Zayron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 A kad sam rekao rodici: šta ima veze brada s tim, rekla mi je ima, svi koji su to zakuhali i bombardirali po Hrvatskoj su bili s bradama nekakvim, eto, takve to veze ime. I Rašković i ne znam koga sve još tamo nabroja, nekakve valjda vojvode što su bombardovali Daruvar, Bjelovar, Vrbovec i Čazmu sa Moslavačke Gore dok ih odonud nisu otjerali. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Da vam neko zasjedne na Zlatibor ili Kopaonik i odande razbombarduje topovima sve šta stigne, vi biste bili "zadojeni" ljubavlju prema njemu, jel da? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Јесте, и ти су у праву. Сви сте у праву. Није битно што наши тужиоци нису урадили посао како треба, европа је крива што смо ми неспособни. Браво. Мислим да ниси у праву. Како је то исто тужилаштво успело да докаже оптужбе преотив срба, а одједном су заборавили да раде свој посао када се на оптуженичкој страни нађе било ко ко није србин? И како то да су двојица судија имали потпуно другачија мишљења, и како су на основу истих доказа први суд одредио толике казне, а сад као докази не ваљају. Та прича не држи воду. Докази који су изнети против хрватског врха, нису ништа слабији од оних против српског врха, само су пресуде дијаметрално супротне keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 За шта се ти питаш молим те одговори ми? За ништа се ти не питаш, грцаш као и ја као и сваки други човек у овој земљи, да није Бога ко зна где бих био. Hoces da ti odgovorim!? Reci mi molim te,ako bi te stisli kosto su nas narod u proslim ratovima? Zahtevali,kao sto zahtevaju,da se odreknes djedova,pradjedova... Da se odreknes Boga! Da li bi prihvatio sve to u zamenu za TO DA NEGRCAS!!? "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Олујом су руководили амерички генерали. Нису ваљда луди да сами себе осуде за ратни злочин... Милан Б, Лидија Миленковић and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Pa, sad je barem jasno šta u susednoj zemlji misle o pomirenju i poklonjenju senima svih žrtava. Tako su samo pljunuli u lice i svojim žrtvama i svima. Kad dođe smrtni čas, svi su ljudi isti; tad stvarno ne postoje nacije... keka and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Моје мишљење је да је тужилачки тим и Српска дипломатиај урадила очајан посао. И за то имам и доказе. Sto se mene tice ne treba ju mi dokazi!!! Presuda mi je dokaz da Evropa ne moze da sudi po etici i moralu vec njihova parola je novac! A ako tako treba da se branimo- Novcem,onda nas nema nigde!!! Ni nas ni njih!! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Hoces da ti odgovorim!? Reci mi molim te,ako bi te stisli kosto su nas narod u proslim ratovima? Zahtevali,kao sto zahtevaju,da se odreknes djedova,pradjedova... Da se odreknes Boga! Da li bi prihvatio sve to u zamenu za TO DA NEGRCAS!!? Узели су сви свој данак, а ти и даље мислиш да се нешто питаш? Ништа се ти и ја не питамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Politički sud i političke presude.Njihove presude uopšte ne bi smele biti relevantne za bilo koga ko je čovek. Bravo!!! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Узели су сви свој данак, а ти и даље мислиш да се нешто питаш? Ништа се ти и ја не питамо. Zao mi je sto imas tako misljenje,i znam da ga vecina ima! A dok tako mislimo,tako ce nam i biti!!!! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 http://srbin.info/20...7-miliona-evra/ Колико пара толико музике. То их је и ослободило, а не запад који је против интереса Србије. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Sto se mene tice ne treba ju mi dokazi!!! Presuda mi je dokaz da Evropa ne moze da sudi po etici i moralu vec njihova parola je novac! Јели брате, а јел теби долази до мозга да Хааг уопште није европски суд? http://en.wikipedia....rmer_Yugoslavia Authorized by United Nations Security Council Resolution 827 http://en.wikipedia...._Resolution_827 Security Council composition in 1993: permanent members: CHN FRA RUS UK USA non-permanent members: BRA CPV DJI ESP HUN JPN MAR NZL PAK VEN To je суд који је саставило ових 15 земаља. Четри од тих 15 су европске. Волео бих да ми неко од вас гласних објасни, како је Хаг европски суд? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Jednog mog prijatelja majka koja je inače Hrvatica ali ima po mužu srpsko prezime smatrali u firmi gdje je radila Srpkinjom. A tako se ona naslušala prije nego što je i započeo rat u BiH takvih priča šta će sve Srbi uraditi i provesti ostalima nesrbima tj. šta se sve spremaju uraditi sa Hrvatima i Bošnjacima. Oni svi ostali tamo bili Srbi i nisu imali pojma da je ona Hrvatica. ona to potom pričala svom mužu koji je Srbin i pred ćerkom i sinom a njen sin kad se odlučio krstit najviše na osnovu toga što je čuo od svoje majke je zaključio da SPC sigurno ne bude ta prava crkva u kojoj će se on moći Bogu molit pa se onda krstio kod nas. A vi sad možete pričat do nekonećna o tome kako vas drugi "mrzu" ali se barem jednom zapitajte niste li sami s polovice i sa svoje strane tome uzrok. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Јели брате, а јел теби долази до мозга да Хааг уопште није европски суд? http://en.wikipedia....rmer_Yugoslavia Authorized by United Nations Security Council Resolution 827 http://en.wikipedia...._Resolution_827 Security Council composition in 1993: permanent members: CHN FRA RUS UK USA non-permanent members: BRA CPV DJI ESP HUN JPN MAR NZL PAK VEN To je суд који је саставило ових 15 земаља. Четри од тих 15 су европске. Волео бих да ми неко од вас гласних објасни, како је Хаг европски суд? Dobro bratac,opusti se!!! AL jel tebi dolazi do usiju-istina,pravda,moral,sud- ne bi trebalo da imaju veze sa novcem!!! Moja je greska sto napisak Evropa,al sta da se radi,eto ispravljam se Medjunarodni sud u Hagu!!! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Dobro bratac,opusti se!!! AL jel tebi dolazi do usiju-istina,pravda,moral,sud- ne bi trebalo da imaju veze sa novcem!!! Moja je greska sto napisak Evropa,al sta da se radi,eto ispravljam se Medjunarodni sud u Hagu!!! Свидело се теби или не, имају везе са новцем. Добар адвокат може да нађе рупу на који лош неће бити спреман. Хрвати су имали доброг адвоката. Судија није Бог и није свевидећи, он суди на основу онога што му је предложено и по закону. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука