Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Слобода за Готовину, благословени шамар из Хага Одмах да се разумемо, ово није иронија, ни најмања. Тек ослобађање Готовине и Маркача у Хашком трибуналу благословено је за Србију. Два су крупна разлога за такав закључак. Први је емпиријски: ослобађајућу пресуду осудили су Наташа Кандић и Борис Тадић, а све што Кандићева и Тадић осуде мора бити добро за Србију макар и не разумели зашто. Други разлог је спознајни: ова одлука је стварно добра, макар онолико колико шамар, који у нормалним приликама обично третирамо као насиље, уме да се користи и као лек, посебно ако га добије будала. Upravo tako kako kaze nas narod: Pase mu k'o budali samar. Tako je i Srbima ova presudo dobro dosla. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 А слика ? Ti si talentovan spisatelj ... Mozda za Zrullz.net tema tipa ... Hag presudio.Seve, markac i gotovina nevini. Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Пресуда Готовини и Маркачу најмање је корисна због тога што смо се, као, тек сад уверили да се у Хагу пресуде доносе даљинским управљачем, а не словом закона и правде. Ко је чекао ово да би то сватио тај ни сада ништа није схватио, нити је требало да схвати, само му се учинило. Све је то много корисније због тога што сад, кад наиђемо на неког пуног стрпљења за наша срања а да је још увек спреман да нам оним својим политички коректним језиком објасни како се у Хагу суди поштено, можемо да се равнодушни окренемо, уверени да пред собом имамо комплетног глупака или комплетног покварењака, што је са позиције наставка разговора исто. Cvijanović Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Dovoljno je pogledati pisanja katoličkih teologa koji su aktivni ovde na forumu. Toliko su "duhovno napredni" da nisu u stanju da izadju iz okvira HDZ-a. O čemu sa takvima možeš da razgovaraš? http://www.tubechop.com/watch/677793 Kad sam se to ja ovdje predstavljao kao teolog? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Сва ова фрка показује један велики проблем у нашем народу - да још увек нисмо смогли снаге да сагледамо и прихватимо реалност. Докле год имамо толико наивну и искривљену слику света пропадаћемо. Први и основни корак за било какав напредак је да се разуме и прихвати тренутно стање онакво какво јесте. Свако дете у одрастању полако схвата и прихвата чињеницу да свет није као породица, да други људи нису као мама и тата. Уместо да ти помажу, сви ће у животу гледати како да ти науде и да те преваре. Уместо топлине и љубави, у свету влада завист, похлепа, неискреност итд. Ко то не схвати до свог пунолетства има великих проблема у животу. Једини начин да опстанеш је да прихватиш реалност и понашаш се у складу са њом. Српски народ у односу на свет је још увек на нивоу детета. Предшколско. Дејан, Таша, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 "комплетног глупака или комплетног покварењака" Italijani imaju frazu .... O ci sei, o ci fai. A znaci: ili si ili me pravis. A izostvljena je rec budala, to oni jer su fini pa da ne vredjaju sagovornika. A puna fraza bi bila: ili si budala , ili me pravis budalom. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Foto: Beta Vodeni topovi i sirene dočekali sletanje aviona iz Roterdama, a kako pišu hrvatski mediji, "obezbeđenje je na istom nivou kao i kada je dolazio Džordž Buš". Иста гамад, наравно да је обезбеђење на истом нивоу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 [/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color] Иста гамад, наравно да је обезбеђење на истом нивоу. Uf,uf .... Mojne tebra, znamo tvoje jato .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Uf,uf .... Mojne tebra, znamo tvoje jato .... Моје јато ти је Звонков пост: Сва ова фрка показује један велики проблем у нашем народу - да још увек нисмо смогли снаге да сагледамо и прихватимо реалност. Докле год имамо толико наивну и искривљену слику света пропадаћемо. Први и основни корак за било какав напредак је да се разуме и прихвати тренутно стање онакво какво јесте.Свако дете у одрастању полако схвата и прихвата чињеницу да свет није као породица, да други људи нису као мама и тата. Уместо да ти помажу, сви ће у животу гледати како да ти науде и да те преваре. Уместо топлине и љубави, у свету влада завист, похлепа, неискреност итд. Ко то не схвати до свог пунолетства има великих проблема у животу. Једини начин да опстанеш је да прихватиш реалност и понашаш се у складу са њом. Српски народ у односу на свет је још увек на нивоу детета. Предшколско. И ја причам ако хоћеш неку "правду" на међународном нивоу мораш да лобираш и да се бориш. НА шта ме овде дочукују: Каква је то правда ако се за њу бориш и плаћаш. Размисли о томе. Причати да "запад" има нешто против тебе је подједнако причи да гравитација има нешто против тебе када паднеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Одговор је - не постоји правда на овом свету. За све што желиш мораш да се избориш сам. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 http://www.tubechop.com/watch/677793 Kad sam se to ja ovdje predstavljao kao teolog? Nisam na tebe mislio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Одговор је - не постоји правда на овом свету. За све што желиш мораш да се избориш сам. To je ono sto su srbi radili od 90-te na ovamo. Sa Milosevicem. I izborili se barem za Republiku Srpski. Za Republiku Srpsku Krajinu ce morati nasi sinovi da se bore jer smo mi izdali. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Одговор је - не постоји правда на овом свету. За све што желиш мораш да се избориш сам. Управо то и кажем. Велики Бог нам је дао осећај за правду и вољу да ли ће тај осећај да пратимо и да ли ће да се боримо за исти или не. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 To je ono sto su srbi radili od 90-te na ovamo. Sa Milosevicem. I izborili se barem za Republiku Srpski. Za Republiku Srpsku Krajinu ce morati nasi sinovi da se bore jer smo mi izdali. Хахахахахахаахах. То је теби правда? Отимање парчића земље другим државама зато што српско становништво живи ту је теби правда?А када нама шиптари то раде то је онда неправда? хахахахахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххаххахахахаха У човече ти си шуо......Цео свет сем Србије је то препознао као границе Републике Хрватске, сем нас... и ти мислиш да смо ми ту праведни? хахахаахх Хрватску су још 92 признале УН дакле, сви наши "савезници" су је признали као државу а ми смо хушкали сирот народ тамо да се диже на неке побуне и устанке? Ало човече? Јел си ти при чистој свести и здравој паметника? Дизали смо народ за нешто против чега је свет био? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Хахахахахахаахах. То је теби правда? Отимање парчића земље другим државама зато што српско становништво живи ту је теби правда?А када нама шиптари то раде то је онда неправда? хахахахахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххаххахахахаха У човече ти си шуо......Цео свет сем Србији је то препознао као границе Републике Хрватске, сем нас... и ти мислиш да смо ми ту праведни? хахахаахх Da, tome se kaže "historical misinterpretation". Vidiš jedno, napišeš drugo. U stvarnosti je jedno, ti kažeš da je drugo, ono što ti hoćeš ili bi htio i volio da bude. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука