samo jedno, da da Bog da ova tema bude okidac da ogromna vecina egoljubive st..e od naroda shvati jednu bolnu stvar:

daleko smo od nasih "milih" (a ustvari demonskih) mitova o tome da smo

-nejpametniji naroda na planeti,

-najhrabriji,

-najlukaviji (koji ce svakom na kraju doskociti),

-najpravedniji,

-najnadareniji,

-najnajnaj u svemu....

beskrajni egoizam i ogromno slepilo kao njegov proizvod....

alo ljudi sve je ovo pravedna kazna jedinog sudije. zagledajmo se u sebe koliko je ovo los i povodljiv narod koji ce na svaku petardu da skace, koji nema grama mozga u glavi, I STO JE NAJGORE koji ce za politiku vlast i novac sve da uradi E TO NAS JE DOVELO DOVDE

pali smo na najnize grane cini mi se od kad srpstvo postoji. okrenite se malo u prevozu, u radnji, u gradu. pogledajte nas tv. pogledajte nase novine. pogledajte "elitna" mesta gde se tovi nasa omladina. .......odvratno smo los narod. i treba ovo da nam se desava.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Буква......................................................

Не вреди са вама причати, јер се не дискутује са човеком већ са његовим предрасудама. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Po tebi su dakle Gotovina i ostali zlocinci heroji? Znas li ti uopste sta je i ko je heroj i

da to daleko prevazilazi sve te tribalne gluposti "nasi/njihovi" na koje se mnogi ljudi sa balkana i sire pale kao obdaniste na eurokrem?!

Ne po meni vec po sudu u Hagu, po Hrvatima i Hrvatskoj. A po meni su Hrvati kao narod heroji jer nisu izdali svoje ni kada im je to vise odgovaralo. Dok se po srbiji svaka vaska baca na ljude koji su posvetili i zrtvovali sebe i svoj zivot za narod i buducnost srba i srbije , hrvati svoje cuvaju i brane kako znaju i umeju. I spomenike ce im podici a mi podizemo spomenike izdajnicima i mulju ljudskom medju nama.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

drago mi je samo jedno, da da Bog da ova tema bude okidac da ogromna vecina egoljubive st..e od naroda shvati jednu bolnu stvar:

-najhrabriji,

-najpravedniji,

-najnadareniji,

-najnajnaj u svemu....

alo ljudi sve je ovo pravedna kazna jedinog sudije. zagledajmo se u sebe koliko je ovo los i povodljiv narod koji ce na svaku petardu da skace, koji nema grama mozga u glavi, I STO JE NAJGORE koji ce za politiku vlast i novac sve da uradi E TO NAS JE DOVELO DOVDE

pali smo na najnize grane cini mi se od kad srpstvo postoji. okrenite se malo u prevozu, u radnji, u gradu. pogledajte nas tv. pogledajte nase novine. pogledajte "elitna" mesta gde se tovi nasa omladina. .......odvratno smo los narod. i treba ovo da nam se desava.

Човек објаснио. :)

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли сте чули,али данас је Аустралија потврдила изручење капетана Драгана хрватима,дал случајно баш сад...

Стварно ми није јасно да највећи европски шљам од земље , хрватска, тако јјефтино и добро пролази ,не само у овом случају ,него кроз целу историју ,када су у питању односи са Србијом...а Геџа кроз целу ту историју , гинуо је и страдао за ту исту патолошки болесну нацију,а и многе друге...

Јако сам огорчен,не видим никакав смисао,ко да смо се камењем на Бога бацали,па ако нас кажњава због грешности,шта би другима требао урадити...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Само испуњавамо европске стандарде - ЕУ нема алтернативу.

Подели на овим сајтовима

Ne po meni vec po sudu u Hagu, po Hrvatima i Hrvatskoj. A po meni su Hrvati kao narod heroji jer nisu izdali svoje ni kada im je to vise odgovaralo.

Свако онда своме крду, краве уз телад.

Подели на овим сајтовима

Tacno se na ovoj temi da lepo videti ko se zalaze za totalitarne sisteme. Lepo, ovo tema je uzgred i lakmus papir za neke buduce analize.

A ti tebra da potrazis pomoc ... sa tim "totalitarnim sistemima" , udbom i slicno si opasno zaglibio...

Подели на овим сајтовима

-najhrabriji,

-najpravedniji,

-najnadareniji,

-najnajnaj u svemu....

Шта рећи када имамо и овде људе које оправдавају овакву одлуку суда, за коју један од судија каже:

U oštrom suprotnom mišljenju, Pokar naglašava da većina nije uzela u obzir ni Gotovinino naređenje od 2. avgusta 1995. da se "gradovi stave pod artiljerijsku vatru", kao ni brojna svedočenja očevidaca, vojnika Unprofora i eksperata.

Sudija Ađijus: Ne može se ignorisati činjenica da je na Knin palo 900 projektila za dan

Sudija Ađijus, koji se takođe suprotstavio oslobađajućoj presudi, naglasio je da ne može biti ignorisana činjenice da je na Knin palo 900 projektila za dan i da, istovremeno, o bilo kakvom otporu iz grada ne postoje dokazi.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/353503/Sudija-Pokar-Presuda-Gotovini-protivna-osecaju-za-pravdu

Подели на овим сајтовима

Ми да испуњавамо Европске стандарде ми би улагали у науку, сређивали би судство да ради привредноправне и грађанско правне процесе како ваља.

Не би вадили звезду из дугова.

Подели на овим сајтовима

Ми да испуњавамо Европске стандарде ми би улагали у науку, сређивали би судство да ради привредноправне и грађанско правне процесе како ваља.

Не би вадили звезду из дугова.

Подели на овим сајтовима

Inače, onaj Davor Šuker i hrvatski fudbalski savez pozvali su Gotovinu u gosti na utakmici protiv Srbije u Zagrebu.

Pa naravno. Dozivece ljudi ovacije od vernog naroda. Biskupi su pozivali na molitvu za njih. Izgleda da su im uslisene molitve. A i nase. Mi se molimo za izdajnike.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...