Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Фора је у томе што си ти намерно поставио слику која није из Београда и написао да је Београд. То се зове лагање. Фора је у томе што си ти мене јако лоше проценио. Оваквих форографија сам имао мали милион сликаних овде, нисам имао апсолутно никаквог разлога да јурим неку са потписом ,,Поздрав из Београда" јер као што рекох исте су. Али пошто си ти тако сигуран у моју неискреност, добићеш их првом приликом у оригиналу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 12 минута, Рапсоди рече Прво, мораш да имаш уметничку машту да би претпоставио могућност да постоји неки уређај који није мотор, а који може суптилно да праши на дугме, кад хоћеш и где хоћеш. Техника није баш узнапредовала као у Ратовима звезда...мало маште Оби... Друго...одговорих делимично у првом. Може по систему " не свим путем " да се праши, односно да се сипа отров. И рекох већ, можда су нови отрови у питању и могу да стану у врло мале преградице. И наравно да те неће детаљно путем медија и дневника обавестити о њима све до у танчине. И треће, нема места на земљиној кугли ди је органска храна 100 посто органска. Отрови су можда направљени да делују само на људе и болести које ће се можда временом развијати. и четврто Sve to je vrlo tesko recima da se objasni, samo pesnicki duh moze donekle to da ispeva, naucna logika tu nema sta da trazi. Pa dobro... posto vidim da ne ide... ajde mi objasni gde su ti avioni onda? Onakve tragove kao na fotki iz Beogradselone je ostavilo vise desetina aviona i za samo odredjeni period dana. Puta 30 dana u mesecu puta 12 meseci u godini, za takav poduhvat je neophodno hiljade aviona... mozda desetine hiljada ako pricamo o globalnoj akciji (a pricamo posto vasih kemtrejlovaca ima na svim kontinentima i svi su apsolutno sigurni da ih avioni truju) Dakle ti avioni treba negde da slete... gde? Gde se nalaze? I mozda najvaznije pitanje, koje se naslanja na genijalani post Milana Rakica... kako letacka kontrola nase zemlje dopusta nepoznatim avionima da lete na vidljivim visinama dok ispustaju vrlo vidljive otrove iz sebe? Pitate li vi ljudi ponekad sebe ova vrlo logicna pitanja? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 6 минута, Рапсоди рече Прво, мораш да имаш уметничку машту да би претпоставио могућност да постоји неки уређај који није мотор, а који може суптилно да праши на дугме, кад хоћеш и где хоћеш. Техника није баш узнапредовала као у Ратовима звезда...мало маште Оби... Друго...одговорих делимично у првом. Може по систему " не свим путем " да се праши, односно да се сипа отров. И рекох већ, можда су нови отрови у питању и могу да стану у врло мале преградице. И наравно да те неће детаљно путем медија и дневника обавестити о њима све до у танчине. И треће, нема места на земљиној кугли ди је органска храна 100 посто органска. Отрови су можда направљени да делују само на људе и болести које ће се можда временом развијати. и четврто Sve to je vrlo tesko recima da se objasni, samo pesnicki duh moze donekle to da ispeva, naucna logika tu nema sta da trazi. ... A mozda je Zemlja ipak ravna, a?... nije problem da covek ima romanticarski zanos, pa tvrdi ovo i ono, ali jeste problem da zmuri na ocigledne stvari. Juanito and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 сат, Рапсоди рече Ти изгледа ми ниси чуо ни за масоне ни за језуите, а ако јеси онда су они за тебе само добре чикице које много воле и нас Србе и остатак света. Cuo sam. Puca im ona stvar za Srbe... Ja znam da je mnogo egzoticna ta opcija da te mrzi neko mnogo bitan i aktivno radi na tvom unistenju jer to onda daje tebi na znacaju pa se osecas bolje u vezi sa sobom. Na zalost, neumitnost cinjenice da smo nebitni, neprimetni i nevidljivi moze da boli samo onog kome je neophodno da laze sebe kako bi se osecao bolje... meni to ne treba pa zato valjda i ne nasedam na te price... Милан Ракић and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Onakve tragove kao na fotki iz Beogradselone Мени је јако жао што су неки људи овде моју фотку скапирали као подметачину до те мере да ми је глупо и да објашњавам.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, cloudking рече I mozda najvaznije pitanje, koje se naslanja na genijalani post Milana Rakica... kako letacka kontrola nase zemlje dopusta nepoznatim avionima da lete na vidljivim visinama dok ispustaju vrlo vidilje otrove iz sebe? Њихова теорија је изгледа да то раде ови нормални путнички авиони којима се ми возимо. Само имају неке "тајне одељке" где су смештене све те тоне отрова као и "тајне" уређаје који их избацују у ваздух, за које посада авиона очигледно не зна... Или су апсолутно сви пилоти, посада, авио-инжињери и авио-механичари на свету укључени у заверу? Као и они мајстори што пуне гориво. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Trenutna (ovog minuta) avio karta Evrope. I jedan veliki A-380 koji prelece negde preko V. Plane, a ide iz Pariza za Dohu... Милан Ракић, Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Или су апсолутно сви пилоти, посада, авио-инжињери и авио-механичари на свету укључени у заверу? Као и они мајстори што пуне гориво. Eto... kad zivis u Srbiji pa ti je prirodno da svi ostali rade isto ko mi ovde... Najsmesnije (najstrasnije) je to sto sam apsolutno siguran da bi takva akcija izvedena od strane vlade RS a usmerena samo na lokalni nivo, bila u potpunosti izvodljiva Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, cloudking рече Pa dobro... posto vidim da ne ide... ajde mi objasni gde su ti avioni onda? Који авиони ? пре 2 минута, cloudking рече I mozda najvaznije pitanje, koje se naslanja na genijalani post Milana Rakica... kako letacka kontrola nase zemlje dopusta nepoznatim avionima da lete na vidljivim visinama dok ispustaju vrlo vidilje otrove iz sebe? Летачка контрола пушта регуларне, најављене летове. А у тим летовима, можда, кажем " можда " се налазе мали уређајчићи који сипају безазлене отрове који подсећају на уобичајене навикнуте млазеве, само што можда уопште нису безазлени нити наивни....али стварно не знам, и ја се питам да ли је, или није могуће. И рекох већ " у сваком диму има ватре " Државу се бре распродали, а да небом не могу да " званично " надлећу авиони са опасним садржајима . пре 2 минута, cloudking рече Pitate li vi ljudi ponekad sebe ova vrlo logicna pitanja? За мој ум, логика је увек била ограничено средство размишљања .... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 @Obi wan Званични саобраћај јесте такав, али како ти објашњаваш постојање и до десетак паралелних трагова истовремено, конкретно изнад БГ? Испада да смо имали десетак полетања у кратком размаку на истој рути са Тесле, а толико их можда нема и цео дан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, cloudking рече Eto... kad zivis u Srbiji pa ti je prirodno da svi ostali rade isto ko mi ovde... Па у САД су све те авио компаније приватне. Власници неких су странци, на пример Virgin America је од оног Британца Бренсона. Да ти спроведеш такву операцију у таквом окружењу је равно чуду... Толико људи у свему томе учествује да нема никакве шансе да остане тајна. У Србији где има једна државна авио-компанија са три авиона и десет пилота би можда и могло... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 9 минута, Grizzly Adams рече Њихова теорија је изгледа да то раде ови нормални путнички авиони којима се ми возимо. Само имају неке "тајне одељке" где су смештене све те тоне отрова као и "тајне" уређаје који их избацују у ваздух, за које посада авиона очигледно не зна... Или су апсолутно сви пилоти, посада, авио-инжињери и авио-механичари на свету укључени у заверу? Као и они мајстори што пуне гориво. ... kao i oni koji im čuvaju sve bližnje na sigurnim lokacijama dok sa neba pada otrov... Grizzly Adams, obi-wan, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 14 минута, cloudking рече Na zalost, neumitnost cinjenice da smo nebitni, neprimetni i nevidljivi Ахааа, па зато нам постављају милион и један услов за улазак у ЕУ. Да им нисмо битни, не би им ни било битно где смо и са ким смо, ко је преседавајући...итд...итд Толико смо неприметни, да медијска стигматизација Срба, је сигурно још једна ујдурма теоретичара завере... Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 10 минута, Рапсоди рече За мој ум, логика је увек била ограничено средство размишљања .... Ceg se pametan stidi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, Рапсоди рече Ахааа, па зато нам постављају милион и један услов за улазак у ЕУ. Да им нисмо битни, не би им ни било битно где смо и са ким смо, ко је преседавајући...итд...итд Толико смо неприметни, да медијска стигматизација Срба, је сигурно још једна ујдурма теоретичара завере... ma zivi nisu bez nas... kad vucic kine ceo svet stane u mestu.... Tramp, eno nocima ne spava jer nema resenje za srpsko pitanje... A za Obamu kazu da kad su ga pitali sta da rade sa ISIS-ovcima, da se on izdrao "Kakav ISIS boga vam poljubim, sta cemo sa Srbijom!!!!" Kazu da je rokfeler neposredno pred operacije transplantacije 13-og srca znajuci da mu je mozda i poslednja samo prosaptao "unistite svetosavlje...braco" Pa sta ti mislis, sto MErkelova cuti zbog Bregzita? Zato sto joj je ulazak Srbije daleko vazniji od izlaska Britanije... Juanito, Grizzly Adams, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука