R.Žiskar Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 А сад се спремите да отплаћујете Хрватима за тужбу за геноцид. Или ће то бити претплата? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Један од главних оснивача те исте уније је једна Немачка, иницијатор једног светског рата и кривац за смрт милиона људи Kad ne uspe Treci rajh da okupira Evropu ratom, onda se pokusa sa Cetvrtim koji se shifrovano zove EU i umesto oruzja koristi kredite, banke, sankcije prema neistomiljenicima, "zastitu ljudskih prava".... a tek na kraju ako to sve ne uspe - silu bombardovanja. Ovako zamaskirano je mnogo lepse i sigurnije, a i objekti se ne ruse nego kupuju za male pare. Александар Милојков, PD, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Што се мене тиче ми не морамо ЕУ не због ове пресуде, него због економских разлога, и наравно политичких разлога друге природе. Онај ко не може да профитира у својој економији мимо ЕУ, не може ни са ЕУ. Те приче окрећимо се Русији су дјечија прича. Пре свега Русија није окренута од запада у економском смислу. Русија свој гас продаје читавој Европи. Кина је важан трговински партнер са САД тако да не знам шта значи одвратити се од запада, а окренути се Русији и Кини, као да нас Руси и Кинези све чекају као недоношчад. Иначе мислим да је пресуда донесена због тога што Хрватска треба ускоро бити примљена у ЕУ. Мада и да се не прима ускоро, вјероватно би били осуђени на мању казну која би се таман поклопила са њиховим боравком у Шевенингену. ЕУ очигледно није хтјела направити да се у Хрватској нагло повећа ЕУ скептицизам, који би сигурно порастао да је било супротно, и зато су издејствовали да се ослободе по свим тачкама, што је смијешно након првостепене. Има ту свакако и тога што су НАТО и САД узели учешћа у припреми Олује, па би пресудом против Готовине и Чермака, пресудили самим себи. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Хрватској свака част, земља на месту! Штитиш интересе, не заборављаш националне "хероје", имаш министарство ветерана, бориш се за сваки милиметар земље и мора. Све оно што ми нисмо и што немамо. А скоро свака земља у региону је таква, осим можда БЈРМ и БиХ. Алал вера. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Иначе мислим да је пресуда донесена због тога што Хрватска треба ускоро бити примљена у ЕУ. Мада и да се не прима ускоро, вјероватно би били осуђени на мању казну која би се таман поклопила са њиховим боравком у Шевенингену. ЕУ очигледно није хтјела направити да се у Хрватској нагло повећа ЕУ скептицизам, који би сигурно порастао да је било супротно, и зато су издејствовали да се ослободе по свим тачкама, што је смијешно након првостепене. Има ту свакако и тога што су НАТО и САД узели учешћа у припреми Олује, па би пресудом против Готовине и Чермака, пресудили самим себи. Нормално, о томе серади. Измерили "босови" све на кантар и наредили Морону како ће да пресуди. Чиста политика - која је до бола покварена, прљава. Средњи век је цивилизација за нас, заиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Један од главних оснивача те исте уније је једна Немачка, иницијатор једног светског рата и кривац за смрт милиона људи. Шта ће њој да "пере" једну Хрватску? И пред ким би уопште желели да играју такву фарсу? Verovatno pred ostalih 30-ak članica EU, od kojih je većina pretrpela upravo od te iste Nemačke masovne zločine i razaranja u 2. sv. ratu, pa sada mogu da budu malo osetljivi ako im se pridruži država čiji su najviši vojni funkcioneri osuđeni za etnička čišćenja. Za mene je ova presuda pre svega politička poruka novoj vladi u Beogradu. Vrlo moguće. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Jedan Theodor Meron, glavni sudija u Hagu od 2011-e, je Amerikanac poljskog porekla; I nije Poljak već poljski Židov iz Kalisza. Cionisti, masoni i židovska zavjera protiv Srbije. Born in Kalisz, Poland, Judge Meron received his legal education at the Hebrew University (M.J.), Harvard Law School (LL.M., J.S.D.) and Cambridge University (Diploma in Public International Law). In the late 1960s, Judge Meron was legal counsel to the Israeli Foreign Ministry and wrote a secret 1967 memo[12] [13] [14] for Prime Minister Levi Eshkol, who was considering creating an Israeli settlement at Kfar Etzion. Ja vam stalno govorim da vas Židovi ne vole, nije on jedini, evo još i Esther Gitman recimo, pa Olbrajtova itd. itd. a vi mi ne vjerujete. Stalno i dalje placate nešto o židovski-srpskom prijateljstvu i solidarnosti. Evo vam sad to židovsko-srpsko prijateljstvo i solidarnost na djelu. Nisu ih oslobodili nikakve Švabe, Njemci ili EU Četvrti Rajh već Židov. Potomak tih koje su Njemci slali u logore i krematorije. Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Хрватској свака част, земља на месту! Штитиш интересе, не заборављаш националне "хероје", имаш министарство ветерана, бориш се за сваки милиметар земље и мора. Све оно што ми нисмо и што немамо. А скоро свака земља у региону је таква, осим можда БЈРМ и БиХ. Алал вера. Ја бих се пре убио него да будем овакав. http://www.rama-prozor.info/index.php/rama/item/1996-foto-učenici-i-nastavnici-oš-marka-marulića-prozor-molitvom-zahvalili-bogu-na-oslobađajućoj-presudi-hrvatskim-generalima Justin Waters and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Те приче окрећимо се Русији су дјечија прича. Пре свега Русија није окренута од запада у економском смислу. Русија свој гас продаје читавој Европи. Кина је важан трговински партнер са САД тако да не знам шта значи одвратити се од запада, а окренути се Русији и Кини, као да нас Руси и Кинези све чекају као недоношчад. Niko ne misli da trebamo da se izolujemo od zapada i da dizemo neki novi Zid prema zapadu. Rekao sam lepo : na koje se mozemo osloniti i podrsku i pomoc dobiti samo ako se radi mudro i pametno. Inace niko nam ne moze pomoci ako sami sebi odmazemo. Pre cu se druziti sa nekim ko postuje moje imanje,istoriju,ljude, sa kim su i moji preci imali dobre odnose, nego sa nekim koji me je oduvek ubijao, rusio mi imovinu, hteo da me okupira, rusio me i kao saveznik, zatrovao je moju zemlju ko zna sa cim sve ne. I posle svega toga, kada se to sve zaboravi i prihvatis ponizavajuce uslove, on te i dalje ucenjuje, podrzava okupaciju dela tvoje teritorije, tudje opteuzenike oslobadja a tvoje kaznjava. E pa necu sa takvim da ulazim u nikakvu uniju. dragisa је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ovde još jednom vidimo da pravde u ovome svetu nema, nego da odlučuje onaj koji je jači. Koji je jači može da se drži pravde, a i ne mora. Ovo je što govorim isto u vezi ekonomije i kapitalizma i da narod, tj. građani, moraju da imaju jaču poziciju, jer od "kapitala" i ako su nosioci kapitala, gazde, jači, ne smeju da očekuju pravdu. Ili će "gazda" da diktira, ili će da diktira narod, građani. Na nama je da odlučimo čiju pravdu želimo.. Opet ti pricas nesto iz svojih bajki? Vec sam ti objasnio daje podela na narod i na kapitaliste besmislena jer svi imaju kapital ali im svemocna mama drzava na razne nacine brani da ga upotrebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Ја бих се пре убио него да будем овакав. http://www.rama-proz...skim-generalima Какав? Хрват? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Како скренути тему и писати о небитним стварима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 VEROVALI ILI NE! Kandić & Biserko: Nema pravde za Srbe u Hagu! http://www.telegraf.rs/vesti/politika/419739-kandic-zlocini-su-svedeni-na-izlovane-incidente-nema-pravde-za-zrtve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Хрватској свака част, земља на месту! Штитиш интересе, не заборављаш националне "хероје", имаш министарство ветерана, бориш се за сваки милиметар земље и мора. Све оно што ми нисмо и што немамо. А скоро свака земља у региону је таква, осим можда БЈРМ и БиХ. Алал вера. Svaka cast onima koji slave zlocince samo zato sto su njihovi???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 "Rećiću vam samo jednu stvar zapamtite Vukovar !" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука