VaSa110 Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 I zaboravih znam ljude koji se astrologijom bave ceo život i pišu knjige, drže predavanja.......... пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Homeopatija je velika prevara, sta me cudi da na nemackom govornom prostoru uglavnom dobro skolovani ljudi veruju tim glupostima. O secanju substance nakon sto je nacisto smanjena doza. Posto homeopatiji klevete uspesnu medicinu cesto, onda ljudi izgube verovanje u isti, pa placebo ne moze da deluje (jer ljudi ne veruju pravoj medicini). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Homeopatija je velika prevara, sta me cudi da na nemackom govornom prostoru uglavnom dobro skolovani ljudi veruju tim glupostima. O secanju substance nakon sto je nacisto smanjena doza. Posto homeopatiji klevete uspesnu medicinu cesto, onda ljudi izgube verovanje u isti, pa placebo ne moze da deluje (jer ljudi ne veruju pravoj medicini). ЕвЕ, га скојевац... ''не знам ништа о Богу, стога Бог не постоји! а к томе приде и наш врли млади комесар је рек'о да Бог не постоји''... Иначе, Хомеопатија је озбиљна медицинска дисциплина, и не мали број врло паметних, образованих и успешних лекара широм света се врло успешно бави њоме, а у последње време има и научних истраживања на том пољу, који потврђују хомеопатске принципе, као нпр: Extreme sensitivity of gene expression in human SH-SY5Y neurocytes to ultra-low doses of Gelsemium sempervirens Marta Marzotto1, Debora Olioso1, Maurizio Brizzi2, Paola Tononi3, Mirco Cristofoletti1 and Paolo Bellavite1* * Corresponding author: Paolo Bellavite [email protected] Author Affiliations 1 Department of Pathology and Diagnostics, University of Verona, Strada Le Grazie 8, Verona 37134, Italy 2 Department of Statistical Sciences, University of Bologna, Via delle Belle Arti 41, Bologna 40126, Italy 3 Department of Biotechnology, University of Verona, Strada Le Grazie 15, Verona 37134, Italy http://www.biomedcentral.com/1472-6882/14/104 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Иначе, Хомеопатија је озбиљна медицинска дисциплина, и не мали број врло паметних, образованих и успешних лекара широм света се врло успешно бави њоме, а у последње време има и научних истраживања на том пољу, који потврђују хомеопатске принципе, као нпр: Koliko znam to je medicinska disciplina iz nekih ranijih vekova. Šta se čekalo do sada za naučna istraživanja. I kako je to do sada funkcionisalo bez da je istraživano i potvrđeno. Agnostik је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Koliko znam to je medicinska disciplina iz nekih ranijih vekova. Šta se čekalo do sada za naučna istraživanja. I kako je to do sada funkcionisalo bez da je istraživano i potvrđeno. Кад би се бар мало потрудио па прелистао ову тему, па и прочитао понешто са страница 5, 6, 7... било би то штошта јасније у односу на ова твоја наивна питања... Али... ко ће још данас да чита и истражује... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Кад би се бар мало потрудио па прелистао ову тему, па и прочитао понешто са страница 5, 6, 7... било би то штошта јасније у односу на ова твоја наивна питања... Али... ко ће још данас да чита и истражује... U mojoj okolini (200m u prečniku) imam dvojicu komšija koji su preživeli pucanje trbušne arterije. Znači sasvim je normalno to prežveti. Jel tako. Ja bi mogo mirne duše da to kažem. Tebi je taj lek pomogao. Super. E vidiš ja tražim podatak koliko je taj lek pomogao i drugima. Ako lek ima veliku uspešnost treba ga uvesti u opticaj i pomoći tako i velikom broju drugih ljudi. I ne nije bitno da li neki lek pravi homeopata ili farmaceut već da li lek radi svoj posao ili ne. Uspešnost se meri utvrđenom metodologijom. Koliko sam ja mogao da pronađem vršena su takva ispitivanja i za homeopatske lekove nije utvrđeno dejstvo za koje su namenjeni. Doduše ne treba zaboraviti da se Engleska kraljeska porodica leči isključivo homeopatski. Милан Ракић and Agnostik је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Golube, ... daj šapni tim homeo-doktorima da maznu $1,000,000 ovom Randiju. link ovde Ako su gadljivi na pare, nek poklone sirotinji ... VaSa110 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Golube, ... daj šapni tim homeo-doktorima da maznu $1,000,000 ovom Randiju. link ovde Ako su gadljivi na pare, nek poklone sirotinji ... Ma daj molim te pa to je ispod njihivog nivoa. Svašat da gube vreme na to. Treba držati seminare, pisati knjige..... пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Таман посла... доктор који је мени помогао је толико познат и заузет да нема шта паметнијр радити него доказивати ''неверним Томама'' како је мене хомеопатијом излечио! Он редовно држи предавања и семинаре широм света, пише књиге и бави се хомеопатијом цео живот, и треба теби и сличним надобудним мудролозима, који сте јуче чули за хомеопатију да доказује топлу воду у бојлеру... http://udruzenjehomeopata.com/2013/10/12/foto-galerija-sa-trodnevnog-seminara-sa-dr-rajan-sanakaranom/ имаш овде па погледај ако те интересује. Odakle znaš da niej bio Placebo efekat u pitanju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Tebi je taj lek pomogao. Super. E vidiš ja tražim podatak koliko je taj lek pomogao i drugima. Ako lek ima veliku uspešnost treba ga uvesti u opticaj i pomoći tako i velikom broju drugih ljudi. I ne nije bitno da li neki lek pravi homeopata ili farmaceut već da li lek radi svoj posao ili ne. Видиш ВаСо, у томе и јесте разлика, што је хомеопатија куд-и-камо много-много компликованија наука, него што ти претпостављаш... Сваки човек је јединствена личност, стога приступ, како пронаћи, открити (преписати) одговарајући конституционални хомеопатски лек, је врло озбиљан посао... Тако сам занао од мог хомеопате, да иако има много људи са скоро истим или сличним симптомима неке болести, да ће код њега скоро сви да добију различит лек, јер он посматра многе друге аспекте личности... не само штуре лабораторијске налазе и симтоме болесника... он улази у дубоке и често пацијенту скривене сензације, анализира дубинска психолошка стања сваке уникатне личности, снове, тежње, исхрану, менталну снагу, однос према свету и околини... погрешне навике, штетне радње, начин ''борбе'' против оног што ти смета и што те нервира, однос према болу, трпљењу... гестикулације рукама, ногама, очима, језиком... много тога се узима у обзир и на крају се одређује само један (конституционални) лек! А који кад се ''потрефи'' чини чуда! Бар је био такав мој случај... (иначе, пре др Шанкарана, пробао сам један други хомеопатски лек, преписан од једног другог хомеопате, од којег сам, признајем, имао врло-врло мало користи, скоро безначајно, само ми се мало симтоми ублажили... јер очигледно то није био мој конституционални лек) Стога, никакве користи нема за другога, ако кажем да је мој лек минералног порекла из морских дубина... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ma daj molim te pa to je ispod njihivog nivoa. Svašat da gube vreme na to. Treba držati seminare, pisati knjige..... Нормално, нису сви ЉУДИ на свету слуђени доларима и робови новца као по Америкама и евРОПСКИМ државама... дотични поменити доктор из Индије зарађује годишње одромне паре, од књига понајвише, али сваке године две трећине своје зараде поклања сиромашнима... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Odakle znaš da niej bio Placebo efekat u pitanju? Знам, нисам баш толико глуп... (као сто ти се чини на први поглед) "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 ... дотични поменити доктор из Индије зарађује годишње одромне паре, од књига понајвише, али сваке године две трећине своје зараде поклања сиромашнима... Ili je vrlo human, ili je licemer. Prosudite sami. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 ...., imala sam neku upalu grla, i umesto da je lečim onako kako znam, drugarica me navrati da odem kod lekara, ja odem i dobijem antibiotike od kojih sam dobila gljivičnu infekciju. Da zlo bude veće, vaginalnu. Posle toga, ja u bolnicu samo kod ginekologa, i nigde više, pa makar crkla. Zanimljivo bi bilo čuti šta Margareta, posle 3 godine, misli o homeopatiji. Margareta, tu si ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ili je vrlo human, ili je licemer. Prosudite sami. Нити је хуман, нити лицемер. Једноставно добар човек и добар лекар! Кога интересује овде он, укратко, појашњава неке ствари из хомеопатије: http://www.youtube.com/watch?v=lLcgeyq4nbw "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука