Jump to content

Kad Prota odluci da bude Vladika...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 93
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Да није ово у Британско-скандинавској епархији.Познајем свештеника који седи са десне стране горњег места.Ако је ово заиста свештеник, онда је то такав пад и такво нарушавање Литургије да не знам шта да кажем.Но,можда је ипак епископ који служи са фелоном као вл. Атанасије у Крушевцу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@свештеник Александар,

Оче,

о.Драган Предић је одавно клирик БГ архиепископије, парох Покровске цркве на Звездари ако није добио неку другу парохију, знам да је тамо већ сигурно 2 године!

Подели на овим сајтовима

Да, у праву сте обојица.Иначе ово је страшно.Треба одмах пријавити Патријарху без имало мисли да је такво пријављивање цинкарење или небратски однос.Катастрофално и тужно, усред Београда.Какав пад литургијске свести.

Подели на овим сајтовима

Молио бих оце и теологе да нам објасне у чему се састоји погубност оваквог поступка и како се у њему очитава пад литургијске свести. Мислим да би то било корисно да прочитамо и нешто ново научимо.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Мени послали из Богословије апел за помоћ насловљен са Ваше Преосвештенство :nene: што значи да је неко од владика добио апел насловљен са Високопречасни оче.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...