Avocado Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 1 hour ago, Branka62 рече Gde žive organizatori ( kogod da su ) ove ujdurme, njihove porodice, prijatelji? Imali neko od ovih upućenih ideju? U Madridu... desno od Rakovice... obi-wan, Branka62 and Juanito је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 часа, cloudking рече Подсећа на буриће за пиво obi-wan, Grizzly Adams, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Пошто сам се мало загрејао за тему, следећи пут кад будем сликав`о ,,мистерије" распитаћу се код куме која ради на аеродрому колико је летова и у које време било тога дана. Могуће да постоје и званични подаци о томе али ми је лакше овако. Упоредићемо број трагова са бројем прелетања па ће бар неке ствари да се искристалишу. Кога занима ,,лов на вештице" нек се слободно продружи. Могуће и да јесам стварно параноик. ПС..али то не значи и да ме не прате стварно..) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 20 минута, ИгорМ рече Подсећа на буриће за пиво Great minds think alike! 1 hour ago, Juanito рече Иза Тупољева се види траг док слеће, на јако малој висини. Само црни... Кад вози на ћумур тј. дрвени угаљ... Код њих можда ови ложачи убацивају нешто... ИгорМ and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 13 минута, Давор73 рече Пошто сам се мало загрејао за тему, следећи пут кад будем сликав`о ,,мистерије" распитаћу се код куме која ради на аеродрому колико је летова и у које време било тога дана. Могуће да постоје и званични подаци о томе али ми је лакше овако. Упоредићемо број трагова са бројем прелетања па ће бар неке ствари да се искристалишу. Кога занима ,,лов на вештице" нек се слободно продружи. Могуће и да јесам стварно параноик. ПС..али то не значи и да ме не прате стварно..) Ти си баш "упоран" Није уопште битно за вас који верујете у ово, колико летова дневно има са АНТ (мсм, не треба ти кума, имаш ред летења па погледаш. Они летови који се не приказују, за њих ти ни кума наравно не може помоћи јер је плаћена да ћути и крије информације о овој завери) За вас је битан податак колико има прелета преко територије наше земље. У зависности од доба године (тј. да ли је туристичка сезона), СМАТСА дневно опслужи од 2000-4000 ПРЕЛЕТА (у неким нормалним условима око 60 летелица на сат) изнад зоне своје одговорности (територије Србије, Црне Горе, Јадранске акваторије до Ортранта "пола" БиХ и изнад 3000 метара Космет), јер је наша територија тзв. прекретна тачка за даљи трансфер у и са Блиски/ог Исток/а. obi-wan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 26 минута, ИгорМ рече Подсећа на буриће за пиво Ovo isto podseća na buriće za pivo: i ovo ИгорМ, Grizzly Adams, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 18 минута, Давор73 рече Пошто сам се мало загрејао за тему, следећи пут кад будем сликав`о ,,мистерије" распитаћу се код куме која ради на аеродрому колико је летова и у које време било тога дана. Imaš sajt na kojem možeš da vidiš sve putničke letove... obi je čini mi se već postavljao ss sa tog sajta... neko može i da ti da link... ja sam zauzet gledanjem u ove buriće... Давор73 and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Avocado рече Imaš sajt na kojem možeš da vidiš sve putničke letove... obi je čini mi se već postavljao ss sa tog sajta... neko može i da ti da link... Гледао сам и одговорио сам му...Него и мене почиње да смара тема помало. Наставићу други пут. пре 7 минута, Милан Ракић рече Они летови који се не приказују Па буквално се о тим летовима и прелетањима и ради. Ал да не будем досадан... Хвала у сваком случају на доброј вољи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Препорука за уз тему, ако сте оно баш залудни http://www.skripta.info/borislav-pekic-besnilo-pdf-download/ Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, Давор73 рече Па буквално се о тим летовима и прелетањима и ради. Ал да не будем досадан... Хвала у сваком случају на доброј вољи. Ок. Наравно да неће Флајт Радар приказати неки војни трансфер (као пре неко вече када је вршена смена у Баграму у Авганистану и када је преко Војводине, Темерина конкретно, јер ме Жељко звао да пита/каже да ли сам информисан шта је у питању); и углавном, на релацији Рамштајн-Баграм вршена је смена војске и технике, однсно и неке снаге су појачане у Авганистану. На флајт радару наравно тај податак нећеш наћи (иако су и ВИП летови политичара "воде" као војни, ономад када је Си долазио-има и репортажа за Поуке коју сам тада написао, јер су га наши ловци пресрели и ескортовали до АНТ-тај лет је рецимо могао да с прати на Флајт радару) АЛИ! ТО НЕ ЗНАЧИ ДА АКО ОБИЧАН ПУК ПРЕКО ФЛАЈТ РАДАРА НЕ ЗНА ЗА ТАЈ НЕКИ ЛЕТ, да говорећи о нама, СМАТСА, ВОЈИН, РВ и ПВО НИСУ ОБАВЕШТЕНИ И НЕ ЗНАЈУ о том прелету. И зашто и због чега. Не може ничији авион, тек тако да прелети а да о томе нико не зна... Или су као твоја кума плаћени да ћуте Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Препорука за уз тему, ако сте оно баш залудни http://www.skripta.info/borislav-pekic-besnilo-pdf-download/ Једна од бољих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Милан Ракић рече Или су као твоја кума плаћени да ћуте Можда и неће да ћути. Нисам је питао до сад о томе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 И извињавам се наравно на овом цинизму око куме, ето можда је и неслана шала Наравно, немам намеру икога да убеђујем. Покушао сам тамо да објасним. Ако изузмемо у највећем броју случајева незнање из аеродинамике, метеорологије и термодинамике; дакле, ако све то склонимо у страну и на трен поверујемо да је све ово овако, описао сам тамо и како и колико и на који начин и који број људи мора бити у завери ћутања.. Па како воља вам Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, Милан Ракић рече Па како воља вам А је л сте обавези и овако да ширите дезинформанције или је довољно да само ћутите? Снежана and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 @Милан Ракић Док су ти намере добре можеш и да ме псујеш...Немам ја проблем са тиме.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука