Млађони Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Опа бато. Сад си ме ставио под контролу да бисте прво ви видели мој садржај поста па тек онда одлучујете да ли да прикажете или не. Свака Вам част. То само доказује да је овај сајт прозападно оријентисан. Naravno da jeste. Misionarimo i medju zapadnjacima previse katolika i protestanta... Na istoku nemamo sta da trzimo, tamo su vec pravoslavci sa svijim crkvama.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Pa nikakva tajna nije da su Pouke projekat Pentagona direktno finansiran od americke administracije. Evo bas Rakic je zaduzen za organizaciju rasporeda letova chemtrails aviona iznad Srbije a Bicanic predsedava asocijacijom za udruzeno prikrivanje podataka o zaprasivanju. za svaki post na forumu kojim osporis chemtrails dobijes 10 evrocenti... Ne opiri se, ptepusti se... Ptidruzi nam se... Resistance is futile... We are the Borg Reci Utehe... Имаш опомену због одавања тајни нашег друштва! Мислим да би требала ова тема под кључ. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Da ne pricamo o tome da tragovi od aviona postoje od kad postoje mlazni motori. Ja se secam kao klinci smo cesto gledali tragove od aviona i verovali da ukrsteni mlazovi znace da se "za dlaku" mimoisli u letu... @zdusan - da li su to takodje bili chemtrails? Pa šta ti misliš da si ti prirodno takav? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Da ne pricamo o tome da tragovi od aviona postoje od kad postoje mlazni motori. Ja se secam kao klinci smo cesto gledali tragove od aviona i verovali da ukrsteni mlazovi znace da se "za dlaku" mimoisli u letu... @zdusan - da li su to takodje bili chemtrails? Не измишљај више. Већ сам у претходним постовима више пута напоменуо да сам много пута видео млазне авионе како су летели БЕЗ ИКАКВИХ БЕЛИХ ТРАГОВА ИЗА. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Имаш опомену због одавања тајни нашег друштва! Мислим да би требала ова тема под кључ. Ти то озбиљно?! Само што нисам праснуо у смех.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Da ne pricamo o tome da tragovi od aviona postoje od kad postoje mlazni motori. Ja se secam kao klinci smo cesto gledali tragove od aviona i verovali da ukrsteni mlazovi znace da se "za dlaku" mimoisli u letu... @zdusan - da li su to takodje bili chemtrails? Него, лаичко питање - да ли је неко од вас видео војне авионе са турбомлазним моторима да су остављали беле трагове иза у вежбачким летовима или стварним борбеним мисијама? Да ли је логично да такви војни авиони буду непријатељима лако видљиви са "белим траговима" иза себе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Здушане, пусти их, нема сврхе. Можеш до сутра да им причаш, ал' џаба, њима је испран мозак. GeniusAtWork and Здушан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Не измишљај више. Већ сам у претходним постовима више пута напоменуо да сам много пута видео млазне авионе како су летели БЕЗ ИКАКВИХ БЕЛИХ ТРАГОВА ИЗА. Ne skreci temu. Prvo mi odgovori sta smo gledali kao klinci? Chemtrails? Ili izduvne gasove aviona? Kako ga ti cenis sta je bilo? Kad bacis otrov sa velike visine, bogotac ne moze da zna gde ce taj otrov da zavrsi. Ti ga ispustis iznad sumadije a njega poteraju struje, vetar i druge vremenske prilike i on ti padne u Sofiju ili u Veneciju ili Budimpestu... Ko koga tu onda truje? Da ne pricamo o tome da trenutno postoji pokret u USA koji isto sve to tvrdi za nebo iznad amerike? Ko to truje sve ljude na planeti i zasto? Ako truju ameri, sto onda bacaju i u americi? Ako truju Rusi sto onda bacaju i na sebe? Ako truje EU sto bacaju otrov sami sebi na glavu? Aj stavite na sekund samo prst na mozak pa mi recite koliko je nebulozno to sto tvrdite tako prosvetljeni istinom? Ps. Po defaultu u USA u chemtrails veruju uglavnom krezubi farmeri i juznjacki produkti rodbinskih brakova... Fin svet uglavnom ne obraca paznju na te gluposti... Isto ko i kod nas... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Здушане, пусти их, нема сврхе. Можеш до сутра да им причаш, ал' џаба, њима је испран мозак. Price o HAARP-u, chemtrails i paucinama s neba su jedine za koje je dozvoljen ad hominem (jer su ljudi koji ih forsiraju- glupi). Ne glupi kao zaostali u mentalnom razvoju nego glupi svojim izborom. Treba im CELA dva klika misem da provere sve to sto tvrde a oni biraju da budu glupi i furaju neke glupe price, samo zato sto su neodgovorni prema znanju i informacijama ciji nedostatak, paradoksalno, interpretiraju kao "znanje" a to je skolski primer namerno glupog coveka... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Ovo su neki moji snimci u vezi chemtrails-a : https://www.youtube.com/watch?v=R7v1iduEqEs https://www.youtube.com/watch?v=3StHiGlsTpw Na prvom snimku, jasno se moze videti da je taj dan bio suncan, sa potpuno cistim nebom od oblaka. Medjutim, jedna polovina neba je skroz cista, dok je druga polovina neba, skroz isarana i prozeta sa mnogobrojnim tragovima hemijskih isparenja. Inace, zaprasivanje se vrsi u posebnim vremenskim uslovima, kada nema jakog vetra, kise, mnogo oblaka i slicno. Narocito nocu i ujutro i predvece. Kada avion ispusti hemijski trag, vremenom, pola sata do sat vremena, dolazi do rasprsavanja tog hemijskog traga na nebu, i dobija se neka vrsta 'paucine' i prozirnih 'zavesa' koja se sire po nebu i kasnije padaju na zemlju. Imao sam prilike, da gledam bezbroj puta ovaj scenario, jer mesecno, desetak dana zbog posla provodim napolju, van grada. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 20 минута, Bokisd рече Ovo su neki moji snimci u vezi chemtrails-a : https://www.youtube.com/watch?v=R7v1iduEqEs https://www.youtube.com/watch?v=3StHiGlsTpw Na prvom snimku, jasno se moze videti da je taj dan bio suncan, sa potpuno cistim nebom od oblaka. Medjutim, jedna polovina neba je skroz cista, dok je druga polovina neba, skroz isarana i prozeta sa mnogobrojnim tragovima hemijskih isparenja. Inace, zaprasivanje se vrsi u posebnim vremenskim uslovima, kada nema jakog vetra, kise, mnogo oblaka i slicno. Narocito nocu i ujutro i predvece. Kada avion ispusti hemijski trag, vremenom, pola sata do sat vremena, dolazi do rasprsavanja tog hemijskog traga na nebu, i dobija se neka vrsta 'paucine' i prozirnih 'zavesa' koja se sire po nebu i kasnije padaju na zemlju. Imao sam prilike, da gledam bezbroj puta ovaj scenario, jer mesecno, desetak dana zbog posla provodim napolju, van grada. Administrator pouka Rakic, vojni pilot (!) u penziji, kaze da je to kondenzacija vodene pare...zamisli?! Otkud bi on mogo znati.... A dokazi su svuda oko nas, nikad ljudi nisu bili tolko lakoverni i brljivi nego u poslednjih deset godina... svasta im se prividja i stice se utisak kolektivne neobrazovanosti... eto toliko su nas urnisali harpom, kemtrejlsima, otrovima i evolucijom... Милан Ракић and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Administrator pouka Rakic, vojni pilot (!) u penziji, kaze da je to kondenzacija vodene pare...zamisli?! Otkud bi on mogo znati.... A dokazi su svuda oko nas, nikad ljudi nisu bili tolko lakoverni i brljivi nego u poslednjih deset godina... svasta im se prividja i stice se utisak kolektivne neobrazovanosti... eto toliko su nas urnisali harpom, kemtrejlsima, otrovima i evolucijom... Nisam citao celu temu, ali, znam sta sam video svojim ocima, godinama. Ako je vodena para, zasto se rasprsuje i siri po nebu u raznim oblicima, kao neka prozirna zavesa ili paucina i tako stoji satima u vazduhu ? Zasto se rade te stvari samo u odredjenim vremenskim uslovima ? Zasto neki avioni, imaju trag , a neki ne ? I , to u istom vremenskom intervalu, jedan avion pored drugog ? Mnogo pitanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Не знам који би интерес ("без њега нема сврха цела прича") био неком да загађује природну средину, људе, животиње...да испушта којекаве ларве микробе или шта ког, да ремети екосистем... Шта после може очекивати овде, одавде и од нас или других народа јер колико видим није само код нас помама о тим траговима и то већ годинама? Колико сам укапирао цео свет се онда прска, трује и стихијски убија народ, загађује природа да се не може лако производити храна па им се онда по тој идеји продаје "здрава"... Одакле ће производњу "незагађене" хране која се иначе већ довољно прска којекаквим пестицидима одржавати, увозити...? Која земља се "не прска" а хоће да нам ували своју храну или има неких сличних намера па да посумњам? Сва та прича око монсанта, трагова, харпа, контроле масе, смањења популација, вакцина... мени је шупља. Могу да прихватимда све што човек ради, производи, тестира, врши експерименте може имати и негативне утицаје по човека али генерализовати и глобализовати проблем је за мене превише. Пази за мене који се чак трипујем предајника или појачивача сигнала за мобилне мреже око моје зграде Смањење популације? Онда су промашили територију, ми се и овако губимо сами са собом, не треба нам опрашивач. Већи проблем су гладне и сиромашне земље а и јефтиније их је нахранити и покренути процес производње хране па да се сами старају о себи (уз то и увести неку иновацију) него улагати милијарде у овакве идеје. Разумем да се раде неки експерименти, можда су многи од тих и неповољни по здравље људи и лоше утичу на природу али зашто би неко изазивао ланчану катастрофу у целом свету? Осим да нас држе под контролом и у страху као и ови администратори на поукама А зашто виђамо те трагове само у одређеним условима можда крајичком ока може да се види у овом тексту (који сам иначе рандом закачио за минут гуглања) - Ваздухопловна метеорологија Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Колико сам ја упознат ово је планетарна тема а не само доколица затуцаних и параноичних србаља. Швеђани су чак тужили своју владу због истих. Бтв. Некад кад се погледа небо испада да малтене сваки становник иде приватним авионом на посао, толико је трагова. Пуно ту тога смрди а објашњења нигде... Ово доле није Хитроу, само да се зна. Рапсоди, -Владимир- and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука