Jump to content

Време је за бебе

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

• Одговори 454
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

0442_feel 0442_feel 0442_feel klapklap klapklap klapklap 319.gif 319.gif 319.gif kolo2 kolo2 kolo2 kolce kolce kolce 0212_rolleyes :291291291: eheeeej 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby

Nećemo dozvoliti da ovaj fond ikada bude bez sredstava..... prstgore

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Jos samo da se to lepo rasiri i ovde kod nas... 0212_rolleyes

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Заиста људи, има ли ко одговор на моје питање?

Шта значи термин "херцеговачке мајке"?

Да ли ће Црква помагати свако треће дете, без обзира на верску и националну припадност?

Подели на овим сајтовима

On 22. 8. 2011. at 23:09, ZvonkoM рече

Браво! Многаја љета! Тако се ради.

Ako sami prave decu , sami treba i da ih hrane; zar to ne bi trebao da bude komentar jednog libertarijanca; posto sam ovakvu stvar od slicnih cuo vec hiljadu puta.

A Vladici facenew22222222 facenew22222222

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomaze Bog!

Samo kratko da se javim,porodila sam se pre 3 nedelje,dobili smo cerkicu Angelinu,nase trece dete.Ako Bog da,krsticemo je druge nedelje oktobra,cim prodje 40 dana.

Pozdrav svima,nemam sad ja puno vremena da se druzimo...

Подели на овим сајтовима

срећно, нека је жива и здрава наша Ангелина и нека је Господ чува... :D *

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Нека је жива,здрава и весела,беба Ангелина,а мами са срећом трећи Анђелак. :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 16. 9. 2011. at 11:12, Jadranka1 рече

Pomaze Bog!

Samo kratko da se javim,porodila sam se pre 3 nedelje,dobili smo cerkicu Angelinu,nase trece dete.Ako Bog da,krsticemo je druge nedelje oktobra,cim prodje 40 dana.

Pozdrav svima,nemam sad ja puno vremena da se druzimo...

Нека је срећно и благословено! Када можеш да навратиш на форум дођи. Поздрави све кући.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...