Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Досади временом... Веруј ми... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ову серију сам много волела http://www.youtube.com/watch?v=s5nPSOnUmIE Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Turski je žasu, ali ne toliko koliko indijski. Grčki mi je ko sa druge planete, ali mi prija. Italijanski, engleski, španski, to je meni u neku ruku sve kao maternji jezik, tako da mi jezik nije prereka. ............... Što se tiče neke povezanosti umetničke i ekonomske, te uticaja koje serije (filmovi) imaju na to, svakako da ima. Manite se turaka. Šta je sa Holivudom. Ispraše nam mozak. Како ти је турски жасу кад га говориш? хе хе БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Glavu dajem, Turčin ne postajem. Тако је рекао и Хајдук Вељко када су га следили Срби и Власи из источне Србије. Сад неки потомци тих истих ослободиоца постају нешто ново а глава није у питању.... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Могу ја да погађам шта је у питању? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ово треба да поставиш у разбибригу... ...а не у теми ''Дијалог са браћом Муслиманима''... Дакле: ''Дијалог са браћом Турцима'' , јер ови Срби-Муслимани нису Турци. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Још кад би себи могли помоћи... Ко Турци....Турци ће бити друга економска сила у Европи до 2050... Неће човек живети о самом хлебу, него од сваке речи која излази из уста Божијих. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Нису се примиле у англоамеричком свијету, тамо нема сапуница, као ни у германском, Њемачка, Швајцарска итд..ни тамо не пуштају сапунице, јер никога то не интересује. http://www.youtube.com/watch?v=UXKay5anB80 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Сапунице заправо постоје и у САД и Њемачкој...рецимо чувена Династија је била сапуница...само поредити Династију и Касандру...мислим да је јасна разлика. Династија је имала фабулу, квалитет глуме, сценарио...док су латиноамеричке, турске и индијске серије смјешне са својим сценама, истим шемама које се понављају, смјешним изливима гнијева због изгубљене љубави, дјечаким осветама итд.... Бразилске нису лоше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Шалу на страну, ни дан данас ми није јасно како се те латино серије примиле код нас Срба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 рецимо чувена Династија је била сапуница...само поредити Династију и Касандру...мислим да је јасна разлика. Династија је имала фабулу, квалитет глуме, сценарио... Ево ”радње фабуле” у пар минута... http://www.youtube.com/watch?v=ut4hcw4Mxw4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 A tu su i Germani (OK, nije baš sapunica, al' je blizu). Sećam se još uvek par epizoda koje sam odgledao kao klinac pre nekih 25 godina 4chsmu1 http://www.youtube.com/watch?v=Glt4GRkmhM8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука