Mono Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ово треба да поставиш у разбибригу... Лидија Миленковић and feeble је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ето Турака свакако, само што нису стигли... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ето Турака свакако, само што нису стигли... Stizu danas. Gledaj Prvu Crveni Baron and keka је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Stizu danas. Gledaj Prvu Ma ovo nije ništa. Ne znam što se ljudi pale zbog serija i povezuju to sa nekom političkom propagandom. Pa šta imali smo godinama dominaciju latinoameričkh serija, pa Meksiko nije okupirao Srbiju ni u teritorijalnom ni ekonomskom smislu. No sa druge strane jačanje Turske u ekonomskom smislu, sasvi može imati realne posljedice da ovaj dio Evrope koji nije u EU prosto bude prepušten kao interesna zona Turske, jer EU se i ovako i onako bori sa svojim problemima. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ne znam što se ljudi pale zbog serija i povezuju to sa nekom političkom propagandom. Pa šta imali smo godinama dominaciju latinoameričkh serija, pa Meksiko nije okupirao Srbiju ni u teritorijalnom ni ekonomskom smislu. Zato sto jeste propaganda. Latinoamericke serije se nabavlljaju jer su jeftine, a ove turske neko forsira. Jos pre nekoliko godina sam cuo price da Turska planira da povrati svoj uticaj na Balkan, davno pre pojave ovih serija. I zaista mislim da to nije slucajno. Od toliko drzava sa dobrim serijama bas turci da nam se padnu. Koliko lepih ruskih filmova i serija samo ima, koje su nam bliske ne samo po veri nego i kulturoloski, istorijski.... pa ih slabo ima pogotovu na privatnim televizijama. Nemam ja nista protiv Turske i tog naroda, ali mislim da njihovi lobisti forsiraju te serije. Pripremaju teren za dalje Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Mono tebra, sta se ti lozis na Turke kada si Srbin? Баба, Dragi and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Zato sto jeste propaganda. Latinoamericke serije se nabavlljaju jer su jeftine, a ove turske neko forsira. Jos pre nekoliko godina sam cuo price da Turska planira da povrati svoj uticaj na Balkan, davno pre pojave ovih serija. I zaista mislim da to nije slucajno. Od toliko drzava sa dobrim serijama bas turci da nam se padnu. Koliko lepih ruskih filmova i serija samo ima, koje su nam bliske ne samo po veri nego i kulturoloski, istorijski.... pa ih slabo ima pogotovu na privatnim televizijama. Nemam ja nista protiv Turske i tog naroda, ali mislim da njihovi lobisti forsiraju te serije. Pripremaju teren za dalje Немаш никакав доказ да су серије дио пропганаде. Ништа турске серије нису скупље или јефтиније од латиноамеричких. Чак шта више требале би бити јефтиније због ближе дистрибуције....Просто латиноамеричке идеје су пресахнуле након година и година једног те истог сценарија никоме се не гледају те серије више. Турске су актуелне, јер су донијеле неку промјену...нису само турске, пуштају се и двије врло популарне индијске, и шта сад рецимо током времена повећа се и број индијских серија, шта ће то значити да Индија планира инвазију на Србију? Да постоји реална претензија да Турска поврати свој утицај на балкан, јер сад су ојачали економски, не размишљају готово више ни о уласку у ЕУ, али то нема никакве везе са серијама. Вјероватно руси не знају да праве сапунице . Мада сапунице су ср**е од серија, ја уопште не знам зашто неко то гледа. Mono and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Још кад би себи могли помоћи... „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Немам ништа против турских серија.... Не гледам их... Гледам "Малу невесту", Звезде Гранда, Гледај мајку бирај ћерку и супер ми је... ПС Још од када ми убацише Пинк 2 мојој срећи нема краја ни у најави... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Још кад би себи могли помоћи... Ко Турци....Турци ће бити друга економска сила у Европи до 2050... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 ... до 2050... Do Soluna tri somuna ... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Немаш никакав доказ да су серије дио пропганаде. Ja nisam ni rekao da imam materijalni dokaz. Samo sam povezao davno datu prognozu da Turska planira povratak na Balkan sa pustanjem ovih serija. шта ће то значити да Индија планира инвазију на Србију? Nema potrebe, davno su se naselili kod nas, brate mili Да постоји реална претензија да Турска поврати свој утицај на балкан, јер сад су ојачали економски, не размишљају готово више ни о уласку у ЕУ, али то нема никакве везе са серијама. Ja mislim da ima. Nego nema veze, sama ta njihova ideja me uznemirava. Moracu u hajduke kriminalac Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ја гледам само Сулејмана. Серија је супер. Многи глумци уопште не изгледају као прави Турци. Све Милић од Мачве до Милића од Мачве. Глумци плаве и смеђе косе и са плавим очима... Ако су то Турци онда сам ја викинг... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ти и јеси викинг, ми овамо медитеранци у сливу Мораве, ви из горњег тока вучете на викинге.. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука